TehJoHnX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, έκανα μια παραγγελιά 14/12 από το banggood χαζοπραγματα κοντά στα 5€ και δεν έβαλα ούτε shipping insurance ούτε τίποτα σοβαρό και ακόμα δεν έχει έρθει. Έστειλα email και μου λένε ότι δεν θα μου γυρίσουν ούτε το πόσο ούτε θα στείλουν άλλο γιατί δεν έβαλα shipping insurance...πλήρωσα με paypal, μπορώ να κάνω τίποτα; Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Dispute στο paypal αν σε αφήνει μετά απο 2 μήνες. 1
billiboo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 κοιταξες στο ταχυδρομιο? εμενα σε αντιστοιχη περιπτωση ηταν στο ταχυδρομιο κανα μηνα και δεν με ειχαν ειδοποιησει 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στα δέματα. Εμένα ακόμα μου έρχονται παραγγελιες που είχα κάνει τον Νοέμβριο. Υπομονή η αλλιώς πήγαινε να κάνεις και μια ερώτηση στο ταχυδρομείο σου Αλλιώς αν δεν έρθει ποτέ ρίξε dispute
TehJoHnX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στα δέματα. Εμένα ακόμα μου έρχονται παραγγελιες που είχα κάνει τον Νοέμβριο. Υπομονή η αλλιώς πήγαινε να κάνεις και μια ερώτηση στο ταχυδρομείο σου Αλλιώς αν δεν έρθει ποτέ ρίξε dispute Όντως τόση μεγάλη καθυστέρηση; Περίεργο γιατί πήρα κι άλλα πράγματα και ήρθαν πιο γρήγορα. Τέλος πάντων έκανα dispute και ρώτησα στο ταχυδρομείο τίποτα...
stelios18120 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Όντως τόση μεγάλη καθυστέρηση; Περίεργο γιατί πήρα κι άλλα πράγματα και ήρθαν πιο γρήγορα. Τέλος πάντων έκανα dispute και ρώτησα στο ταχυδρομείο τίποτα... ερχονται δεματα με ασχετες χρονικες περιοδους πριν 5 μερες μου ηρθαν δεματα απο παραγγελιες νοεμβριου, και μου ηρθαν σημερα δεματα που εκανα παραγγελια στις 14-1-2019 οποτε αυτο μας δειχνει δυο πραγματα πρωτον οτι ειναι μπαχαλο απο δεματα και γινεται χαμος και δευτερον ανοιγονται σακοι δεματων με ασχετες χρονικες περιοδους,οχι απο τους πιο παλιους προς τους νεοτερους,αλλα οτι κατσει. οποτε υπομονη και βλεπεις πως θα παει το πραγμα....
TehJoHnX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε ερχονται δεματα με ασχετες χρονικες περιοδους πριν 5 μερες μου ηρθαν δεματα απο παραγγελιες νοεμβριου, και μου ηρθαν σημερα δεματα που εκανα παραγγελια στις 14-1-2019 οποτε αυτο μας δειχνει δυο πραγματα πρωτον οτι ειναι μπαχαλο απο δεματα και γινεται χαμος και δευτερον ανοιγονται σακοι δεματων με ασχετες χρονικες περιοδους,οχι απο τους πιο παλιους προς τους νεοτερους,αλλα οτι κατσει. οποτε υπομονη και βλεπεις πως θα παει το πραγμα.... Ναι ίσως να βιάστηκα τελικά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα