Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα την αναγραφή των ονομάτων των επιχειρήσεων στο fb. Ας πούμε για παράδειγμα  πως η εταιρία ονομάζεται "Mimikos Mary", εάν θελήσω να έχω το fb της επιχείρησης σε μια biz card, πώς θα πρέπει να την αναράψω;
Mimikos Mary με space ανάμεσά τους;
MimikosMary χωρίς space ανάμεσά τους;
Κάπως αλλιώς; Πώς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Ποτέ δεν κατάλαβα την αναγραφή των ονομάτων των επιχειρήσεων στο fb. Ας πούμε για παράδειγμα  πως η εταιρία ονομάζεται "Mimikos Mary", εάν θελήσω να έχω το fb της επιχείρησης σε μια biz card, πώς θα πρέπει να την αναράψω;
Mimikos Mary με space ανάμεσά τους;
MimikosMary χωρίς space ανάμεσά τους;
Κάπως αλλιώς; Πώς;

Όπως το έχεις δηλώσει στο προφίλ σου και όχι όπως σ αρέσει στο μάτι 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

"Μimikos Mary" δηλαδή;

Μπαίνεις στο προφίλ σου κοιτάς στην γραμμή διευθύνσεων θα γράφει facebook.com/mmimikosmairy πχ

Οπότε εσύ στην κάρτα γράφεις facebook.com/mmimikosmairy η ότι βλέπεις εκεί τέλος πάντων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

"Μimikos Mary" δηλαδή;

Αν θες με κάποιο τρόπο ενημέρωσε την σελίδα ώστε να λάβεις σωστή πληροφορία!

.

* μην γράψεις «χύμα» το λινκ εδώ είναι κατά στους κανονισμούς...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Μπαίνεις στο προφίλ σου κοιτάς στην γραμμή διευθύνσεων θα γράφει facebook.com/mmimikosmairy πχ

Οπότε εσύ στην κάρτα γράφεις facebook.com/mmimikosmairy η ότι βλέπεις εκεί τέλος πάντων

Mισό λεπτό, το όνομα της επιχείρησης και της σελίδας του fb είναι "Mimikos Mary" (υπάρχει space ανάμεσα στα ονόματα), όπως λες όμως το link της σελίδας είναι facebook.com/mimikosmary χωρίς space.Εγώ θέλω να βάλω το σηματάκι του fb και δίπλα ένα όνομα, ποιό θα πρέπει να είναι αυτό; Αυτό ρωτάω! 😳

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Mισό λεπτό, το όνομα της επιχείρησης και της σελίδας του fb είναι "Mimikos Mary" (υπάρχει space ανάμεσα στα ονόματα), όπως λες όμως το link της σελίδας είναι facebook.com/mimikosmary χωρίς space.Εγώ θέλω να βάλω το σηματάκι του fb και δίπλα ένα όνομα, ποιό θα πρέπει να είναι αυτό; Αυτό ρωτάω! 😳

Διαβάζεις ότι θες μόνο....

Αν αφιερώσεις χρόνο παραπάνω οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες στο ερώτημα σου!

Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις την ουσία και να το πράξεις απλά ανέφερε το μήπως και βοηθηθεις παραπάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διαβάζω ότι θέλω μόνο, απλά με μπερδεύει και δεν καταλαβαίνω γιατί το όνομα της σελίδας (αυτό που είναι κάτω από την Profile Pic) έχει space ανάμεσα στο "Mimikos Mary" ενώ το όνομα στο link facebook.com/mimikosmary δεν έχει. Δεν θα έπρεπε να είναι και τα δύο με την ίδια γραφή;
Και ενπάση περιτπώση, οκ, ας το δεχτώ πως είναι έτσι... ποιός είναι ο πιό σωστός τρόπος για να ψάνει κανείς τη σελίδα του Mimikos Mary, βάζοντας space ή όχι; Ρωτάω γιατί δεν θέλω να είναι undiscoverable η σελίδα εάν η ονομασία είναι λάθος γραμμένη.

Επεξ/σία από zoranb
  • Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zoranb είπε

Δεν διαβάζω ότι θέλω μόνο, απλά με μπερδεύει και δεν καταλαβαίνω γιατί το όνομα της σελίδας (αυτό που είναι κάτω από την Profile Pic) έχει space ανάμεσα στο "Mimikos Mary" ενώ το όνομα στο link facebook.com/mimikosmary δεν έχει. Δεν θα έπρεπε να είναι και τα δύο με την ίδια γραφή;
Και ενπάση περιτπώση, οκ, ας το δεχτώ πως είναι έτσι... ποιός είναι ο πιό σωστός τρόπος για να ψάνει κανείς τη σελίδα του Mimikos Mary, βάζοντας space ή όχι; Ρωτάω γιατί δεν θέλω να είναι undiscoverable η σελίδα εάν η ονομασία είναι λάθος γραμμένη.

Για να είσαι σίγουρος ότι θα το βρούνε σου είπα πως θα το γράψεις στην κάρτα

το σηματάκι το fb και μετά facebook.com/mmimikosmairy

Οπότε έτσι γλυτώνεις από την απορία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάνε ένα copy paste απο τη γραμμή διευθύνσεων αρχίζεις απο το πχ facebook/mimikos.mairy ή facebook/mimikosmairy

Σκέψου ότι αυτό είναι path σε Linux φάκελος www υποφάκελος facebook υποφάκελος mimikos.mairy ή mimikosmairy ;)

κάνεις ένα copy paste στη γραμμή διευθύνσεων να δεις αν δουλεύει και σε πηγαίνει στο προφίλ που θες.

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, zoranb είπε

Παιδεύεσαι ανευ λόγου..... :)

Αν θες για τυπικούς λόγους που έχω προαναφέρει, στείλε μου με πμ το λινκ από το προφιλ σου και να σου επεξηγήσω ποιό είναι αυτό που πρέπει να αναγράψεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...