Προς το περιεχόμενο

iMac 27 2011 Wi-Fi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω αυτό το imac και έχω ανάγκη από διαδίκτυο μέσω WiFi, το οποίο μου έδωσε μεν η σπιτονοικοκυρά μου το Internet της ωστόσο το imac μου δεν πιάνει σήμα και έτσι σκέφτομαι να αγοράσω ένα airport ως κεραία που θα πιάνει το σήμα και θα το στέλνει στο imac μου. Σας ρωτώ γιατί είμαι άσχετος από αυτά και θα ήθελα να με συμβουλεψετε ποια είναι η καλύτερη κεραία WiFi να διαλέξω η οποία θα είναι συμβατή με το imac καθος και με άλλες συσκευές του σπιτιού μας (Sony Xperia, Samsung galaxy) 

Δημοσ.

Προφανώς εννοείς wifi extender. Το extender που θα πάρεις από πλευράς imac μπορεί να έχει πρωτόκολλο Ν τώρα μένεις να διαπιστώσεις και από πλευράς router της σπιτονοικοκυράς σου αν φτάνει μέχρι αυτό το πρωτόκολλο. Πόσο μακρυά είναι το ρούτερ από το υπολογιστή? Για τι χρήση θελεις το internet? Είναι μερικές παράμετροι που πρέπει να αναφέρεις για να σου πουμε αν υπάρχει δυνατότητα να έχεις ένα αξιοπρεπες δίκτυο. Και βέβαια τι ταχύτητα εχει η σπιτονοικοκυρά σου στο internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας χωρίζουν 2 όροφοι με την νοικοκυρά μου. Θέλω το ίντερνετ για απλές δουλειές αντε και κάνα torrent. Δυστυχώς δεν ξέρω αλλά πράγματα από ταχύτητες και αυτά. Ωστόσο έχει γρήγορο ίντερνετ και το χρησιμοποιεί σπάνια. 

Να αναφέρω ότι το Samsung galaxy tab 3 τις μητέρας μου πιάνει αμυδρά λίγο σήμα από το δίκτυο της. 

Επεξ/σία από Cyan Eye

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...