Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινεται οτι λεει ο τιτλος! Κοστος 250 πανω κατω και η χρηση του θα ειναι ελαφρυ δλδ office και απο παιχνιδια lol, heartstone αντε και overwatch. Για καρτα θα χρησιμοποιηθει μια 1030

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pngts1996 είπε

Καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινεται οτι λεει ο τιτλος! Κοστος 250 πανω κατω και η χρηση του θα ειναι ελαφρυ δλδ office και απο παιχνιδια lol, heartstone αντε και overwatch. Για καρτα θα χρησιμοποιηθει μια 1030

Τελικά τι απο όλα θέλεις ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Τελικά τι απο όλα θέλεις ? 

Θα παρω την καρτουλα που μου προτεινανε απλα θελω σε αυτα πιο πανω αυτα που ζητω γιατι το παρων συστημα που εχω εχει καποιες επιπλοκες( δεν μου αναγνωριζει ωρες ωρες την καρτα δικτυου και εχει καει η θυρα λαν που εχει ενσωματομενη) η μητρικη και σκεφτηκα αν ειναι να αλλαξω μητρικη να παω σε καινουργιο συστημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε

Θα παρω την καρτουλα που μου προτεινανε απλα θελω σε αυτα πιο πανω αυτα που ζητω γιατι το παρων συστημα που εχω εχει καποιες επιπλοκες( δεν μου αναγνωριζει ωρες ωρες την καρτα δικτυου και εχει καει η θυρα λαν που εχει ενσωματομενη) η μητρικη και σκεφτηκα αν ειναι να αλλαξω μητρικη να παω σε καινουργιο συστημα.

Συμπλήρωσε αυτό πριν αγοράσεις κάτι:

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα/games που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Δημοσ.

Ωραια  εχω σκληρο  και τροφοδοτικο οποτε η τιμη που θα πω θα ειναι για ραμ μητρικη επεξεργαστη και καρτα γραφικων

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :350

Χρήση υπολογιστή : office, gaming οπως league of legends, heartstone, overwatch , gta 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οθονη εχω με αναλυση 720p

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αιγαλεω αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω θεμα απο που να ναι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν εχω θεμα μπορω να δοκιμασω και γω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

Αναφέρουμε: θελω να αναβαθμισω καρτα γραφικων , επεξεργαστη, ραμ μητρικη

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
Το συστημα που εχω τωρα αποτελειται απο : επεξεργαστη phenom 945 , ddr 4 gb, hdd 500gb , ssd 250gb. ati radeon 4650, τροφοδοτικο  cx 550

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Ωραια  εχω σκληρο  και τροφοδοτικο οποτε η τιμη που θα πω θα ειναι για ραμ μητρικη επεξεργαστη και καρτα γραφικων

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :350

Χρήση υπολογιστή : office, gaming οπως league of legends, heartstone, overwatch , gta 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οθονη εχω με αναλυση 720p

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αιγαλεω αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω θεμα απο που να ναι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν εχω θεμα μπορω να δοκιμασω και γω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

Αναφέρουμε: θελω να αναβαθμισω καρτα γραφικων , επεξεργαστη, ραμ μητρικη

Το συστημα που εχω τωρα αποτελειται απο : επεξεργαστη phenom 945 , ddr 4 gb, hdd 500gb , ssd 250gb. ati radeon 4650, τροφοδοτικο  cx 550

Κρατάς κουτί, τροφοδοτικό και δίσκους και αγοράζεις:

Μητρική: MSI B450-A Pro 85€

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 2400G Box 120€

Μνήμη: 2 x G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz 90€

Σύνολο: 295€ με στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω

Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι στα επίπεδα της 1030 που σκέφτεσαι να αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καρτα που εχω εχει θεματα εχει χαλασει το ανεμηστηρακι της και με εχει κουρασει συνεχεια την μια να μη δειχνει εικονα και να μου σπασει τα νευρα! Σε περιπτωση ομως που θα θελω να βαλω καρτα για καλυτερες επιδοσεις δεν θα εχει μειοονεκτηκη θεση μπροστα σε ενα επεξεργαστη που δν εχει ενσωματωμενα γραφικα? Στη μητρικη χρειαζεται να ζητησω update του bios?

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Η καρτα που εχω εχει θεματα εχει χαλασει το ανεμηστηρακι της και με εχει κουρασει συνεχεια την μια να μη δειχνει εικονα και να μου σπασει τα νευρα! Σε περιπτωση ομως που θα θελω να βαλω καρτα για καλυτερες επιδοσεις δεν θα εχει μειοονεκτηκη θεση μπροστα σε ενα επεξεργαστη που δν εχει ενσωματωμενα γραφικα? Στη μητρικη χρειαζεται να ζητησω update του bios?

Σε όλα η απάντηση είναι όχι.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Κομπλε τοτε! Εγινε σ ευχαριστω για τη βοηθεια

3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Απορια γιατι να βαλω 2 8αρες!? Η μια δεν θα κανει τη δουλεια της?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Γιατι θέλεις το dual channel 

ναι το καταλαβαινω απλα γτ 2χ8 και οχι 2 χ4 . Χρειαζεται το συστημα 16 γβ

Δημοσ.

1 ώρα πριν, pngts1996 είπε

ναι το καταλαβαινω απλα γτ 2χ8 και οχι 2 χ4 . Χρειαζεται το συστημα 16 γβ

Εφόσων είσαι μέσα στο budget γιατί να μην έχεις "αέρα"?

Επιπλεων εάν πας σε 2400g θα χρησιμοποιεί και η ενσωματωμένη κάρτα ram οπότε θα δεις ~6gb διαθέσιμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...