Προς το περιεχόμενο

Labrador Kila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Οι σώστες ξηρές τροφές δεν έχουν καμία σχέση με το αντίστοιχο fast food, οι φτηνές ναι σίγουρα λόγο μεγάλης ποσότητας αλατιού /ζάχαρης κτλ

Όσο για το barf καλό μεν αλλά δεν είναι για όλα τα σκυλιά, τα δικά μου shar pei αν και δοκίμασα 8-9 διαφορετικές εταιρίες σε barf ούτε βελτίωση είδα στα κόπρανα αλλά ξεκίνησα να έχω και δερματική που δεν είχα πριν

Επίσης αν κάποιος επιλέξει να πάει σε barf πρέπει να φροντίσει επίσης για πιο συστηματικό καθάρισμα των δοντιών του σκύλου

Αρχικά δεν πρότεινα σε κανένα τη barf.
Δεύτερον, πρέπει να προσέξεις πολλά περισσότερα, τα δόντια είναι ίσως το τελευταίο.
Ίσα ίσα, που λόγω της ωμής + κόκκαλα που έχει μέσα, τα δόντια μένουν καθαρά.
Αν έχει υπολλείματα, κάτι δεν είναι σωστό στην τροφή.
Και εννοείται πως δεν είναι για όλα τα σκυλιά, δεν είπα άλλωστε κάτι τέτοιο.
Η δικιά μου ξετρελάθηκε, γυαλιστερό τρίχωμα, κάτασπρα δόντια, σκληρά και μικρή ποσότητα κακά / σε αντίθεση με το 1 κιλό που τρώει την μέρα, μάτια πεντακάθαρα, εξετάσεις κομπλέ.
Σκυλοφίλος σε ντόπερμαν, ούτε να την μυρίσει. Άλλος με Πιτμπουλάκι το ίδιο.
Δοκιμάζεις, και αν ΤΟΥ/ΤΗΣ αρέσει και δεν έχει επιπλοκές, συνεχίζεις.

Με συγχωρείς, αλλα αν πιστεύεις πως υπάρχουν ποιοτικές ξηρές τροφές, ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, πλανάσαι οικτρά.
Σαν να μου λές (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) οτι τα ακριβά πατατάκια, είναι όντως πατάτες λεπτοκομμένες στο χέρι, με αλάτι απο τις αλυκές της Πάρου και φρεσκοτηγανισμένες σε καθαρό ελαιόλαδο.
Η ζάχαρη και το αλάτι, δεν είναι τα "χειρότερα" συστατικά που μπορείς να βρείς.

Επεξ/σία από donblunts
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Blacklab είπε

Οχι δεν του δίνουμε καθόλου δικό μας φαγητό. Του δίνουμε μονο μήλο, αχλάδι, καρότο, μάνγκο και μια φορά στήθος απο κοτόπουλο μονο βρασμένο για εκεινον. Του είχαμε δώσει και κασέρι και μετα έκανε διάρροια και δεν του ξανα δώσαμε. Και τα φρούτα που σας λέω τα δίνουμε σπάνια και σε μικρές ποσότητες. Δίναμε διάφορες λιχουδιές και έκανε διάρροια και τωρα οπως σας είπα του δίνω λιχουδιές αυτο που τρώει σαν ξηρά τροφή. 

Επειδή ακόμα ειναι μικρός και είμαστε σε στάδιο εκπαίδευσης τρώει κλαδιά απο κάτω. Σκέφτηκα μήπως ειναι απο αυτα τα κακά του μαλακα. Γιατι το πρωί κανει κανονικά κακακια 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις καρότα κι οτιδήποτε άλλο. 

ΜΟΝΟ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ. Τότε θα ξέρεις αν του κάθεται καλά. 

Ειδικά στα κουταβια με το τόσο ευαίσθητο πεπτικό δεν κάνουμε πειραματισμούς. Και επίσης το καροτο οι σκύλοι δεν μπορούν να το χωνέψουν σωστά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Blacklab είπε

Ειμαι ευχαριστημένη. Γιατι τρώει με πολυ όρεξη και του δίνω και σαν λιχουδιές και τις τρώει. Ομως ενώ το τρίχωμα ειναι γυαλιστερό, τα πρωινά κακά ειναι σκληρά, μετα ομως απο το μεσημέρι ειναι μαλακα. Λες να ειναι απο το φαγητό ? 

Ισως πρεπει να αλλάξω τροφή. Ποτε μεχρι τωρα δεν του δίναμε φθηνή τροφή. Μένω στην Γερμανία και του παίρναμε απο το pet shop που είχε τα 2,5 κιλά 22 ευρω και τωρα του παραγγέλνω απο το Ίντερνετ την τροφή που σας έγραψα και έχουν τα 15 κιλά 70 ευρω αν θυμαμαι καλα. Θα Μίλησω με την κτηνίατρο να μου προτείνει κάποια αλλη τροφή. Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τον ευγενικό τροπο απάντησης των μηνυμάτων. 

Η φάση που ανακαλύπτεις πως ένας σκύλος τρώει πιο ακριβό φαγητο απο εσένα. 😂😂 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Blacklab είπε

Ειμαι ευχαριστημένη. Γιατι τρώει με πολυ όρεξη και του δίνω και σαν λιχουδιές και τις τρώει. Ομως ενώ το τρίχωμα ειναι γυαλιστερό, τα πρωινά κακά ειναι σκληρά, μετα ομως απο το μεσημέρι ειναι μαλακα. Λες να ειναι απο το φαγητό ? 

Ισως πρεπει να αλλάξω τροφή. Ποτε μεχρι τωρα δεν του δίναμε φθηνή τροφή. Μένω στην Γερμανία και του παίρναμε απο το pet shop που είχε τα 2,5 κιλά 22 ευρω και τωρα του παραγγέλνω απο το Ίντερνετ την τροφή που σας έγραψα και έχουν τα 15 κιλά 70 ευρω αν θυμαμαι καλα. Θα Μίλησω με την κτηνίατρο να μου προτείνει κάποια αλλη τροφή. Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τον ευγενικό τροπο απάντησης των μηνυμάτων. 

Ναι είναι από το φαγητό τα κακακια που μετά το μεσημέρι είναι μαλακα . Ειναι σκούρα καφέ η ανοικτά καφέ ;

Επεξ/σία από Alexandros7474
Δημοσ.
9 ώρες πριν, RedPriest είπε

Η φάση που ανακαλύπτεις πως ένας σκύλος τρώει πιο ακριβό φαγητο απο εσένα. 😂😂 

Ισχύει αλλα όλες οι καλές τροφές τόσο έχουν περίπου 😁

8 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Ναι είναι από το φαγητό τα κακακια που μετά το μεσημέρι είναι μαλακα . Ειναι σκούρα καφέ η ανοικτά καφέ ;

Ειναι ανοιχτόχρωμα 🙄

10 ώρες πριν, margaritagr είπε

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις καρότα κι οτιδήποτε άλλο. 

ΜΟΝΟ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ. Τότε θα ξέρεις αν του κάθεται καλά. 

Ειδικά στα κουταβια με το τόσο ευαίσθητο πεπτικό δεν κάνουμε πειραματισμούς. Και επίσης το καροτο οι σκύλοι δεν μπορούν να το χωνέψουν σωστά. 

Του αρέσει το καρότο. Και εχω διαβάσει οτι ειναι καλό και για τα δόντια 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Blacklab said:

Ειναι ανοιχτόχρωμα 🙄

Το καρότο είναι safe για το σκύλο και ο κτηνίατρος μου το επιβεβαίωσε. Το ότι το βλέπεις μερικές φορές στα "χοντρά" του δεν είναι κάτι κακό... 😛 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Blacklab είπε

Ειναι ανοιχτόχρωμα 🙄

Αν τα Μεσημεριανα είναι ανοιχτόχρωμα όλα καλά 

Επεξ/σία από Alexandros7474

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...