merchenary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράζω ένα αντικείμενο από Amazon.com πρην ολοκληρώσω το τελευταίο στάδιο στο καλάθι γράφει το ποσό τον μεταφορικών και μετά μου προσθέτει import fees deposit κάποιο ποσό... Μετά και από αυτό το ποσό δεν θα πληρώσω τίποτα άλλο για να έρθει σπίτι μου; Επισης σε κάποια αλλά βγάζει αυτό : Estimated tax to be collected:* Με μηδενικό ποσό στο καλάθι... Εδω τι παίζει; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από merchenary
tonypapadovic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Σωστά, δεν θα πληρώσεις κάτι άλλο. Στην δεύτερη περίπτωση, ίσως είναι κάτω από 22Ε το αντικείμενο, οπότε δεν σου χρεώνει κάτι. Γενικά σιγούρεψε ότι είναι fullfiled από amazon αυτά που θες, ή δώσε μας τα προϊόντα να σου πούμε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σου διαφεύγει 1
Salvation81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ακομα και πανω απο 22ε να ειναι σε καποια λεει πως δεν πληρωνεις κατι...Ωστοσο αν και αυτο μπορει να ειναι καποια συμφωνια που εχει το Αμαζον επειδη εμενα δεν μου εχει τυχει δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.,
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει για να έρθει το δέμα σπίτι (ή στα ΕΛΤΑ); επίσης πάντα με ΕΛΤΑ έρχονται;
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Sotos878 είπε Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει για να έρθει το δέμα σπίτι (ή στα ΕΛΤΑ); επίσης πάντα με ΕΛΤΑ έρχονται; Καποια ανα καιρους μου εχουν ερθει με ΕΛΤΑ κουριερ, καποια με ΕΛΤΑ και καποια με μια ασχετη μεταφορικη που δεν θυμαμαι καν το ονομα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα