Προς το περιεχόμενο

Split tunneling σε VPN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι στο δίλλημα επιλογής VPN και έχω καταλήξει στο ExpressVPN και NordVPN. Η τιμή του NORDvpn για 3 χρόνια είναι ελάχιστα μεγαλύτερη όσο το EXPRESSvpn για 15 μήνες. Οπότε συμφέρει τρελά. Όπου διάβασα το EXPRESS βγαίνει πιο γρήγορα από το NORD. Όμως γι αυτή τη διαφορά τιμής νομίζω ότι δεν πειράζει καθόλου για όποια μικρή διαφορά έχουν.

Ο προβληματισμός μου είναι στην ύπαρξη της λειτουργίας split tunneling που έχει το expressvpn. κατά την οποία θα μπορώ να βάλω το torrenting μέσω vpn ενώ ότι άλλο χωρίς,  ενώ με το NORD αν έχω ανοιχτό το vpn ΟΛΑ θα περνούν από το vpn. Έτσι για παράδειγμα δε έχω πρόβλημα με ιστοσελίδες που χρειάζονται ελληνική IP εε?? (πχ stoiximan).

Μέσα από περιβάλλον VPN μπορείς να συνδεθείς κανονικά με υπηρεσίες webbanking , paypal κτλ??

Μήπως δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοιάζομαι για το split tunneling τελικά?

Δεν έχω ξανασχοληθεί με τα vpn οπότε συγχωρήστε την όποια ασχετοσύνη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Μέσα από περιβάλλον VPN μπορείς να συνδεθείς κανονικά με υπηρεσίες webbanking , paypal κτλ??

Ναι (έχω nord).

Ωστόσο έχω παρατηρήσει κάποια site (π.χ skroutz) στα οποία κάποιες φορές δεν μπαίνω όταν είμαι π.χ με γαλλική ip (ενώ με uk ip μπαίνω κανονικά).

Επεξ/σία από turbat0s
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...