xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Θα σας γράψω και εγώ χωρίς να είμαι προκατειλημμένος από σχόλια.. όπως το νιώθω το παιχνίδι από τις 2 ώρες και κάτι που το χω παίξει. Στα ultra ολα επιανα 35-40 fps. [ i5 2500k/16gb 1600mhz/580 8gb]. Αλλά με κάποια settings στο high και κάποια στο ultra και msaa x2 πιάνω 75-90.. σε κάποιες φάσεις είναι σα να έχω fps drops τρελά, αλλά είναι 5fps που αλλάζουν όμως το παιχνίδι είναι σα να τα χάνει στιγμιαία. Δε το κάνει πάντα, αλλά όταν αλλάζει το τοπίο πολύ γίνεται, έχει δεν έχει δέντρα. Οπτικά μακριά δε βλέπω καλά, καλύτερα από το 1 σίγουρα, αλλά θα ήθελα να είναι πιο καθαρη η κάμερα και να δίνει βάθος. Πάρα πολύ λίγες πίστες! Με ακόμη πιο λίγες επιλογές.. Ντροπή δηλαδή! Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που ήταν σε ΕΑ και έλεγες οκ.. τούτο είναι υποτίθεται ΑΑΑ...με season pass σκοπεύουν να βάλουν πίστες δηλαδή?? Και αμάξια λίγα σε κάθε κατηγορία. Η κατηγορία με την Πόρσε και τα άλλα αμάξια της απλώς είναι γελοία. Αυτά είναι αμάξια να τα τρέχεις όχι να τα τσουλας σε φουρκέτες και χώματα 😋 . Εντάξει και όταν πάθεις λάστιχο και στους δύο μπροστινούς τροχούς, άστο δεν σε ακούει το αμάξι,κανε retire να ησυχάσεις. Όλα γυαλίζουν στούτο το παιχνίδι!! Ο δρόμος ειδικά είναι ψέμα! Δε χρειάζεται τόσο. Είναι υπερβολικά φωτεινός ο ήλιος, τί έχουν κάνει? Στην Ισπανία με κόντρα ήλιο ίσα που βλέπω πότε να στρίψω.. Λες και περιμένει ο Άγιος Πέτρος στην πύλη να με πάρει είναι η οδήγηση από το τόσο φως! We are going into the light! Και πας βράδυ και είναι ξενερα τα φώτα,δε βλέπεις! Αντί να φωτίζουν τα φώτα, είναι σα να φωτίζει το αμάξι περιμετρικά, τουλάχιστον έτσι φαίνεται με την κάμερα στο καπό που παίζω. Στο χώμα το αμάξι είναι σα να κολυμπάει και στην άσφαλτο σα να ακούει παραπάνω αποτι πρέπει όταν στρίβεις.. Γενικά δεν έχει καλή αίσθηση η οδήγηση.. rally cross δεν έπαιξα για να δω εκεί πως είναι, αλλά δε περιμένω και πολλά. Οι κάμερες είναι η μέρα με την νύχτα,αν οδηγάς με εξωτερική,το πας το αμάξι αλφάδι όπως το θες.. Είναι σα κουμουτσα μες τον δρόμο και είναι σα να πιάνει ολο το πλάτος του. Με ολες τις υπόλοιπες χάνεις πραγματικά την αίσθηση του χώρου και το αμάξι το νιώθεις πιο ανεξέλεγκτο, χωρίς να ναι κακό αυτό. Πραγματικά οδήγησα μια φορά πολύ safe και χωρίς να στουκαρω πουθενά, όταν τελείωσα το σασί έμοιαζε χτυπημένο σε διάφορα σημεία, πράγμα ψεύτικο, χωρίς να εμφανίζει ζημιά και το παιχνίδι. Ο ήχος είναι οκ, είτε με surround στα ακουστικά είτε στο 5.1 με ηχεία, ακούς διάφορους ήχους από το αμάξι (κυρίως) κάποιοι κάποιες φορές χάνονται βέβαια σα να βιάζονται άλλοι ήχοι να παίξουν,πχ όταν έχεις πάθει λάστιχο, μια το ακούς και μια χάνεται για να επιστρέψει λίγο αργότερα. Ε στα visuals οτι είπαμε και πριν τα χουν ρίξει σε σχέση με το προηγούμενο,κλαιν.. αλλά κάποια είναι και χαζα, πχ πως λερώνει το αμάξι είναι τελείως generic.. Ο βρεγμένος δρόμος, είναι ένα γυαλιστερό πράμα που δε θυμίζει βρεγμένο.. τουλάχιστον ας βρίσκανε άλλον τρόπο, όχι να γυαλίζει τόσο, όπως έγραψα και στην αρχή, όλα γυαλίζουν. Η βροχή είναι ένα χαζό εφέ και τίποτα άλλο,σε σημείο που λες φτάνει φύγε! Το tuning άλλαξε λίγο και στα service areas έχει επιλογές όπως quick repair/repair/replace όπου έχεις ζημιά. Ο χρόνος που τρως αλλάζει ανάλογα την επιλογή, με το quick repair να είναι τρελά επίφοβο γιατί θα χαλάσει το εξάρτημα γρήγορα όμως το πιο γρήγορο σε χρόνο Μπορείς να αλλάξεις λάστιχα soft/medium/hard/wet/used.. και να διαλέξεις πόσες ρεζέρβες θα κουβαλάς. Career δεν έπαιξα μόνο time trial και κλασικά events. Ο συνοδηγός μιλάει σα να κάνει ανάγνωση από βιβλίο σε κάποια συνάντηση, τέρμα βαρετός! Κρίμα που δεν υπάρχει ελληνικό team,με κουράζει ή κάποιες φορές δε δίνω σημασία τι λέει και κοιτάζω τα βελάκια συχνά.. Μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν έχει steam workshop! Άρα δεν παίζει να κατεβάσεις ffb για το τιμόνι σου ή το gamepad ούτε και setups! Ελπίζω αργότερα να βάλουν. Σίγουρα δεν είναι sim, σίγουρα δεν είναι semisim, σίγουρα δεν το λες και arcade κάπου το έχασε! Με διασκεδάζει αλλά αν κάτσω να ψάξω να βρω το 1 μεσα σε αυτό,το χάνω. Θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη δουλειά! Και σίγουρα δεν αξίζει τα 55€!!! Απο 25 και κάτω όπου το βρείτε πάρτε το! 6/10 7
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 για μένα η εσωτερική κάμερα που φαίνονται και τα χέρια του οδηγού είναι απείρως ποιο καλύτερη από τις υπόλοιπες 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, chek2fire είπε για μένα η εσωτερική κάμερα που φαίνονται και τα χέρια του οδηγού είναι απείρως ποιο καλύτερη από τις υπόλοιπες Δε βλέπω γι'αυτό δε την χρησιμοποιώ. Δε βλέπω το τέρμα του δρόμου, οπότε σε κάθε στροφή είμαι εκτός.. αλλιώς και εμένα αυτή μου αρέσει. (Χωρίς πιο στο καλύτερη, είναι πλεονασμός 😁)
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @xtrmsnpr Συμφωνώ σε όλα. Το παιχνίδι έφτασε σε σημείο να είναι κατώτερο του προηγούμενου σε gameplay και το περιεχόμενο είναι τύπου demo.... Εγώ πάντα παίζω με εξωτερική κάμερα μιας και παίζω με gamepad. Για τα fps drops κατεβάστε το crowd σε medium, για αυτό σε σημεία ρίχνει πολύ τα fps, όπου έχει κόσμο δηλαδή. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε @xtrmsnpr Συμφωνώ σε όλα. Το παιχνίδι έφτασε σε σημείο να είναι κατώτερο του προηγούμενου σε gameplay και το περιεχόμενο είναι τύπου demo.... Εγώ πάντα παίζω με εξωτερική κάμερα μιας και παίζω με gamepad. Για τα fps drops κατεβάστε το crowd σε medium, για αυτό σε σημεία ρίχνει πολύ τα fps, όπου έχει κόσμο δηλαδή. Είτε τιμόνι είτε gamepad,την κάμερα στο καπό την έχω για να βλέπω 😋.. Ε ναι προτιμώ να έχω fps και να είναι smooth το παιχνίδι, οπότε τα χω ρίξει κάποια.. θα τους βάλω κ αυτούς medium κλάιν. Τελείως άλλη αίσθηση όταν έπαιζα με 35 fps αποτι τα 75+. Ε γι'αυτό και είναι mixed στο steam.. και γω αρνητική θα του βάλω αφού δεν έχει ενδιάμεση και αν μπει υλικό και στρώσει η οδήγηση την κάνω θετική. Περιμένω ότι θα το φτιάξουν και δε θα το αφήσουν με 2-3 patches μόνο. Χωρίς το παιχνίδι να είναι κάτι το κακό, διασκεδάζεις οκ, αλλά δεν είναι όπως το 1.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Όποιος παίξει την φουρκέτα κουρβα (η οπως ακριβώς λέγεται) στο dirt rally 1 θα καταλάβει αμέσως την διαφορά.
chrisde Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Για τα στιγμιαία fps drops που λέτε πάντως (stuttering λέγεται και είναι εξαιρετικά εκνευριστικό) αν έχετε τιμονιέρα με μοχλό ταχυτήτων, αυτό είναι το πρόβλημα... Υπάρχουν δύο λύσεις: είτε αποσυνδέετε τον μοχλό (αν παίζετε ούτως ή άλλως με αυτόματη ταχύτητα) ή απενεργοποιείτε κάποιες usb devices από το device manager (βλ.φώτο). Το πρόβλημα υπήρχε και στο πρώτο dirt οπότε μάλλον η codemasters δεν μπορεί να το διορθώσει και έχει να κάνει με την κακή διαχείριση των usb συσκευών του συστήματος από το παιχνίδι... Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα: https://www.reddit.com/r/dirtgame/comments/atc5nj/dirt_rally_20_stutter_with_logitech_g27_plugged_in/
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δεν εχω g27.. δεν εχω τιμόνι όταν συμβαίνει πάντως. Ακόμη μόλις ενα patch έχει βγει, υπομονή.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Κάτι άλλο να ρωτήσω, Στο παιχνίδι είναι Smooth, αλλά αν στρίψω την κάμερα με το δεξί αναλογικό κάνει stuters. (εύκολα το βλέπεις αν ειναι σταματημένο το αυτοκίνητο). Το έχει δοκιμάσει κανεις;
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει καταφέρει κανείς να τερματίσει με το porche (στους αγώνες μετά το lancia); Μου φαινεται υπερβολικά δύσκολο. Με μισά γκάζια συνέχεια για να μην κάνει τετακε Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2
billeiros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 To πέρασα το είδα πέντε λεπτά κ δεν ξανά ασχολήθηκα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως αλλάζουμε κάμερα όμως?
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε To πέρασα το είδα πέντε λεπτά κ δεν ξανά ασχολήθηκα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως αλλάζουμε κάμερα όμως? Νομίζω με το Y (xbox one controller) 1
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) χθές έπαιξα στην ζηλανδία σε βροχή και ψιλοσκοτάδι και μιλάμε το ευχαριστήθηκα και σε δυσκολία και σε οδηγική συμπεριφορά. Μου έδωσε ακριβώς την ίδια αίσθηση με τον πρώτο game της σειράς. Αλλά και σε ισπανία που βρέθηκα στο career αυτή την φορά με ειδική όλο άσφαλτο και εκεί νομίζω ότι είχε καλύτερη αίσθηση από τι είχα παίξει πριν 20 μέρες για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει με κάποιο νέο update αλλά το αμάξι εδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα πάνω στην άσφαλτο από πριν. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από chek2fire
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, chek2fire είπε χθές έπαιξα στην ζηλανδία σε βροχή και ψιλοσκοτάδι και μιλάμε το ευχαριστήθηκα και σε δυσκολία και σε οδηγική συμπεριφορά. Μου έδωσε ακριβώς την ίδια αίσθηση με τον πρώτο game της σειράς. Αλλά και σε ισπανία που βρέθηκα στο career αυτή την φορά με ειδική όλο άσφαλτο και εκεί νομίζω ότι είχε καλύτερη αίσθηση από τι είχα παίξει πριν 20 μέρες για πρώτη φορά σε άσφαλτο. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει με κάποιο νέο update αλλά το αμάξι εδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα πάνω στην άσφαλτο από πριν. Ρε γαμωτο. Το ίδιο ακριβώς ένοιωσα και εγώ. Η άσφαλτος μου φαίνεται σωστή πλέον και αυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα