elpaso1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο ebay και aliexpress, αλλα παρατηρω σε οτι εχει να κανει με φορτιστες και καλωδια κινητων τα πραγματα δεν ρεουν ομαλα.. Τις προαλλες πηρα φορτιστη για το Oneplus υποτιθεται σαν τον αυθεντικο, αλλα ειχε μια δυσλειτουργια και σταματουσε η φορτιση στο 75% περιπου.. Εκανα dispute και μου εστειλε refund. Εχθες μου ηρθε καλωδιο dash charge, το οποιο φορτιζει πιο αργα και απο την απλη φορτιση! Και υποτιθεται εχει και τοσες καλες αξιολογησεις; Fake ειναι ή απλα ειμαι ατυχος; Dash charge φορτιζει μονο οταν το κινητο ειναι κλειστο ή η οθονη ειναι κλειστη, και αυτο οχι παντα.. Σημερα προσπαθουσα τοση ωρα να φορτισει dash, ειτε με οθονη κλειστη, ειτε το κινητο κλειστο, τζιφος!
Cell_7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το θέμα με το Aliexpress/eBay είναι ότι αγοράζεις αντικείμενα άγνωστης προέλευσης. Δηλαδή, αν εσύ πάρεις το καλώδιο με 3€ αντί για 10/15€ που κάνει το πιο πιθανό είναι ότι το αντικείμενο είναι μια αντιγραφή του γνήσιου. Κάποιες φορές μπορεί να σου τύχει καλή αντιγραφή κάποιες όχι τόσο καλή. Τα OnePlus 3-6Τ φορτίζουν με 4A 5V (Dash Charge) ασχέτως με το αν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη ή όχι. Αυτό που θα σου συμβούλευα είναι πως καλά τα AlieExpress/eBay αλλά ότι έχει να κάνει με ηλεκτρισμό ποτέ μην τσιγκουνεύεσαι να αγοράσεις το γνήσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην συσκευή ή ακόμη χειρότερα στο περιβάλλον σου...
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Εγω παιρνω απο Aliexpress τα παντα ΠΛΥΝ ηλεκτρονικων συσκευων......Για αυτα απο Αμαζον κυριως και εννοειται απο εταιρειες που ξερω και εμπιστευομαι.....
elpaso1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Και γιατι εχουν τοσες πολλες θετικες αξιολογησεις; Εννοειται δεν ειναι τα αυθεντικα, αλλα δεν ειναι και τερμα φθηνα. Για τον φορτιστη εδωσα 11 ευρω και για το καλωδιο κοντα στα 4. Και τα δυο ελαττωματικα. Παντως οι πωλητες/καταστηματα εχουν καλες αξιολογησεις, οποτε φανταζομαι οτι ειμαι ατυχος;
Billator Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, elpaso1 είπε Και γιατι εχουν τοσες πολλες θετικες αξιολογησεις; Εννοειται δεν ειναι τα αυθεντικα, αλλα δεν ειναι και τερμα φθηνα. Για τον φορτιστη εδωσα 11 ευρω και για το καλωδιο κοντα στα 4. Και τα δυο ελαττωματικα. Παντως οι πωλητες/καταστηματα εχουν καλες αξιολογησεις, οποτε φανταζομαι οτι ειμαι ατυχος; Λοιπόν κοίτα γιατί το πέρασα ακριβώς και εγώ αυτό όταν χάλασα το usb του OnePlus. Κανένα από καλώδιο δυστυχώς (έχω πάρει παρά πολλά για δοκιμές) δεν δίνει dash charge εκτός από τις μουφα αντιγραφές, όπως αυτό που δοκίμασες. Έχω είχα πάρει με 3€ και δούλεψε άψογα το dash charge απλά χάλασε το καλώδιο σε 1 μήνα (ξεκίνησε να χάνει επαφή οπότε για να μην χαλάσω το κινητό το παροπλισα.) Άρα σου λεω με βεβαιότητα ότι τα καλώδια αυτά δουλεύουν απλά δεν θα σου κρατήσουν πολυ. Τώρα το καλώδιο που έχω το έχω περίπου 4 μήνες Κ όλα κομπλέ. Για τον φορτιστή αντίστοιχα έχω αγοράσει και δουλεύει τέλεια. (Κάπου στα 6€ το είχα πάρει). Αυτό που λένε όλοι ότι δεν εμπιστεύονται ebay AliExpress για ηλεκτρονικα είναι αστείο μιας και τα ίδια αγοράζεις από το αξιόπιστο amazon η τα μαγαζάκια στην Ελλάδα που "εμπιστευόμαστε". Όποιος έχει μάθει να αγοράζει από Κίνα πολύ σπάνια θα βγει κάτι μούφα. Στην περίπτωση σου ήσουν άτυχος απλά πιστεύω. Περισσότερα προβλήματα έχω από προϊόντα του amazon παρά του AliExpress για παράδειγμα. 😉 1
Cell_7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Αυτό που λένε όλοι ότι δεν εμπιστεύονται ebay AliExpress για ηλεκτρονικα είναι αστείο μιας και τα ίδια αγοράζεις από το αξιόπιστο amazon η τα μαγαζάκια στην Ελλάδα που "εμπιστευόμαστε". Όποιος έχει μάθει να αγοράζει από Κίνα πολύ σπάνια θα βγει κάτι μούφα. Στην περίπτωση σου ήσουν άτυχος απλά πιστεύω. Περισσότερα προβλήματα έχω από προϊόντα του amazon παρά του AliExpress για παράδειγμα. 😉 Μην το διαδόσεις πολύ έξω αυτό γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Από πείρα σου λέω, έχοντας αγοράσει εκατοντάδες ηλεκτρονικά από Κίνα αντιγραπής/no-brand, ανοίγοντας τα περισσότερα για να αναλύσω τα ηλεκτρονικά τους είναι πολύ υποδεέστερης ποιότητας. Θα σου πω για παράδειγμα φορτιστή iPhone που πήρα από AliExpress, κάθε φορά που το συνέδεα την συσκευή το iPhone κολλούσε. Ανοίγοντας τον φορτιστή είδα γελοία δουλειά στον φορτιστή ο οποίος έδινε 6V με αποτέλεσμα να προσκαλούσε ζημιά. Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Το προϊόν που παίρνεις 80% φτηνότερα δεν είναι πάντα πιστή αντιγραφή του γνήσιου, με αποτέλεσμα να κόβουν ακόμα πιο πολύ την τιμή βάζοντας χαμηλότερης ποιότητας hardware μέσα, όπου ο κόσμος δεν το βλέπει. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Cell_7
Billator Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Μην το διαδόσεις πολύ έξω αυτό γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Από πείρα σου λέω, έχοντας αγοράσει εκατοντάδες ηλεκτρονικά από Κίνα αντιγραπής/no-brand, ανοίγοντας τα περισσότερα για να αναλύσω τα ηλεκτρονικά τους είναι πολύ υποδεέστερης ποιότητας. Θα σου πω για παράδειγμα φορτιστή iPhone που πήρα από AliExpress, κάθε φορά που το συνέδεα την συσκευή το iPhone κολλούσε. Ανοίγοντας τον φορτιστή είδα γελοία δουλειά στον φορτιστή ο οποίος έδινε 6V με αποτέλεσμα να προσκαλούσε ζημιά. Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Το προϊόν που παίρνεις 80% φτηνότερα δεν είναι πάντα πιστή αντιγραφή του γνήσιου, με αποτέλεσμα να κόβουν ακόμα πιο πολύ την τιμή βάζοντας χαμηλότερης ποιότητας hardware μέσα, όπου ο κόσμος δεν το βλέπει. Έχω κάνει πάνω από 6.000 αγορές από Κίνα έχεις καλύτερη εμπειρία από αυτό; Φιλικά πάντα edit: Ανεβάζω μία φωτό από τον λογαριασμό μου στο "μούφα" aliexpress, το 95% αυτών είναι αγορές ηλεκτρονικών. Αν βάλω Ebay, banggood, gearbest και όλα τα κινεζοsite που έχω αγοράσει τα τελευταία 10 χρόνια μπορεί να φτάνω και τις 10.000 παραγγελίες από πράγματα του 1 ευρώ μέχρι και 2.000 ευρώ παραγγελίες. Τα αξιόπιστα καλώδια και φορτιστές που αγοράζεις τάχα από μάρκα είναι όλα Rebranding κινέζικων προιόντων, βρες από ποια προιόντα κάνουν rebranding και αγοράζεις 80% φθηνότερα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Billator
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Billator είπε Έχω κάνει πάνω από 6.000 αγορές από Κίνα έχεις καλύτερη εμπειρία από αυτό; Φιλικά πάντα edit: Απόκρυψη περιεχομένων Ανεβάζω μία φωτό από τον λογαριασμό μου στο "μούφα" aliexpress, το 95% αυτών είναι αγορές ηλεκτρονικών. Αν βάλω Ebay, banggood, gearbest και όλα τα κινεζοsite που έχω αγοράσει τα τελευταία 10 χρόνια μπορεί να φτάνω και τις 10.000 παραγγελίες από πράγματα του 1 ευρώ μέχρι και 2.000 ευρώ παραγγελίες. Τα αξιόπιστα καλώδια και φορτιστές που αγοράζεις τάχα από μάρκα είναι όλα Rebranding κινέζικων προιόντων, βρες από ποια προιόντα κάνουν rebranding και αγοράζεις 80% φθηνότερα. Λετε ανακριβειες μερικοι και παλι καλα που δεν θα σας ακουσουν πολλοι. Το λοιπον rebranding αβερτα δεν κανουν ΟΛΑ τα εργοστασια, υπαρχουν πολλα που δινουν αποκλειστικα τα προιοντα τους σε μετρημενες εταιρειες (χωρια το οτι υπαρχουν συγκεκριμενα specs που δινει η καθε εταιρεια στα εργοστασια) στα δαχτυλα που Δεν θα βρεις στο Aliexpress. Επισης το οτι εχεις κανει 4000 αγορες δεν λεει απολυτως τιποτα, δεν λεει κανεις οτι δεν δουλευουν τα ηλεκτρονικα (που καποια δεν δουλευουν βεβαια οπως αναφερε ο φιλος απο πανω), αυτο που λεμε εχει να κανει με την ποιοτητα που λογικο ειναι οταν παιρνεις κατι 80% κατω σε σχεση με ενα απο brand name (και δεν αναφερομαι στην Ελλαδα αλλα να το παρεις πχ απο Αμαζον που οι τιμες ειναι αλλες) να μην παιρνεις το ιδιο πραγμα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Salvation81
Billator Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Το λοιπον rebranding αβερτα δεν κανουν ΟΛΑ τα εργοστασια, υπαρχουν πολλα που δινουν αποκλειστικα τα προιοντα τους σε μετρημενες εταιρειες (χωρια το οτι υπαρχουν συγκεκριμενα specs που δινει η καθε εταιρεια στα εργοστασια) στα δαχτυλα που Δεν θα βρεις στο Aliexpress. Επισης το οτι εχεις κανει 4000 αγορες δεν λεει απολυτως τιποτα, δεν λεει κανεις οτι δεν δουλευουν τα ηλεκτρονικα (που καποια δεν δουλευουν βεβαια οπως αναφερε ο φιλος απο πανω), αυτο που λεμε εχει να κανει με την ποιοτητα που λογικο ειναι οταν παιρνεις κατι 80% κατω σε σχεση με ενα απο brand name (και δεν αναφερομαι στην Ελλαδα αλλα να το παρεις πχ απο Αμαζον που οι τιμες ειναι αλλες) να μην παιρνεις το ιδιο πραγμα. Ξέρεις κάποιο συγκεκριμένα που να πουλάει κάτω από 1 brand name καλώδια και τέτοια περιφερειακά; Πες μου ένα. 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε (και δεν αναφερομαι στην Ελλαδα αλλα να το παρεις πχ απο Αμαζον που οι τιμες ειναι αλλες) να μην παιρνεις το ιδιο πραγμα. Ειδικά αυτό δείχνει πόσο ιδέα δεν έχεις για το ποιος πουλάει στο Amazon. To amazon απλά "σώζει" την εμπειρία χρήσης λόγο του support και επειδή κόβει τα πιο σάπια. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Billator
elpaso1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι λετε, το θεμα ειναι οτι μεχρι στιγμης ειμαι 2 στα 2 μουφα.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από elpaso1
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Ξέρεις κάποιο συγκεκριμένα που να πουλάει κάτω από 1 brand name καλώδια και τέτοια περιφερειακά; Πες μου ένα. Ειδικά αυτό δείχνει πόσο ιδέα δεν έχεις για το ποιος πουλάει στο Amazon. To amazon απλά "σώζει" την εμπειρία χρήσης λόγο του support και επειδή κόβει τα πιο σάπια. Αρκετα ξερω αλλα και να σου πω δεν θα αλλαξει κατι, εξαλλου δεν ειναι λες και εχω χαρτια στα χερια μου οποτε η ερωτηση σου δεν μπορει να απαντηθει οπως θα ζητησεις να απαντηθει. Απο εκει και περα τι δουλεια εχει το Αμαζον με τις μαρκες που πουλιουνται εκει ενας θεος ξερει, προφανως εχεις μπλεχτει πολυ (θα εβγαζε νοημα αν μιλουσες για τα Amazon Basics κατι που προφανως δεν κανεις βεβαια). 15 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δεν ξερω τι λετε, το θεμα ειναι οτι μεχρι στιγμης ειμαι 2 στα 2 μουφα.. Μπορει να ετυχες σε σειρα που να ειχε θεμα, απο εκει και περα ομως οπως ειπα ασχετα αν ενα εργοστασιο στελνει σε 2 εταιρειες η σε 102 το θεμα ειναι τα specs που στελνει η καθε εταιρεια. Με λιγα λογια αυτο το εργοστασιο μπορει να εχει 1 γραμμη παραγωγης με καλωδια του 1ε και μια αλλη γραμμη παραγωγης με καλωδια των 5ε η των 10ε. Τα εργοστασια πλεον ειναι τοσο τεραστια σε μεγεθος (ειδικα σε χωρες σαν την Κινα) που εχουν αμετρητες γραμμες παραγωγης μεσα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Salvation81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα