nvel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Τέλος, θα ήθελα να αποκτήσω κάποια στιγμή λάμπες υδραργύρου από περιέργεια , να δω πως θα αποδίδουν στην κάμερα και αν έχουν καλό CRI. δεν έχουν καλό, δεν χρησιμοποιούνται σε οικιακό φωτισμό και έχουν απαγορευτεί στην ΕΕ
BritGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Πήρα 30 λάμπες από γνωστό μαγαζί με ηλεκτρολογικά, προς 5 ευρώ τη μια. Τις έχω δύο χρόνια και τις ανάβω πολύ λίγο. Έχουν ήδη καεί οι 7, τον πρώτο χρόνο οι 3. Το κατάστημα δεν τις αλλάζει, γενικά, γιατί δεν τον αποζημιώνει ο προμηθευτής του. Λέει δεν ευθύνεται για τις αυξομειώσεις της τάσης της ΔΕΗ. Το λέει στα ίσια. Τώρα που οι τιμές τους έχουν πέσει στα 2.5-3 ευρώ, λένε ότι δεν έχουν εγγύηση αν φύγουν από το κατάστημα κι ανάβουν. Βασικά τις δοκιμάζουν μπροστά στον πελάτη.
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Θερμοκρασία / υγρασία Τις χρησιμοποιείς ως Dimable, ενώ δεν είναι Ελαττωματικός μετασχηματιστής / ασταθές ρευμα Κακή ποιότητα λαμπών Τις αναβοσβήνεις συνεχώς, πάρα πολλές φορές (οι led εχουν μέγιστο αριθμό on/off)
papoys1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, Gregory_House είπε κι εγω απο μειδανη τις πηρα παιδια, και οχι ιδιαιτερα φθηνα, και ειδα προκοπη................. πραγματικα, καλυτερα να επαιρνα κινεζιες απο ebay Δεν ειναι τα λεφτα τοσο, ειναι το "γαμωτο"... Τι μου είπες τώρα. Έχω ένα φωτιστικό στο μπάνιο που παίρνει τις G9 καρφάκι. Παίρνει δύο.Κάθε 5-6-7 μήνες καίει από μία.Πάω πριν κανά μήνα Μεϊδάνη μου λέει οι απλές καίγονται πιο γρήγορα πάρε led. -Πόσο κάνουν;;; -Οι απλές 3,5 ευρώ οι led 5 ευρώ. -Άστο λέω με τη μία θα δω. Πάω παζάρι Πειραιά led καρφάκι 5 βατ 1 ευρώ η μία.Πήρα τρεις.Μια χαρά δουλεύει μέχρι τώρα η πρώτη και μάλιστα πολύ πιο ωραίο φωτισμό από την απλή. Μετά σου λένε μην παίρνεις Κινέζικες και πάρε osram.Είπαμε καλά τα Γερμανικά προϊόντα αλλά όχι και να μας τον πιάνουν στην ψύχρα. Μόνο σε ανάγκη και σε περίπτωση που δεν βρίσκω Κινέζικη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα