Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally 2.0 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Ωραίο κράξιμο. 

Μπορει σε κάποιους να αρέσει περισοτερο να είναι πιο arcade. Απλά ξεφεύγει λίγο από τον sim χαρακτήρα που ξέραμε μέχρι τώρα. 

Και κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει επιλογή της δυσκολίας της ΑΙ στο career ; υπάρχουν κάτι πίστες που η διαφορά μου από τον δεύτερο είναι πολύ μεγάλη..... 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Moderators
Δημοσ.

Το έβαλα κι εγώ. Δεν μου αρέσει. Μου φάνηκε πολύ φτωχό. Κρίμα γιατί είμαι χρόνιος υποστηρικτής της Codemasters (από το CMR 2.0 στα τέλη των '90s) αλλά σε αυτό δε θα δουν τα λεφτάκια μου, όπως δε τα είδαν και με την F1...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Μπορει σε κάποιους να αρέσει περισοτερο να είναι πιο arcade. Απλά ξεφεύγει λίγο από τον sim χαρακτήρα που ξέραμε μέχρι τώρα. 

Και κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει επιλογή της δυσκολίας της ΑΙ στο career ; υπάρχουν κάτι πίστες που η διαφορά μου από τον δεύτερο είναι πολύ μεγάλη..... 

οπως και στο πρωτο dirt η δυσκολια οσο προχωρας ανεβενει στο career.αμα κερδισεις το πρωταθλημα το επομενο θα σε ανεβασει επιπεδο και θα ειναι δυσκολοτερο.εχει κατηγοριες που εναλλασσονται  οσο παιζεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, garrett156 είπε

οπως και στο πρωτο dirt η δυσκολια οσο προχωρας ανεβενει στο career.αμα κερδισεις το πρωταθλημα το επομενο θα σε ανεβασει επιπεδο και θα ειναι δυσκολοτερο.εχει κατηγοριες που εναλλασσονται  οσο παιζεις

Ίσως να έχεις δίκιο. 

Η οδική συμπεριφορά όμως με καίει..  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

You can only change the difficulty of the AI drivers in free mode, career is locked to a default setting that get's harder the more you play and more you advance in your career. Dirt Rally had the same setup you started out in little 4 stage events but if you placed 3rd or higher in a championship you got promoted to the next class and there was no going back

Επεξ/σία από garrett156
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εφόσον οι περισσότεροι μάλλον κλίνουν προς το arcade, καλά κάνει και τους αρέσει. Το θέμα είναι πως arcade ραλάκια διατίθενται με το κιλό και υπάρχει ένα για κάθε γούστο. Ας βγάλουν και κάτι για τον υπόλοιπο κόσμο.  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Εφόσον οι περισσότεροι μάλλον κλίνουν προς το arcade, καλά κάνει και τους αρέσει. Το θέμα είναι πως arcade ραλάκια διατίθενται με το κιλό και υπάρχει ένα για κάθε γούστο. Ας βγάλουν και κάτι για τον υπόλοιπο κόσμο.  

Επειδή ήμουν beta tester στο 1ο, άκουγαν πολύ την κοινότητα και έβγαζαν updates και το διορθωναν. Ίσως γίνει και τώρα αυτό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ας βγάλουν και κάτι για τον υπόλοιπο κόσμο.  

εε ο υπόλοιπος κόσμος υποτίθεται είχε το dirt!

Δεν έχω παίξει πολύ ακόμη τούτο δω.

Δημοσ.

Κατέβασα το dirt rally 1 για να συγκρίνω. 

Δεν ξερω. Εκείνο μου φαίνεται καλύτερο . Έβαλα την φουρκέτα πίστα της Ελλάδος και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Ίσως λόγω πίστας; επειδή εχει στενούς δρόμους και το παραμικρό λάθος σε στέλνει στον γκρεμό; ίσως επειδή έχει κατηφόρες και ανηφόρες κάτι που λείπει στο dirt rally 2; τα φρενα σαν να είναι πιο ρεαλιστικά επίσης, θέλει προσοχή και φρενάρισμα πολύ πιο νωρίς. Οι στροφές 180 μοίρες σαν να θέλουν περισοτερο μαεστρία και δυσκολία. 

Εβαλα άσφαλτο μετά με 2 αυτοκίνητα στο dirt rally 2 και μου φάνηκε ρεαλιστικο αυτήν την φορά. Μήπως κάποια αυτοκίνητα έχουν κακη συμπεριφορά; 

Δεν ξερω. Ίσως πάσχω από placebo..... 

Όσοι έχετε το dirt rally δοκιμάστε το λίγο και συγκρίνετε 

Δημοσ.

Οι απόψεις διίστανται τελικά. Στο forum του steam κάποιοι λένε ότι στην άσφαλτο είναι καλύτερο το dirt rally 2 από το 1 και κάποιοι το αντίθετο. 

Οι περισοτεροι όμως λένε ότι έγινε arcade. 

Δημοσ.

Να γράψω περισσότερες εντυπώσεις μια και το ασχολήθηκα περισσότερο με το game.

Υπάρχουν σημεία στο game που σου φαίνονται αρκετά ποιο εύκολα από το πρώτο αλλά υπάρχουν και σημεία που είναι το ίδιο σαδιστικά sim όπως ήταν το πρώτο. 

Δλδ έπαιζα στο χώμα κάτω από βροχή και σε το αμάξι είχα την εντύπωση ότι μπορούσα να το κρατήσω πολύ ποιο καλύτερα από τι θυμόμουν στο πρώτο game. Πάντως στο χώμα η αίσθηση οδήγησης είναι ένα σκαλί ποιο πάνω κατά την γνώμη μου από το πρώτο game. Σε αυτό τον τομέα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Τώρα για την άσφαλτο μια και πήγα ισπανία όντος είναι πολύ ποιο smooth από τι θα έπρεπε να είναι. Μπορεί να είναι και οι απότομες εναλλαγές που έχει από χώμα σε ασφάλτο που σου δίνει αυτή την αίσθηση δλδ για την Ισπανία μιλάω αλλά μου φαίνεται ότι στην άσφαλτο το game γέρνει πoio πολύ προς το arcade. Στο πρώτο θυάμμαμαι υπήρχε περισσότερη αίσθηση δύσκολης πρόσφυσης. 

Εδώ έχεις την αίσθηση ότι την έχουν κάνει γυαλί. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Να γράψω περισσότερες εντυπώσεις μια και το ασχολήθηκα περισσότερο με το game.

Υπάρχουν σημεία στο game που σου φαίνονται αρκετά ποιο εύκολα από το πρώτο αλλά υπάρχουν και σημεία που είναι το ίδιο σαδιστικά sim όπως ήταν το πρώτο. 

Δλδ έπαιζα στο χώμα κάτω από βροχή και σε το αμάξι είχα την εντύπωση ότι μπορούσα να το κρατήσω πολύ ποιο καλύτερα από τι θυμόμουν στο πρώτο game. Πάντως στο χώμα η αίσθηση οδήγησης είναι ένα σκαλί ποιο πάνω κατά την γνώμη μου από το πρώτο game. Σε αυτό τον τομέα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Και εμένα το πρώτο μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολο αλλά πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι ότι οι πίστες είναι πιο δύσκολες.

Στο πρώτο είχε στενούς δρόμους (με γκρεμούς), κοτρόνες μέσα στον δρόμο, μεγάλες κατηφόρες (και ανηφόρες),πιο πολλές στροφές 360 μοιρών και περισσότερα άλματα αφού ο δρόμος ήταν πολύ ανώμαλος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, garrett156 είπε

η Αργεντινη στο 2 ειναι σαν να κανεις ραλυ μεσα στο μοναστηρακι σε καποια σημεια,ποσο ποιο στενα δηλαδη;

Ήταν τραγικά δύσκολη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...