Vasilis3797 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Εστειλα ενα δέμα με αντικαταβολή εντός Ελλάδος συστημένο με tracking number. To παιδί που ήταν να το παραλάβει μου είπε πως πήγε ο πατέρας του και το παρέλαβε απο το ταχυδρομείο και δεν το πλήρωσε,απλά το πήρε έτσι χωρίς να πληρωθεί το ποσόν που είχα ορίσει. Με ενημέρωσε βέβαια οτι δεν του ζήτησαν χρήματα και αν τυχόν μου τα φέρει ο ταχυδρόμος αυτός στην ουσία θα είναι σαν να το πήρε τζάμπα! Εγω έχω κρατήσει την απόδειξη βέβαια,αλλα σε περίπτωση που δεν μου ερθουν τα χρήματα τι μπορώ να κάνω;
*Kopanos* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καταγγελία στα ΕΛΤΑ που παρέδωσαν το δέμα σου χωρίς να εισπράξουν το αντίτιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Vasilis3797 είπε Καλησπέρα. Εστειλα ενα δέμα με αντικαταβολή εντός Ελλάδος συστημένο με tracking number. To παιδί που ήταν να το παραλάβει μου είπε πως πήγε ο πατέρας του και το παρέλαβε απο το ταχυδρομείο και δεν το πλήρωσε,απλά το πήρε έτσι χωρίς να πληρωθεί το ποσόν που είχα ορίσει. Με ενημέρωσε βέβαια οτι δεν του ζήτησαν χρήματα και αν τυχόν μου τα φέρει ο ταχυδρόμος αυτός στην ουσία θα είναι σαν να το πήρε τζάμπα! Εγω έχω κρατήσει την απόδειξη βέβαια,αλλα σε περίπτωση που δεν μου ερθουν τα χρήματα τι μπορώ να κάνω; Να πας να κάνεις γραπτή ερώτηση στην υπηρεσία;
kontinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικα δεν κανεις τιποτα αφου δεν εχεις ενημερωση απο την υπηρεσια. Περιμενεις ενα ευλογο χρονικο διαστημα, (δηλαδη 5 εργασιμες περιπου απο την ημερα που παρελαβε ο αλλος) και παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας, παραδοθηκε το δεμα? Γιατι δεν εχουν ερθει ακομα τα λεφτα μου? Αν δεν λαβεις απαντηση, πας ταχυδρομειο με την αποδειξη και κανεις απαιτητα ειτε τα χρηματα ειτε το δεμα. Απο περιεργεια, το tracking τι λεει? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από kontinos
corsair04 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Vasilis3797 είπε Καλησπέρα. Εστειλα ενα δέμα με αντικαταβολή εντός Ελλάδος συστημένο με tracking number. To παιδί που ήταν να το παραλάβει μου είπε πως πήγε ο πατέρας του και το παρέλαβε απο το ταχυδρομείο και δεν το πλήρωσε,απλά το πήρε έτσι χωρίς να πληρωθεί το ποσόν που είχα ορίσει. Με ενημέρωσε βέβαια οτι δεν του ζήτησαν χρήματα και αν τυχόν μου τα φέρει ο ταχυδρόμος αυτός στην ουσία θα είναι σαν να το πήρε τζάμπα! Εγω έχω κρατήσει την απόδειξη βέβαια,αλλα σε περίπτωση που δεν μου ερθουν τα χρήματα τι μπορώ να κάνω; Συμπλήρωσες την επιταγή που σε δείχνει για παραλήπτη των χρημάτων ...εάν ναι μην ανησυχείς.... Επίσης εσύ τσέκαρες το tracking number ότι παραλήφθηκε από τον παραλήπτη ...
Vasilis3797 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kontinos είπε Βασικα δεν κανεις τιποτα αφου δεν εχεις ενημερωση απο την υπηρεσια. Περιμενεις ενα ευλογο χρονικο διαστημα, (δηλαδη 5 εργασιμες περιπου απο την ημερα που παρελαβε ο αλλος) και παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας, παραδοθηκε το δεμα? Γιατι δεν εχουν ερθει ακομα τα λεφτα μου? Αν δεν λαβεις απαντηση, πας ταχυδρομειο με την αποδειξη και κανεις απαιτητα ειτε τα χρηματα ειτε το δεμα. Απο περιεργεια, το tracking τι λεει? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
sstratos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Είχες βάλει ανάποδα τα στοιχεία σου στην επιταγή? Δηλαδή ο άλλος αποστολέας και εσύ παραλήπτη? Όχι στο δέμα...
Vasilis3797 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, sstratos είπε Είχες βάλει ανάποδα τα στοιχεία σου στην επιταγή? Δηλαδή ο άλλος αποστολέας και εσύ παραλήπτη? Όχι στο δέμα... Ναι κανονικα..παραληπτης εγω αποστολεας ο αλλος.
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Η μόνη ταλαιπωρία που θα τραβήξεις είναι κανα δυο τηλέφωνα και μια καθυστέρηση του ποσού . Μου έχει τύχει μια φορά γιαυτο στο λέω . Παίρνεις τηλ και ζητάς τα χρήματα . Εμένα με πήραν τηλ από μόνοι τους μετά από 3 ημέρες, μην αγχώνεσαι Επισης στο χειρότερο σενάριο να μην πληρώσει ο παραλήπτης , δε σε ενδιαφέρει , θα τα πληρώσει το ταχυδρομείο (εκεί παίζει η καθυστέρηση που ανέφερα πριν ).
bromiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Vasilis3797 είπε To παιδί που ήταν να το παραλάβει μου είπε πως πήγε ο πατέρας του και το παρέλαβε απο το ταχυδρομείο και δεν το πλήρωσε,απλά το πήρε έτσι χωρίς να πληρωθεί το ποσόν που είχα ορίσει. Πες του εσυ τότε να πάει σε μία τράπεζα να σε πληρώσει και να μην νοιάζεται τι θα κάνουν τα ελτα...
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πες του εσυ τότε να πάει σε μία τράπεζα να σε πληρώσει και να μην νοιάζεται τι θα κάνουν τα ελτα... Μπααα , έτσι έγινε και σε μένα και μετά ζητάνε με fax δήλωση ότι τα πήρες τα λεφτά και δε σε αφήνουν σε ησυχία ..... θα τον ταράξουν στα τηλέφωνα .
Vasilis3797 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Οπότε περιμένω απο εβδομάδα μερικές ημέρες και αν δεν έρθει ο ταχυδρόμος η κάποια ειδοποίηση πάω απο τα ελτά με την απόδειξη και τους λέω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Vasilis3797 είπε Οπότε περιμένω απο εβδομάδα μερικές ημέρες και αν δεν έρθει ο ταχυδρόμος η κάποια ειδοποίηση πάω απο τα ελτά με την απόδειξη και τους λέω. Από https://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx φαίνεται να έχει παραδοθει; Αν ναι, πήγαινε να ζητήσεις τα λεφτά.
Vasilis3797 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Από https://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx φαίνεται να έχει παραδοθει; Αν ναι, πήγαινε να ζητήσεις τα λεφτά. Ναι έχει παραδοθεΙ απο χτές το έχω τσεκάρει το tracking number.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε Οπότε περιμένω απο εβδομάδα μερικές ημέρες και αν δεν έρθει ο ταχυδρόμος η κάποια ειδοποίηση πάω απο τα ελτά με την απόδειξη και τους λέω. Εφόσον το παιδί λέει ότι δεν το έχει πληρώσει τι νόημα έχει να περιμένεις? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από achilles_g_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα