gpapad20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δεν εχω πειραξει τπτ ειναι στοκ το router κατεβαζω με 5-5,7mb/s στο steam αλλα σε torrent δεν παει πανω απο 2,6.....δειτε κ τα νουμερα μου,τι πρεπει να πειραξω αδερφια
antbyron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα φταίνε οι ρυθμίσεις στο torrent app. Τα έχεις τσεκάρει; Μήπως βαράει ο δίσκος κατοστάρια; Utorrent χρησιμοποιείς; Εκτός από steam προσπάθησε να κατεβάσεις και από αλλού για να σιγουρευτείς ότι έχει να κάνει με τον torrent client. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από antbyron
gpapad20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 δεν εχω πειραξει τπτ στο utorrent γενικα κατεβαζει με 5,5
antbyron Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Είσαι σίγουρος ότι έχουν seeders αυτά που κατεβάζεις; Δεν βγάζει νόημα να κατεβάζεις παντού με το μέγιστο εκτός από τον torrent client. Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, μπουκώνει ο δίσκος, θέμα με τις ρυθμίσεις ή δεν έχουν αρκετούς seeders τα torrents που κατεβάζεις. Δοκίμασε με άλλον torrent client να δεις τι γίνεται. 15 ώρες πριν, gpapad20 είπε δεν εχω πειραξει τπτ στο utorrent γενικα κατεβαζει με 5,5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα