ianstam8 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής και στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας δημιούργησα το παρακάτω σύντομο ερωτηματολόγιο (στα αγγλικά) σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και την διαδικτυακή καταναλωτική συμπεριφορά. Απευθύνεται σε όσους αγοράζουν προϊόντα – υπηρεσίες μέσω διαδικτύου. Θα ήμουν ευγνώμων αν αφιερώνατε λίγα λεπτά για να απαντήσετε στις ερωτήσεις του. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDwjbH58ps_p9GXvV91781RDyO_FeCc-W4RDzN8XX2q8ephQ/viewform Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από ianstam8 2
ianstam8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Λίγα ακόμα χρειάζομαι. Θα ήμουν ευγνώμων για όποιον ακόμα το συμπληρώσει. Ευχαριστώ!
antbyron Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλή επιτυχία. Πολλά ερωτηματολόγια έχουν πέσει τώρα τελευταία.
ianstam8 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ όλους που συνεισφέρετε! Καλές γιορτές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα