Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ said:

Άρα θέλει μόνο από διαχειριστή , γιατί κάτι είδα στην σελίδα της cosmote, θα κάνουν σε όλοι την πολυκατοικία εργασίες η μόνο σε μένα και μήπως ξέρεις κανένα κόστος στο περίπου, ευχαριστώ.

Νομίζω ότι το κόστος εγκατάστασης είναι 180 euro κι από το κουπόνι της επιδότησης εξοικονομείς 50.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις , η εργασίες αφορούν το διαμέρισμα μου, δεν πιστεύω να πουν ότι πρέπει να γίνουν σε όλοι την πολυκατοικία και δεν κάνουμε σε έναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ολο το οικημα βαζουν,εμεις που ειμαστε 6 διαμερισματα σε 3 οροφους εβαλαν εναν κατανεμητη σε καθε οροφο.Βαζουν σε ολη την πολυκατοικια μια και καλη για να μην ερχονται 100 φορες ετσι μου ειπαν εμενα.Εγω που ειμαι με ενοικιο ηθελαν μονο απο διαχειριστη εγκριση,φαντασου τον ιδιοκτητη ουτε καν τον ρωτησα του ειπλα απλα οτι θα βαλω οπτικη στο σπιτι,ουτε υπεγραψε τιποτα χαρτια κτλ.Οι εργασιες μεσα στο διαμερισμα γινονται μονο αν κανεις αιτηση για ιντερνετ,Ολες οι αλλες εργασιες ειναι εξωτερικες

Επεξ/σία από aekoupoli
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος πληρώνει για να μπει σε όλοι την πολυκατοικία , να δώσω εγώ για μένα 180 εντάξει , αλλά τα άλλα διαμερίσματα μπορεί να μην θέλουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι σε αυτό δεν καταλαβαίνω τη "λογική".

Τα 180 θα τα πληρώσει ο πρώτος μόνο? Μετά όσοι βάλουν κι απλά τραβήξουν από τον κατανεμητή του ορόφου τους θα πληρώσουν πάλι full ποσό? 

Σε περίπτωση μονοκατοικίας θα πληρώνουν πάλι τα ίδια (180) με άλλον που μένει σε 6-7 οροφη πολυκατοικία? 

Δημοσ.

Ο πρώτος που πάει και κάνει την αίτηση πληρώνει.Μπορει μετά για να σου βάλουν το κανάλι μέσα στο σπίτι να πληρώνει ο καθένας ξεχωριστά.Εγω επειδή είχα επιδότηση από sfbb δεν πλήρωσα τίποτα για την εγκατάσταση.vodafone 100 εβαλα

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, aekoupoli said:

Εγω επειδή είχα επιδότηση από sfbb δεν πλήρωσα τίποτα για την εγκατάσταση.vodafone 100 εβαλα

Στην Vodafone τα πληρώνεις μέσα στο πάγιο. Αν συγκρίνεις πακέτα Fiber VS SuperFiber (δλδ FTTH) θα δεις ότι το 2ο έχει καπέλο, είναι από το ενσωματωμένο κόστος εγκατάστασης.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, aekoupoli said:

34 το μήνα μου βγαίνει τελική τιμή.

Με το κουπόνι, δεν αλλάζει όμως το γεγονός γι' αυτό που λεω.

Δημοσ.

ΝΑ ρωτήσω κάτι ... γιατι να βάλω οπτικη ινα για 100/10 οταν  με vdsl vectoring  που τωρα ειναι διαδεδομένο έχεις την ιδια ταχυτητα χωρις σκαψιματα και φασαρια? Εντάξει για 200/50  αξιζει αλλά για 100/10? Εβαλα πρόσφατα στο γραφειο απο απλο  adsl  11000/1000 μια και το αστικο κέντρο ήταν μακρια,,  με το καφαο στα 50 μετρα εβαλα vdsl 100/10 και πιάνω max download 11mb...

Δημοσ.

Γιατι ηταν τσαμπα η εγκατασταση γιατι εχεις μηδαμινες απωλειες και γιατι εχεις υποδομες ακομα για καλυτερο ιντερνετ μελλοντικα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, aekoupoli said:

Γιατι ηταν τσαμπα η εγκατασταση γιατι εχεις μηδαμινες απωλειες και γιατι εχεις υποδομες ακομα για καλυτερο ιντερνετ μελλοντικα.

Δεν ήταν τσάμπα, στην Vodafone την πληρώνεις μέσα στο πάγιο.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

παντως νομίζω ότι και το vdsl  εχει ακομη πολλά να δώσει ιδιαίτερα σε περιβάλλον σπιτιού ...το vectoring με  profile 35b παει μεχρι 300/100 που σημαίνει ότι σε μια λογικη απόσταση 100-200 μετρων απο το ΚΑΦΑΟ  ταχύτητες των 200+ θα ειναι εφικτές και υπεραρκετές για σπίτι... ακομα και για 4κ streaming.....Για επιχειρήσεις ενταξεί  fiber....

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, heros said:

παντως νομίζω ότι και το vdsl  εχει ακομη πολλά να δώσει ιδιαίτερα σε περιβάλλον σπιτιού ...το vectoring με  profile 35b παει μεχρι 300/100 που σημαίνει ότι σε μια λογικη απόσταση 100-200 μετρων απο το ΚΑΦΑΟ  ταχύτητες των 200+ θα ειναι εφικτές και υπεραρκετές για σπίτι... ακομα και για 4κ streaming.....Για επιχειρήσεις ενταξεί  fiber....

Αρκεί να μην έχει τα μαύρα τα του τα χάλια ο χαλκός από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το σπίτι. Προφανώς δεν αναφέρω την εσωτερική καλωδίωση στο σπίτι γιατί είναι δικιά μας ευθύνη.

Σκέψου ότι σε μερικές περιοχές, σκέφτονται και για G.Fast (το οποίο πάει 900Mbps? 1000?) πριν το FTTH...

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...