papresa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, καλό μήνα με υγεία. Facebook λογαριασμό δεν έχω εκ πεποιθήσεως, λόγω όμως ενός blog που έχω με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, μπαίνω σε 2-3 δημόσιες σελίδες του fb. Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρώ αλλοιωμένα κείμενα. Πριν δεν γίνονταν. Δηλαδή σαν αυτός που έγραψε ένα κείμενο να μην έχει συντακτική γνώση και με αλλαγμένο πολλές φορές ακόμη και το νόημα. Το έχετε παρατηρήσει; Έχω βγάλει σαν συμπέρασμα, πως πιθανόν για να ελέγξουν ένα κείμενο το μεταφράζουν και μετά στην επαναφορά αλλοιώνεται το αρχικό. Όπως πατάμε το google translate για να μας μεταφράσει μία σελίδα από άλλη γλώσσα στα ελληνικά και είναι κουλουβάχατα, ακριβώς έτσι. Τι λέτε; Προχθές δέχτηκα τηλέφωνο υποψηφίου δημάρχου, του οποίου κείμενο είχα αναδημοσιεύσει και ευγενικά μεν μου ζήτησε να διορθώσω. Το κείμενο το είχα βάλει copy - paste και είχε μερικές αλλοιώσεις χοντρές. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από papresa
papresa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Σημερινό παράδειγμα, η σελίδα του Κέντρου Κοινότητας Σαμοθράκης στο facebook αναδημοσιεύει άρθρο. Δείτε τον πρωτότυπο τίτλο και πως αυτός εμφανίζεται στο facebook:
papresa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Λοιπόν βρήκα την λύση. Επειδή στο desktop pc μου έχω ενεργοποιήσει την μετάφραση σελίδων όταν είναι σε άλλη γλώσσα το κάνει και στο facebook για αυτό τα αλλοιώνει. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν το έχει παρατηρήσει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα