Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι

Είχα κανει και πριν λιγο ερωτηση για νεο κινητό προκειμενου να αναβαθμιστω απο το galaxy s7 που εχω χρόνια και που πραγματικά θεωρω αριστη συσκευη. 

Σκεφτομαι την αγορά μεγάλου τηλεφώνου τύπου Note 9. Το ερωτημα προς τους χρηστες είναι πως ειναι στην πραγματική ζωή η συμβίωση με μια τετοιου μεγεθους συσκευή. Αριστη η μεγάλη οθόνη, καταπληκτικά τα χαρακτηριστικά του και οι δυνατότητες του αλλά πόσο καλά καθεται στο χέρι ολοκληρη παντοφλα ? Είναι ευχρηστη? κινδυνευεις να σου φευγει απο τα χέρια με πιθανοτητα να κλαις τρελά....τελικά σε διευκολύνει ή σου δυσκολευει την ζωή ? ξεχνάς την τσεπη το καλοκαιρι και πρεπει να εισαι με τσαντακι και άλλα πολλά ερωτήματα.     

Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω κατόχους νυν και πιθανως πρωην που δεν την παλεψαν ....

Ευχαριστω 

Γιάννης

Δημοσ.

Γεια σου john

Ειχα και εχω, μεγαλα ακομα κινητα, πλεον τα κραταω για 2α

Σε χρήση ειναι σουπερ, στο χερι ομως δυσκολα καθετε ειναι η αληθεια, συνηθίζετε φυσικα αλλα παρολα αυτα παντα ειναι λιγο akward και προσεχεις μην σου γλιστρησει, ασε που γλιστρανε ευκολα ετσι οπως τα κανανε.

Περιττο να σου πω οτι αργα η γρηγορα θα πέσει αν το εχεις σαν 1ο κινητο,  οποτε best bet ειναι μια καλη θηκη και screen protector

Εγω εχω σπασει 3 κινητα Samsung, 2 Note και 1 galaxy s7. 
1-2 φορες την γλιτωσανε στο 1ο πεσιμο αλλα γενικα σπανε για πλακα

Γνωμη μου ειναι να κρατησεις το S7 μιας και που ειναι φοβερη συσκευη στις 5.1 ιντσες
Και να παρεις ενα Xiaomi Mi Max 2 η 3  ,η φυσικα ενα Galaxy Note αλλα καλύτερα κρατα το για 2ο

Σημαντικό προβλημα θα δεις το καλοκαιρι που δεν θα εχουμε μπουφαν και οι τσεπες οριακα θα το χωρανε οταν εισαι ορθιος

Πλεον σταματησα τα ακριβα Samsung, εχω χασει σιγουρα 1500ε απο πεσιματα
Ειμαι με ενα Xiaomi Mi Max 2 και με ενα 4,6'' Sony Xperia X Compact

Δημοσ.
2 ώρες πριν, john67 είπε

Καλησπέρα φίλοι

Είχα κανει και πριν λιγο ερωτηση για νεο κινητό προκειμενου να αναβαθμιστω απο το galaxy s7 που εχω χρόνια και που πραγματικά θεωρω αριστη συσκευη. 

Σκεφτομαι την αγορά μεγάλου τηλεφώνου τύπου Note 9. Το ερωτημα προς τους χρηστες είναι πως ειναι στην πραγματική ζωή η συμβίωση με μια τετοιου μεγεθους συσκευή. Αριστη η μεγάλη οθόνη, καταπληκτικά τα χαρακτηριστικά του και οι δυνατότητες του αλλά πόσο καλά καθεται στο χέρι ολοκληρη παντοφλα ? Είναι ευχρηστη? κινδυνευεις να σου φευγει απο τα χέρια με πιθανοτητα να κλαις τρελά....τελικά σε διευκολύνει ή σου δυσκολευει την ζωή ? ξεχνάς την τσεπη το καλοκαιρι και πρεπει να εισαι με τσαντακι και άλλα πολλά ερωτήματα.     

Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω κατόχους νυν και πιθανως πρωην που δεν την παλεψαν ....

Ευχαριστω 

Γιάννης

Μην το παρεις αν φοβασαι μην σου πεσει απο τα χερια.

Αν σαρεσε το μεγεθος του S7,πηγαινε απο ενα καταστημα και δες το νεο S10E που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο.

Δημοσ.

Καλημέρα 

παλιά τα μεγάλα κινητά ήταν όντως πολύ ατσουμπαλα στο χέρι! 

Το Note 3 για παραδειγμα ήταν τραγικό σε θέμα διαστάσεων 

τώρα τα έχουν μαζέψει και ριναι πιο μακρόστενα άρα πιάνονται πιο εύκολα! Έχω 6.2 ίντσες συσκευή και είμαι παααρα πολύ κομπλέ τόσο κομπλέ που σκέφτομαι να πάω σε Note 9!Το προσέχω βέβαια! Όσο για την τσέπη μου δεν έχω κάποιο θέμα πάντα στις τσέπες του τζιν πήγαινε το κιν και δεν έχω καταλάβει διαφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, john67 είπε

Καλησπέρα φίλοι

Ευχαριστω 

Γιάννης

Aν σε βολευει το μεγεθος του s7 και απλα θες μεγαλυτερη οθονη, μπορει να κοιταξεις το s9(οχι το Plus) και το s10e που μολις βγηκε.Ουσιαστικα προκειτε για συσκευες παρομοιου μεγεθους με το s7 που ηδη εχεις, αλλα λογο σχεδον ανυπαρκτον bezel που εχουν παιρνεις  Bonus μεγαλυτερη οθονη απ το s7 σε παρομοιο μεγεθος συσκευης.

Υπρχουν και αλλες επιλογες απο αλλες εταιρειες προφανως, ανεφερα τις επιλογες της samsung επειδη εχεις s7 και μιλας για Nοτε9.

Eφοσον υπαρχουν ενδιαμεσες επιλογες δεν ειναι αναγκη να πας στο αλλο ακρο, δηλαδη απ τις 5.1ιντσες του s7 στις 6,4ιντσες του Note9, ειδικα αν νοιωθεις οτι θα σε δυσκολεψει μια συσκευη τετοιο μεγεθους.

Και δυστυχως οτι και να σου πουνε οι κατοχοι μεγαλων συσκευων δεν προκυτε να βοηθηθεις γιατι το θεμα ειναι υποκειμενικο, δυστηχως για να δεις αν σε βολευει η οχι μια συσκευη μεγαλου μεγεθους στην καθημερινοτητα η μονη λυση ειναι να την δοκιμασεις ο ιδιος.Και δεν εννοω να πας σε ενα καταστημα και να την δουλεψεις απο κοντα εκει στην βιτρινα, εκει δεν προκυτε να καταλαβεις τιποτα απολυτως..

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Οντως η πρωτη κινηση ηταν η επισκεψη σε καταστημα αλλα ο λιγος χρόνος εκει δεν σου δινει ολη την εικόνα και γιαυτο εθεσα το ερωτημα.

Βεβαια η ταση δειχνει 6+ ''. Μου αρέσει παρα πολύ η ιδεα της μεγαλης οθονης και οι δυνατοτητες που σου προσφέρει, άλλωστε μετα τα 50 πλεον η πρεσβυωπια σε οδηγει πορς τα εκει.

Από την άλλη ακομα και το ''μικρό '' s7 καποιες φορες ειχε γλιστρησει απο τα χέρια μου η τελευταια με επώδυνα αποτελεσματα παροτι φοραγε θηκη.   

Οι προφανεις επιλογες s10e ή s10 τελικά ειναι τόσο πιο compact απο το note 9 που μου αρεσει, αλλα και θεωρω vfm στα 650 που κυκλοφορει περιπου ??

Εσεις γενικώς με τι μεγεθους συσκευες κυκλοφορειτε για καθημερινη χρήση ???

Καλο ΣΚ να εχουμε ..

Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 11:58 ΠΜ, john67 είπε

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Οντως η πρωτη κινηση ηταν η επισκεψη σε καταστημα αλλα ο λιγος χρόνος εκει δεν σου δινει ολη την εικόνα και γιαυτο εθεσα το ερωτημα.

Βεβαια η ταση δειχνει 6+ ''. Μου αρέσει παρα πολύ η ιδεα της μεγαλης οθονης και οι δυνατοτητες που σου προσφέρει, άλλωστε μετα τα 50 πλεον η πρεσβυωπια σε οδηγει πορς τα εκει.

Από την άλλη ακομα και το ''μικρό '' s7 καποιες φορες ειχε γλιστρησει απο τα χέρια μου η τελευταια με επώδυνα αποτελεσματα παροτι φοραγε θηκη.   

Οι προφανεις επιλογες s10e ή s10 τελικά ειναι τόσο πιο compact απο το note 9 που μου αρεσει, αλλα και θεωρω vfm στα 650 που κυκλοφορει περιπου ??

Εσεις γενικώς με τι μεγεθους συσκευες κυκλοφορειτε για καθημερινη χρήση ???

Καλο ΣΚ να εχουμε ..

Και εγω το s7 εχωκαι ειμαι πολυ ικανοποιημενος ακομα. Η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεις στα παντα (απο note  ηρθα). Προσωπικα καποια στιγμη θα αλλαξω ειτε σε xs που ειναι ακριβως ιδιες διαστασεις ή στο s10 που ειναι ελαχιστα ψηλοτερο. Εχω ενα ταμπλετακι για 2ο που κανω τα περισσοτερα. Προτιμω μικρο κινητο και φορητοτητα πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...