Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ, βρίσκομαι σε ένα δίλημμα τον τελευταίο καιρό. Μετά από πάρα πολλά βιογραφικά που έχω στείλει ώστε να κάνω την πρακτική μου (ΤΕΙ Αυτοματισμού) μου παρουσιαστηκε η δυνατότητα να κάνω καπου που δεν έχει άμεση σχέση με αυτοματισμό αν και τεχνική εταιρία, με δυνατότητα παραμονής μετα το πέρας της πρακτικής(συζητήθηκε αρκετά κατά την πρώτη επαφή με την εταιρία). Το θέμα μου είναι οτι θεωρητικά μπορεί να μείνω πίσω στο θέμα γνώσεων πάνω στο αντικείμενο και με το φόβο για το μέλλον, σκέφτηκα την λύση ίσως σεμιναρίων ταυτόχρονα άλλα δεν ξέρω αν αξίζει. 😕 Ποια η γνωμη σας? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, short John είπε

Καλησπέρα στο φορουμ, βρίσκομαι σε ένα δίλημμα τον τελευταίο καιρό. Μετά από πάρα πολλά βιογραφικά που έχω στείλει ώστε να κάνω την πρακτική μου (ΤΕΙ Αυτοματισμού) μου παρουσιαστηκε η δυνατότητα να κάνω καπου που δεν έχει άμεση σχέση με αυτοματισμό αν και τεχνική εταιρία, με δυνατότητα παραμονής μετα το πέρας της πρακτικής(συζητήθηκε αρκετά κατά την πρώτη επαφή με την εταιρία). Το θέμα μου είναι οτι θεωρητικά μπορεί να μείνω πίσω στο θέμα γνώσεων πάνω στο αντικείμενο και με το φόβο για το μέλλον, σκέφτηκα την λύση ίσως σεμιναρίων ταυτόχρονα άλλα δεν ξέρω αν αξίζει. 😕 Ποια η γνωμη σας? 

Καλησπερα και απο εμενα οταν εννοεις συζητηθηκε αρκετα τι εννοεις; γιατι τα λενε αυτα για να σε παρουν γενικα για πρακτικη οτι και καλα θελουμε για να σε προσλαβουν αλλα δεν το κανουν) Σε τι τμημα ειναι; 

Επεξ/σία από roympos1994
Δημοσ.

Πως θα μεινεις πισω? Αφου θα δουλευεις πανω στο αντικειμενο σου? Ισα ισα ετσι θα μπορέσεις να εξελιχθείς. Εκτος αν εννοεις ότι ειχες σκοπο να κανεις μεταπτυχιακο κτλπ και τωρα θα είναι πιο δυσκολο...

Δημοσ.

άμα σε ενδιαφέρει ο αυτοματισμός καλύτερα να ψάξεις για κάποια εταιρεία στο αντικείμενο, άμα θέλεις να μάθεις και άλλα πήγαινε σε αυτή

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

Καλησπερα και απο εμενα οταν εννοεις συζητηθηκε αρκετα τι εννοεις; γιατι τα λενε αυτα για να σε παρουν γενικα για πρακτικη οτι και καλα θελουμε για να σε προσλαβουν αλλα δεν το κανουν) Σε τι τμημα ειναι; 

Καταλαβαίνω τι εννοείς και το είχα και εγω στο μυαλό μου αυτό, απλά εκείνοι ρωταγαναν αρκετα πως θα μου φαινοταν αν θα ειχα σχεδια πχ να φυγω εξωτερικο αν δεν ημουν πρακτικη αν θα ειχα θεμα αν με αλλαζαν τμημα και τετοια εννοειται εχεις δικιο και δεν μπορω να βασιζομαι σε αυτο. Το τμήμα ειναι θεωρτητικα μηχανικος πωλησεων.

24 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πως θα μεινεις πισω? Αφου θα δουλευεις πανω στο αντικειμενο σου? Ισα ισα ετσι θα μπορέσεις να εξελιχθείς. Εκτος αν εννοεις ότι ειχες σκοπο να κανεις μεταπτυχιακο κτλπ και τωρα θα είναι πιο δυσκολο...

Πρακτικα δεν θα ειμαι πανω στο αντικειμενο γιατι η εταιρια δεν ασχολειται με αυτοματισμους απο οτι με ενημερωσαν ουσιαστικα 😕 

6 λεπτά πριν, nvel είπε

άμα σε ενδιαφέρει ο αυτοματισμός καλύτερα να ψάξεις για κάποια εταιρεία στο αντικείμενο, άμα θέλεις να μάθεις και άλλα πήγαινε σε αυτή

με ενδιαφέρει και αρκετά απλά μέχρι στιγμής απο όσες έχω μιλήσει ασχολούνται περισσότερο στο κομμάτι πωλήσεις( τουλάχιστον αυτές που συζητάνε για πρακτική γιατί μέχρι στιγμής σε όσες έχω μιλήσει από μόνος μου χωρίς να ψαχνουν για πρακτική απάντηση δεν πήρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...