foivous Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαιρεται , πριν λιγες μερες προσπαθησα να κατεβασω απο το συγκεκριμενο προγραμμα και μου εβγαλε μηνυμα πανω στο αρχειο το εξης : Παραλειφθηκε - Ο λογαριασμος λειπει . Εκτοτε οποιο αρχειο εβαλα το ιδιο μημυμα ελαβα , πριν κατεβαζα κανονικοτατα Δεν μπορω να βρω τι φταει , εαν καποιος το αντιμετωπισε και βρηκε την λυση ας μου απαντησει Εχω ενεργο λογαριασμο easybytez Ευχαριστω ! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από foivous
Salvation81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Προφανως και ο λογαριασμος σου δεν λειτουργει στο προγραμμα, μηπως εληξε; Μηπως στον εκλεισαν; Τσεκαρεις τα login να δεις αν δουλευουν στην σελιδα της εταιρειας που εχεις τον λογαριασμο;
foivous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Salvation81 είπε Προφανως και ο λογαριασμος σου δεν λειτουργει στο προγραμμα, μηπως εληξε; Μηπως στον εκλεισαν; Τσεκαρεις τα login να δεις αν δουλευουν στην σελιδα της εταιρειας που εχεις τον λογαριασμο; Φιλε μου , τρελες καταστασεις , ανοιξα το λαπτοπ και ευτυχως ειχα το προγραμμα Σε αυτο δουλεψε κανονικα , δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε στο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα