babisskg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μαζί με την καλησπέρα μου , ζητείται βοήθεια από όλους σχετικά με το εξής πρόβλημα σύνδεσης , απενεργοποιησης με νέο λογαριασμό χρήστη στο Facebook . Ζητήθηκε λοιπόν από σχολή στην οποία είναι σπουδάστρια η κόρη μου να ανοίξουν λογαριασμό σε τρία διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης , κάτι σαν επαγγελματικό προφίλ , για εκπαιδευτικούς σκοπούς . Μέχρις εδώ όλα καλά , η κόρη μου δεν είχε πραγματικά ποτέ της λογαριασμό σε τέτοιο μέσο , οπότε ανοίξαμε και έναν καινούριο στο Facebook . Σε ούτε μια μέρα και σε μια σύνδεση που έκανε με το username και το password φυσικά , η υπηρεσία άρχισε να ζητάει φωτογραφία του προσώπου ώστε να γίνει έλεγχος κλπ κλπ κλπ , κάτι που έγινε , όμως απάντηση δεν ήρθε , συν ότι ο λογαριασμός απενεργοποιηθηκε διότι παρουσιάστηκε ύποπτη δραστηριότητα ???? ούτε καν πρόλαβε να συνδεθεί .... διάφορες απόπειρες με αλλαγή κωδικών , σύνδεση από άλλη συσκευή ακόμη και ip address , κατέληξαν στο ίδιο σημείο . Πάσα βοήθεια καλοδεχουμενη , αν και προσωπικά θεωρώ το μέσον παρωχημενο , όμως πρέπει να παρουσιαστεί ως εργασία στην σχολή της . Εχω αλλάξει ακόμη και την εικόνα από jpeg σε png ......... μήπως ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας , πάσα βοήθεια ευπρόσδεκτη .
babisskg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, akis_tzev είπε Τί ακριβώς σας ζητάει για ταυτοποίηση? Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , ζητάει φωτογραφία του προσώπου ως δείγμα προς ταυτοποίηση , αναφέρει πως θα γίνει έλεγχος και μέχρι τότε είμαστε σε αναμονή , άγνωστο μέχρι πότε , κάποια στιγμή μάλιστα απενεργοποιησαν τον λογαριασμό με αίτιο ότι ανιχνεύθηκε ύποπτη δραστηριότητα σε έναν λογαριασμό που πρακτικά δεν καταφέραμε ακόμη να συνδεθούμε και να χρησιμοποιήσουμε . Παραμένουμε σε αναμονή ....... για την ταυτοποίηση της φωτογραφίας . Σε σύνδεση που έγινε στον λογαριασμό της στον χώρο της σχολής της , κατάφερε να συνδεθεί , πιθανόν διότι μπήκε από άλλη IP , αλλάξανε το password , στην συνέχεια καταλήξαμε στα ίδια όπως ήταν αναμενόμενο ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα