archer100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εχω μια οφειλη στην εφορια την οποια εχω κανει ρυθμιση σε 12 δοσεις μεσω taxisnet και εδω και καποιους μηνες πληρωνα κανονικα. Αυτον τον μηνα καθυστερησα την δοση και βλεπω οτι εχει μπει προσαυξηση 15% ☹️ στη δοση Εχω δυο ερωτησεις, αν καποιος εχει ασχοληθει: 1. Η προσαυξηση αυτη μπαινει ΚΑΘΕ μηνα, η μονο μια φορα; Δηλαδη αν αφησεις μια δοση 2 μηνες απληρωτη μπαινει το 15% δυο φορες; 2. Εχω και ενα ακομη μικρο υπολοιπο οφειλης που δεν εχει ενταχθει σττη ρυθμιση. Ξερετε αν υπαρχει τροπος να το προσθεσω στην υπαρχουσα ρυθμιση; Εναλλακτικα υπαρχει τροπος να ακυρωθει η τρεχουσα και να γινει νεα ρυθμιση για ολο το ποσο; Ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από archer100
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1.υπερβολικο μου φαίνεται το 15% που γράφεις. 2. Μπορείς να κάνεις ΝΕΑ χωριστή ρύθμιση 12 μήνες με το μικρή οφειλή.
kprimax Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Φίλε μου , κάποιο λάθος έχει γίνει. Κι εγώ έχω καθυστερήσει πληρωμές στο taxis και ποτέ δεν είχα τέτοια προσαύξηση. Συγκεκριμένα για 120 ευρώ καθυστέρηση πλήρωσα προσαύξηση 80 λεπτά , αν θυμάμαι καλά, άντε λίγο παραπάνω. κατηγορηματικά όχι την προσαύξηση που αναφέρεις. Πήγανε στην εφορία, σίγουρα δεν είναι 15% προσαύξηση.
archer100 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, kprimax είπε Φίλε μου , κάποιο λάθος έχει γίνει. Κι εγώ έχω καθυστερήσει πληρωμές στο taxis και ποτέ δεν είχα τέτοια προσαύξηση. Συγκεκριμένα για 120 ευρώ καθυστέρηση πλήρωσα προσαύξηση 80 λεπτά , αν θυμάμαι καλά, άντε λίγο παραπάνω. κατηγορηματικά όχι την προσαύξηση που αναφέρεις. Πήγανε στην εφορία, σίγουρα δεν είναι 15% προσαύξηση. Δυστυχως το 15% ειναι σωστο, το λενε και οι οδηγιες, ωστοσο αφορα μονο τις ρυθμισεις, αν ειναι απλη οφειλη (οχι ρυθμισμενη) η προσαυξηση οπως ειπες ειναι καποια λεπτα του ευρω https://www.protothema.gr/economy/article/645271/enas-stous-duo-hanei-ti-ruthmisi-stin-eforia/ 45 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 1.υπερβολικο μου φαίνεται το 15% που γράφεις. 2. Μπορείς να κάνεις ΝΕΑ χωριστή ρύθμιση 12 μήνες με το μικρή οφειλή. 1. Δυστυχως ισχυει https://www.protothema.gr/economy/article/645271/enas-stous-duo-hanei-ti-ruthmisi-stin-eforia/ 2. Ευχαριστω θα το κοιταξω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από archer100
kprimax Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Αναφέρομαι σε καθυστέρηση πληρωμής σε ρυθμισμένη οφειλή. ( έχω κάνει ρύθμιση για 90 δόσεις) . Και έχω καθυστερήσει 3-4 φορές . Ποτέ δεν είχα την προσαύξηση που λες.
archer100 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, kprimax είπε Αναφέρομαι σε καθυστέρηση πληρωμής σε ρυθμισμένη οφειλή. ( έχω κάνει ρύθμιση για 90 δόσεις) . Και έχω καθυστερήσει 3-4 φορές . Ποτέ δεν είχα την προσαύξηση που λες. Εχει να κανει με το ειδος ρυθμισης. Μαλλον αυτη με 90 δοσεις δεν εχει τετοιες προσαυξησεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Στην ρύθμιση που έγινε μέχρι 120 δόσεις η προσαύξηση είναι κάπου 0.85 % τον μήνα. Σε 2 όμως καθυστέρησειε χάνεται η ρύθμιση. Στις ρυθμισεις έως 12 η προσαύξηση είναι ληστρικη 15%
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μια ερωτηση και απο μενα.Οταν εχεις ρυθμισμενη οφειλη και θελεις να εξοφλησεις ολο το ποσο της οφειλης,οι τοκοι που εχουν μπει οταν εγινε η ρυθμιση,( η μερος των τοκων) αφαιρουνται? Αυτο γινεται μονο αν πας στην εφορια η μπορεις και μεσα απο το taxisnet.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μια ερωτηση και απο μενα.Οταν εχεις ρυθμισμενη οφειλη και θελεις να εξοφλησεις ολο το ποσο της οφειλης,οι τοκοι που εχουν μπει οταν εγινε η ρυθμιση,( η μερος των τοκων) αφαιρουνται? Αυτο γινεται μονο αν πας στην εφορια η μπορεις και μεσα απο το taxisnet. Με επιφυλαξη αλλα νομιζω δεν γλυτωνεις τους τοκους.Μεσω taxis χλωμο πατως ακομα κι αν γινεται . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα