Προς το περιεχόμενο

O CEO της Huawei υποστηρίζει πως ο σχεδιασμός του Galaxy Fold είναι κακός


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον επειδη βλεπω πολλους εδω περα να μιλανε για ακριβες συσκευες και οτι κανεις δεν το ζητησε και οτι βιαστηκαν.Θα σας φερω ενα παραδειγμα απο την αυτοκινητοβιομηχανια μιας και πιστευω ταιριαζει αρκετα στην δικια μας περιπτωση.Οι ενεργητικες αναρτησεις εμφανιστηκαν για πρωτη φορα απο την ομαδα μηχανικων της Lotus στην f1.Τοτε ηταν ενα πολυπλοκο,ΑΚΡΙΒΟ και εκ πρωτης οψης ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ(οπως καλη ωρα στην δικια μας περιπτωση) συστημα περαν απο απο την εφαρμογη του στα αυτοκινητα επιδοσεων.Ελα ομως που τα περισσοτερα αυτοκινητα παραγωγης σημερα  στο 30-40k(σιγουρα ειμαι λαθος στο price point οποτε διορθωστε με) υπαρχει η ενεργητικη αναρτηση .Που θελω λοιπον να καταληξω.Μην κρινεται μια τεχνολογια ή ενα καινουριο προιον στα γενοφασκεια του μονο απο την τιμη του,καπως πρεπει να πληρωθει το R&D και η αλλαγη της γραμμης παραγωγης,ουτε με το ποσο χρηστικη φαινεται με τα τωρινα δεδομένα.Ειναι προτιμοτερο να βλεπω καθε χρονο απο αυτες τις εταρειες να παρουσιαζουν σαν signature κομματι τους ενα διαφορετικο προιον παρα το ιδιο τουβλο με την τεραστια οθονη το γυαλι απο πισω με την μονη αλλαγη το εσωτερικο του.Δειτε την μεγαλυτερη εικονα και μην κολλατε στο τωρα,σιγουρα αυτα τα κινητα δεν θα κοστιζουν τοσο για παντα και δεν ειμαι καποιος προφητης απλα ετσι δουλευει οποιαδηποτε τεχνολογικη αναπτυξη σε οποιαδηποτε κλαδο

Oσο για τις δηλωσεις του CEO της Huawei προφανως και κανεις δεν περιμενε κατι διαφορετικο 😛 

Επεξ/σία από vaggelis dogas
  • Like 15
  • Thanks 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

6 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε

Λοιπον επειδη βλεπω πολλους εδω περα να μιλανε για ακριβες συσκευες και οτι κανεις δεν το ζητησε και οτι βιαστηκαν.Θα σας φερω ενα παραδειγμα απο την αυτοκινητοβιομηχανια μιας και πιστευω ταιριαζει αρκετα στην δικια μας περιπτωση.Οι ενεργητικες αναρτησεις εμφανιστηκαν για πρωτη φορα απο την ομαδα μηχανικων της Lotus στην f1.Τοτε ηταν ενα πολυπλοκο,ΑΚΡΙΒΟ και εκ πρωτης οψης ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ(οπως καλη ωρα στην δικια μας περιπτωση) συστημα περαν απο απο την εφαρμογη του στα αυτοκινητα παραγωγης.Ελα ομως που τα περισσοτερα αυτοκινητα παραγωγης σημερα  στο 30-40k(σιγουρα ειμαι λαθος στο price point οποτε διορθωστε με) που διαθετουν traction control,η ενεργητικη αναρτηση ειναι απο τα κυριως μερη του συστηματος.Που θελω λοιπον να καταληξω.Μην κρινεται μια τεχνολογια ή ενα καινουριο προιον στα γενοφασκεια του μονο απο την τιμη του καπως πρεπει να πληρωθει το R&D και η αλλαγη της γραμμης παραγωγης.Ειναι προτιμοτερο να βλεπω καθε χρονο απο αυτες τις εταρειες να παρουσιαζουν σαν signature κομματι τους ενα διαφορετικο προιον παρα το ιδιο τουβλο με την τεραστια οθονη το γυαλι απο πισω με την μονη αλλαγη το εσωτερικο του.Δειτε την μεγαλυτερη εικονα και μην κολλατε στο τωρα,σιγουρα αυτα τα κινητα δεν θα κοστιζουν τοσο για παντα και δεν ειμαι καποιος προφητης απλα ετσι δουλευει οποιαδηποτε τεχνολογικη αναπτυξη σε οποιαδηποτε κλαδο

Σωστή η σκέψη σου φιλε μου. Και το KERS φαινόταν ακριβό για αυτό που προσφέρει αλλά τελικά ολα τα ημί-υβριδικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν χρησιμοποιούν μια παραλλαγή του. Έτσι λοιπόν έχουμε πλέον πτυσσόμενη οθόνη touch με καλή ανάλυση και ελαφριά... βλέπω πλέον πολλές εφαρμογές να ανοίγουν στην καθημερινότητα, από τον πλοηγό των αυτοκινήτων (πχ δεν θα συνδέεις καν το smartphone με usb ή Bluetooth), μέχρι το ψυγείο και το χειριστήριο στο InternetOfThings. Ακόμα και τηλεοράσεις ή οθόνες foldable σε σχολεία ή και στο σπίτι μέσα... Το tablet όπως το ξέρουμε θα τελειώσει, αφού νέα ελαφρύτερα foldables θα χωράνε ευκολότερα στο backpack ή τα briefcases των στελεχών.

Πληροφορια εν κινήσει είναι πλέον το παν...και προς τα εκει οδεύουμε... Δεν ξέρω αν θα αντέξουν τα laptops στην ερχόμενη 10ετια... τα desktops μάλλον θα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες σίγουρα. 10x10 και foldable οθόνη ή σύνδεση του foldable mobile smartphone ...σε οποιαδήποτε οθόνη on the go!

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, gakost είπε

Το τι είναι καλό και τι κακό θα φανεί με την χρήση. Με οθόνη μπρός πίσω θα σκέφτεσε που να το ακουμπήσεις και πως για να μην γρατσουνιστεί. Η λύση της Samsung μπορεί να είναι πιο άσχημη αισθητικά και να είναι πιο χοντροκομένο σαν κινητό αλλά μάλλον είναι πιο πρακτικό στην καθημερινή χρήση.

Επίσης δεν καταλάβα γιατί χωρίς την έξτρα οθόνη να ζητάει παραπάνω χρήματα.

Τώρα ο CEO τι να πει;  Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Γιατί είναι και 5g....Ενώ της Samsung δεν είναι....!!!

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εντωμεταξύ ειναι βέβαιο πως ήξεραν οτι το fold θα διπλώνει εσωτερικά και πάλευαν να κάνουν το ίδιο αλλά δεν το κατάφεραν και κατέληξαν στο εξωτερικό δίπλωμα που ειναι απείρως ευκολότερο και το κάνουν ήδη ακόμη και κινέζικες εταιριες με μερίδιο αγοράς 1% :lol:

Στο επόμενο θα μας πεί ο ίδιος οτι πλέον η οθόνη προστατέυεται απο το νέο επαναστατικό μηχανισμό εσωτερικού διπλώματος και έχει εξτρά οθόνη. 

Αυτό ακριβώς . Η τεχνογνωσία και τεχνολογία για να γίνει το πάνελ αλαδιπλουμενο προς τα μέσα είναι κάτι το οποίο.δεν έχει η Huawei ούτε τώρα ούτε ποτέ ... Γρ τα πάνελ τα προμηθεύεται από μια εταιρία κινεζική . Ενώ η Samsung τα κατασκευάζει μόνη της και έχει ρίξει εκατομμύρια σε R&D... Επίσης πολύ πιο πρακτικό το fold γιατί θες κάτι μικρό για κάθε μέρα και όταν θες το ανοίξεις και κάνεις δουλειά σου ... Επίσης προστατεύεις την πλαστική οθόνη . Μην πω για τον μηχανισμό κλεισίματος που στο Samsung είναι επιμελώς κρυμμένος και καλοσχεδιασμένος ενώ για το Huawei αστό καλύτερα.

Για μένα το Huawei μοιάζει με ένα προωρο concept το οποίο έβγαλαν αρον-άρον για να προσπαθήσουν να κλέψουν την  "δόξα" από το Samsung και να μπουν στα εξώφυλλα σαν κάτι τρομερό  ...  10 φορές πιο ολοκληρωμένη η πρόταση της Samsung ... Με πολύ πιο δυνατό επεξεργαστή και πολύ πιο γρήγορη μνήμη . Huawei αστο ... Samsung δεν θα γίνεις ποτέ στο τελικό προϊόν και στις υπηρεσίες . Στις τιμές ίσως ...

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Γιατί είναι και 5g....Ενώ της Samsung δεν είναι....!!!

Και το Samsung fold θα κυκλοφορήσει 2 εκδοσεις LTE και 5G

Επεξ/σία από Istros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω οτι καμια υλοποιηση ειναι βιαστικη. Καποια στιγμη θα ερχονταν το πληρωμα του χρονου και θα επρεπε να γινει το λανσαρισμα αυτων των συσκευων στην αγορα.. Και γιατι δεν θελουν να μεινουν πισω απο τον ανταγωνισμο σε αυτη την κατηγορια και γιατι ο χρονος αυτος θα τους δωσει πολυτιμα συμπερασματα για να κανουν τις επομενες συσκευες τους καλυτερες. 

Τεχνολογια και bleeding edge ειδικα σε νεα προιοντα παντα ήταν και θα ειναι δικοπο μαχαιρι για τους early adopters αλλα προφανως και το γνωριζουν οσοι τις παρουν. Η εμπειρια χρησης με ενα ολοκαινουριο και συναρπαστικο προιον ειναι πιο συναρπαστικη για αυτους απο το να βαλουν την λογικη μπροστα με μια πλειαδα καλυτερες λυσεις και συνδυασμους στην παρουσα φαση..

Παντως και εγω θεωρω ολιγον γραφικη την επιθετικη διαφημιστικη καμπανια της Huawei τελευταια γενικα.. Και τα δυο προιοντα ειναι πολυ νωρις για να τα κρινουμε και παροτι μου αρεσει περισσοτερο και βρισκω πιο πρακτικη την υλοποιηση της Ηuawei ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η υλοποιηση της Samsung θα ειναι πιο ποιοτικη. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Αυτό ακριβώς . Η τεχνογνωσία και τεχνολογία για να γίνει το πάνελ αλαδιπλουμενο προς τα μέσα είναι κάτι το οποίο.δεν έχει η Huawei ούτε τώρα ούτε ποτέ ... Γρ τα πάνελ τα προμηθεύεται από μια εταιρία κινεζική . Ενώ η Samsung τα κατασκευάζει μόνη της και έχει ρίξει εκατομμύρια σε R&D... Επίσης πολύ πιο πρακτικό το fold γιατί θες κάτι μικρό για κάθε μέρα και όταν θες το ανοίξεις και κάνεις δουλειά σου ... Επίσης προστατεύεις την πλαστική οθόνη . Μην πω για τον μηχανισμό κλεισίματος που στο Samsung είναι επιμελώς κρυμμένος και καλοσχεδιασμένος ενώ για το Huawei αστικό καλύτερα.

Για μένα το Huawei μοιάζει με ένα προωρο concept το οποίο έβγαλαν αρον άρον για να προσπαθήσουν να κλέψουν δόξα από το Samsung ...  10 φορές πιο ολοκληρωμένη η πρόταση της Samsung ... Με πολύ πιο δυνατός επεξεργαστή και πολύ πιο γρήγορη μνήμη . Huawei αστο ... Samsung δεν θα γίνεις ποτέ στο τελικό προϊόν και στις υπηρεσίες . Στις τιμές ίσως ...

Παιδια γιατι τυλφωνεστε και γραφετε οτι σας ερθει;
Φυσικα και δεν θα κατσω να σου εξηγησω γιατι το  "κινεζικη" οπως το λες το λες για κακο και εχεις πολυ αδικο. 
Μου αρεσει ομως να σου απαντησω στα πραγματα που εβγαλες απο τον κ _ _ ο σου.
Μεχρι και η Αλκατελ παρουσιασε μοντελα που κλεινουν προς τα μεσα :)
To samsung δεν ειναι μικρο οταν ειναι κλειστο, ειναι μικρη η οθονη οταν ειναι κλειστο, αν βεβαια καταλαβαινεις τη διαφορα  :)
Το samsung οταν ανοιξει δεν ειναι και τοσο μεγαλο "για να κανεις τη δουλεια σου".  :)

Το huawei το ειδαμε και σε ενα hands on(που εμενα μου αρεσε οπως δουλευε), εστω απο τον κινεζο, ενω το samsung οχι, αρα πιο μοιαζει πιο πολυ με concept ;;
Ολα εχουν υπερ και κατα, κατσε να δουμε να κλεινεις το samsung ενω εχουν μεινει μεσα ενα δυο σκουπιδακια!

Εισαι απο αυτους που τους αρεσαν τα πλαστικα samsung οταν η apple ειχε γυαλινα και αλουμινενια iPhone;
Δεν εκανε R&D και τοτε η samsung ;

Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καμια εταιρεια, βλεπω, αξιολογω αλλα στο τελος ψωνιζω μεχρι 300euro :D

 

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29 λεπτά πριν, Istros είπε

Και το Samsung fold θα κυκλοφορήσει 2 εκδοσεις LTE και 5G

Το s10 θα βγει σε έκδοση 5.... Δεν κατάλαβα ότι θα έχει και αυτό σε 2 εκδόσεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Το s10 θα βγει σε έκδοση 5.... Δεν κατάλαβα ότι θα έχει και αυτό σε 2 εκδόσεις....

Galaxy Fold with 5G launching in May in South Korea

Samsung Electronics will launch its foldable smartphone the Galaxy Fold with 5G in May in South Korea, the company's mobile boss says, and vows to sell more than a million units globally.

Samsung initially developed the Galaxy Fold with 4G LTE connectivity in mind but later changed to 5G to make it the highest premium product, Koh explained.

In the US market, which will get the Galaxy Fold first on April 26, the connectivity will be LTE. Europe will be the second market to launch afterwards, then South Korea.

Επεξ/σία από Istros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι για κάτι που ναι στα σκαριά από το 2012 ναι είναι απογοητευτικό. Αλλά γενικά είναι πιο ασφαλής επιλογή για καθημερινή χρήση, δεν γρατζουνάει εύκολα ρε παιδί μου 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Talepwros είπε


Μεχρι και η Αλκατελ παρουσιασε μοντελα που κλεινουν προς τα μεσα :)
 

η alcatel το ξέρει? :lol:

εννείς την tcl που έβγαλε πρωτότυπο και πάει παραγωγή μέσα του 2020?

next....

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...