Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μία ομάδα από υπεράνθρωπα φρικιά...

Καλό ξεκίνημα για το Doom Patrol με την DC να στοχεύει πλέον και στο πιο “ενήλικο” κοινό... Τους πρωταγωνιστές από το Doom Patrol τους πρώτο είδαμε στο τέταρτο επεισόδιο των Titans καθώς εκεί την εμφάνιση τους έκαναν η Elasti-Girl, ο Negative Man, o Robotman αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, ο Dr. Niles Caulder. Στο πρώτο επεισόδιο μαθαίνουμε το origin του καθ' ενός τους, στην ομάδα προστίθεται η Crazy Jane ενώ περιμένουμε στο επόμενο επεισόδιο και την εισαγωγή του Cyborg.

Με τους April Bowlby, Brendan Fraser, Matt Bomer, Diane Guerrero, Alan Tudyk, Joivan Wade και Timothy Dalton

Doom Patrol IMDb

• Like 5
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δει τα 3 πρώτα επεισόδια.

Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα, μου αρέσει περισσότερο από umbrella academy

Κερασάκι στην τούρτα το χιούμορ και το σπάσιμο του 4ου τοίχου. 

Άξιο 

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι κακο, βλεπεται ευχαριστα αν και ειναι ιδιαιτερο σε σημεια. Δεν εχω διαβασει το κομικ μπδγ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και θα το δω όλο διότι είναι καλό για τα γούστα μου. Σε αυτό το στιλ θα έλεγα ότι είναι και το The Umbrella Academy, που μου άρεσε περισσότερο.

Κατά τα άλλα, αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά υπάρχει αρκετός κόσμος που χάνει καλές σειρές, απλά επειδή δεν τις παίζει στο Netflix…

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και θα το δω όλο διότι είναι καλό για τα γούστα μου. Σε αυτό το στιλ θα έλεγα ότι είναι και το The Umbrella Academy, που μου άρεσε περισσότερο.

Κατά τα άλλα, αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά υπάρχει αρκετός κόσμος που χάνει καλές σειρές, απλά επειδή δεν τις παίζει στο Netflix…

Kαι για μενα το UA ηταν καλυτερο, αλλα μαλλον ειναι επειδη με ενοχλει τρομερα το concept του χαρακτηρα του Robotman, αλλα προφανως αυτο ειναι δικο μου προβλημα :lol: Απο την αλλη βεβαια, εχεις την Crazy Jane που για μενα η συλληψη των persona της ειναι επικη, οποτε ισορροπει καπως την κατασταση.

Στο ιδιο στυλ παρεμπιπτοντως ειναι και το The Boys που αν δεν το εχεις δει ήδη, αξιζει να του ριξεις μια ματια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν την τελείωσα.Ειδα δύο επεισόδια ή τρία.Αντίθετα οι Boyz και umbrella academy ήταν πάρα πολύ καλές.Αυτή τη βρήκα αδιάφορη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...