papoys1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, theoritikos είπε Ακούω αρκετά συχνά στα μαγαζιά ατάκες του τύπου "Αυτό είναι το τελευταίο προιόν που αγοράσατε", "είχα άλλα δυο κομμάτια και μου τα πήρε το πρωί ένα γκρούπ απο τουρίστες", "ήρθε ένας πριν από εσάς και πήρε αυτά που είχα προσφορά" κλπ . Αυτή την ατάκα θα την ακούσω σε κάθε λογής μαγαζί ,είτε είναι περίπτερο είτε αλυσίδα. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές αν ισχύει αυτό που μου λένε, αλλά ποτέ δεν το θεώρησα σοβαρό ζήτημα για να το ρωτήσω. Η απορία μου είναι γιατί να μπουν στον κόπο να πουν αυτή την ατάκα αν πχ έχεις αγοράσει το προϊόν? Τι κερδίζουν? Το αποκορύφωμα ήταν όταν υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα είπε σε φίλο μου πως "κάθε Σάββατο έρχεται ένας και αγοράζει 20 δίσκους μουσικής". Έχουν περάσει χρόνια αλλά ακόμα λέμε αυτή την ατάκα και γελάμε Μου θύμισες τον γνωστό συμπαθή τύπο στη αγορά στην Αθήνα που πουλάει φρούτα ( μπαίνοντας από Αθηνάς στην αριστερή πλευρά) που ότι μέρα και ώρα περάσεις τον ακούς να λέει τη γνωστή ατάκα. -"Μήλα τέλος , πορτοκάλια τέλος , αχλάδια τέλος" Αν περάσετε καμιά φορά δώστε σημασία..3ος 4ος πάγκος δεξιά.
theoritikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Παιδιά.. Εγώ αγοράζω τους 20 δίσκους κάθε Σάββατο. Απορώ γιατί σας φαίνεται παράξενο.. Πρέπει να έχεις φτιάξει φοβερά μπράτσα με το κουβάλημα που κάνεις 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα