Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους θέλω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ένα πρόβλημα που έχω.Ειχα φτιάξει ενα email  δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό και είχα ανεβάσει ένα βίντεο στο youtube το email δεν με ενδιαφέρει να το βρω μόνο να κατέβει το βίντεο που είχα ανεβασει

Ευχαριστώ πολύ  όλους σας

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ang3l2000 είπε

Σε πόση θα το έχουν κατεβάσει πάνω κάτω έχω κάνει από 5-6 διαφορετικούς λογαριασμούς

Ε κάνε και λίγο υπομονή, τόσο καιρό το είχες "στον άερα", δνε ασχολούνται με το δικό σου θέμα μόνο.... :) 

Δημοσ.

Γιατί δεν προσπαθείς να επαναφέρεις το λογαριασμό σου δεν έβαλες κινητό ή άλλο email που έχεις πρόσβαση;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Ang3l2000 είπε

Αυτός προσπάθησα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα της το είχα φτιάξει πριν 2-3 χρόνια

Μην το κουράζεις άλλο... αναμονή μέχρι να διαγραφεί...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ang3l2000 είπε

Απλά μου σχολίασε να μην του απαντήσω 😋

Καλά έκανες... απλά υπομονή πλέον ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά μπορεί να χρειάζονται πολλές αναφορές..Έχει να κάνει με το πόσα views έχει το βίντεο.....Διαφορετικά όποιον δεν συμπαθούσαμε,θα μαζευόμασταν 5-6 άτομα,θα κάναμε αναφορά και θα κατέβαινε το βίντεό του..Κατα δεύτερον,θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να γίνει αναφορά.Στην δική σου περίπτωση μπορεί να κάνει η ξαδέρφη σου και να αναφέρει ότι την δείχνει το βίντεο και δεν συμφωνεί με αυτό..Δεν θυμάμαι βέβαια τι ακριβώς θα της ζητήσουν για να αποδείξει ότι είναι αυτή που φαίνεται στο βίντεο.

Δημοσ.

300 κάτι views έχει έχω κάνει πολλές φορές αναφορά για διάφορους λόγους δεν ξέρω πραγματικά αν πάει στην αστυνομία υπάρχει τρόπος να κατέβει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ang3l2000 είπε

300 κάτι views έχει έχω κάνει πολλές φορές αναφορά για διάφορους λόγους δεν ξέρω πραγματικά αν πάει στην αστυνομία υπάρχει τρόπος να κατέβει;

Nα σου πω κατι τωρα χωρις παρεξήγηση, μην ανεβάζεις αν δεν είσαι σίγουρος και το κυριότερο να θυμάσαι τους λογαριασμούς σου

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ang3l2000 είπε

Ορίστε...;;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ang3l2000 είπε

Με συγχωρείς που θα στο χαλάσω,αλλά η αστυνομία δεν κάθεται να ασχοληθεί με τον καθε έναν που ανεβάζει βιντεάκια στο youtube και μετα το μετανοιώνει..Φιλικά πάντα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...