Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

θελω να βάλω έναν τέτοιου τύπου πυροσβεστήρα στο ταβάνι στην αποθήκη (παραθέτω εικόνα):

88074607-671B-4C87-AC1F-B7EAFE433E21.jpeg.c5b34c934a82216ef4659293b3bac503.jpeg

Υπάρχει κάποιος insimniac που να γνωρίζει κάποια πράγματα επι του θέματος ώστε να καθοδήγησει εμένα και όποιον άλλο πιθανώς ενδιαφέρετε; Τι τύπου είναι η καλύτερη επιλογή, τι μάρκα ισως; 

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα σχετικά αλλά θα το ψάξω παράλληλα και θα σας γράψω σχετικά...

Δημοσ.

Απευθύνσου σε ένα πιστοποίημενο  κατάστημα με είδη πυρόσβεσης, εξήγησε τους και θα σου προτείνουν την καλύτερη λύση. 

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

λυπησου το ταβανι και μην κρεμασεις αυτο το παιχνιδι.καλυτερα επιδαπεδιο με σωληνωση χαλκου.

Το είχα ψάξει αλλά δεν κατάφερα να βρω  επιδαπέδιο που να ενεργοποιείται αυτόματα (με αισθητήρα η κάτι τέτοιο) σε περίπτωση ανάγκης... 

μάλλον πρέπει να το ψάξω κι άλλο γιατί νομιζα ότι δεν υπηρχαν τέτοιοι επιδαπέδιο. Thanks! (Αν τυχόν έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο link, καλοδεχούμενο)

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Καλησπερα.

θελω να βάλω έναν τέτοιου τύπου πυροσβεστήρα στο ταβάνι στην αποθήκη (παραθέτω εικόνα):

88074607-671B-4C87-AC1F-B7EAFE433E21.jpeg.c5b34c934a82216ef4659293b3bac503.jpeg

Υπάρχει κάποιος insimniac που να γνωρίζει κάποια πράγματα επι του θέματος ώστε να καθοδήγησει εμένα και όποιον άλλο πιθανώς ενδιαφέρετε; Τι τύπου είναι η καλύτερη επιλογή, τι μάρκα ισως; 

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα σχετικά αλλά θα το ψάξω παράλληλα και θα σας γράψω σχετικά...

Κοίτα επειδή και εγώ έχω βάλει στην αποθήκη που έχω τον λέβητα, το πιο καλό είναι ξηράς κόνεως.

Αλλά καλύτερα πάνε σε ένα κατάστημα με πυροσβεστικά είδη να έρθει να δει τον χώρο και να σου προτείνει τι να βάλεις.

• Like 1
Δημοσ.

το βαζουν συχνα πανω απο λεβητες κτλ... συχνο λαθος ειναι να μην τον βιδωνουν αλλα να τον κρεμανε οποτε οταν καποτε ενεργοποιηθει να αρχιζει τα περα δωθε.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

λυπησου το ταβανι και μην κρεμασεις αυτο το παιχνιδι.καλυτερα επιδαπεδιο με σωληνωση χαλκου.

Ναι και θα του βγει ο κούκος αηδόνι. Και εγώ σκεφτόμουν να το κανω έτσι αλλά δεν συμφέρει καθόλου.. 

1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

το βαζουν συχνα πανω απο λεβητες κτλ... συχνο λαθος ειναι να μην τον βιδωνουν αλλα να τον κρεμανε οποτε οταν καποτε ενεργοποιηθει να αρχιζει τα περα δωθε.

Πολύ σωστά τα λες.. Επειδή την πάτησα εγώ, έφτιαξα ένα στεφάνι που μπαίνει γύρω απο τον πυροσβεστήρα και σφίγγει με ένα μπουλόνι. Πάνω στο στεφάνι κόλλησα 2 λάμες οι οποίες βιδώνουν στο ταβάνι με 4 μεταλλικές ούπα... Κρεμάστηκα ολόκληρος απο αυτό και ούτε που κουνήθηκε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ναι και θα του βγει ο κούκος αηδόνι. Και εγώ σκεφτόμουν να το κανω έτσι αλλά δεν συμφέρει καθόλου.. 

Σιτ,  ήδη βλέπω 50 60 € στο Scrooge  οι φτηνότερη ταβανιού. Ελπιζα ότι με 50-60€ θα επερνα καποιας καλυτερη κλάσης όχι basic. Αλλά και πάλι είμαι στην αρχή της ερευνας... 

Εννοείς ότι θα είναι ακόμα πιο ακριβά οι επιδαπέδιοι με σωλήνωση χαλκού που προτείνει ο φιλος ε; 

32 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Απευθύνσου σε ένα πιστοποίημενο  κατάστημα με είδη πυρόσβεσης, εξήγησε τους και θα σου προτείνουν την καλύτερη λύση. 

Ναι βέβαια, θα πάω, εδώ μπήκα για συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με αυτό...

Επισης ξερεις κανεις αν θέλουν αναγόμωση κλπ; Λογικά θα θέλουν..;

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...η συμβουλεύεσαι έναν πιστοποιημένο Τεχνικό Ασφαλείας κ σου δίνει λύση, υπεύθυνα.

(Φυσικά κ θέλουν, έλεγχο πίεσης κ αναγόμωση εάν χρειαστεί, κάθε χρόνο)

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Σιτ,  ήδη βλέπω 50 60 € στο Scrooge  οι φτηνότερη ταβανιού. Ελπιζα ότι με 50-60€ θα επερνα καποιας καλυτερησ Κλάσης όχι basic. Αλλά καο πάλι είμαι στη. Αρχή της ερευνασ... 

Εννοείς ότι θα είναι ακόμα πιο ακριβά οι επιδαπέδιοι με σωλήνωση χαλκού που προτείνει ο φιλος ε; 

Μα αν το θέλεις μόνο και μόνο για την αποθήκη που θα έχεις κάποια πράγματα τότε μόνο ξηράς μπορείς να βάλεις που είναι ο καλύτερος. Μετά είναι και ο αφρός αλλά αν έχεις κοντά κάποια πρίζα ή κάποια ηλεκτρική πηγή τότε θα γίνει βραχυκύκλωμα.

Ναι ο επιτραπέζιος θα σου βγει πιο ακριβώς. Μόνο την χαλκοσολήνα να αγοράσεις φτάνει.

Για τον επιτραπέζιο θα πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο  (φώτο)

Όλοι οι πυροσβεστήρες θέλουν αναγόμωση κάθε χρόνο. 

1234567-500x500.JPG

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Σιτ,  ήδη βλέπω 50 60 € στο Scrooge  οι φτηνότερη ταβανιού. Ελπιζα ότι με 50-60€ θα επερνα καποιας καλυτερη κλάσης όχι basic. Αλλά και πάλι είμαι στην αρχή της ερευνας... 

Πρόσφατα αναγόμωσα ένα ίδιο του λέβητα 12kg με 15ευρω. Έλεγχο κάθε χρόνο και αναγόμωση κάθε 5, όλοι οι πυροσβέστηρες ξηράς κονεως. Στα 10 υδραυλικός έλεγχος και στα 20 πέταμα. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...