louben Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-220 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Browsing, video calls, οχι παιχνιδια. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6+ ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολυ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Οχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα δυο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑινουργιο ΠΑιδια μια ερωτηση. ΥΣτερα απο πολυ καιρο ηλθε η ωρα να αγορασω κινητο (προς αντικατασαση του lumia 640 Xl απο το οποιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος btw). Λεω να στραφω προς Xiaomi μερια . Περα απο τις προτασεις σας μια ερωτηση για το θεμα των εγγυησεων. Απο οτι ειδα οι τιμες στην ελλαδα ειναι πλεον οι ιδες σε σχεση με κινα. Σε γενικες γραμμες τι γινεται με τις εγγυησεις. Επισκευαζονται στην ελλαδα η τα στελνουν και αυτοι κινα με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν αγορασω απο πιο "σοβαρο" retailer (px mi store) κερδιζω κατι; Αν αγορασω πχ απο Amazon uk (opoy εχω δει προσφορες κυριως σε Nokia/Huawei οχι κατι το φοβερο ομως) θα εχω αναβαθμισμενη τεχνικη υποστηριξη; Περιμενω τις σκεψεις σας και κυριως τις προτασεις σας για το budget kai tα κριτηρια που εθεσα.
shooterg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 https://www.bestprice.gr/item/2155273452/nokia-7-plus-dual.html?qid=3iBPLcFAscB_339e7&seq=1 Το ΝΟΚΙΑ είναι καλύτερο. https://www.bestprice.gr/item/2155372230/xiaomi-mi-a2-4gb-64gb.html
saruman123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, louben είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-220 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Browsing, video calls, οχι παιχνιδια. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6+ ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολυ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Οχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα δυο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑινουργιο ΠΑιδια μια ερωτηση. ΥΣτερα απο πολυ καιρο ηλθε η ωρα να αγορασω κινητο (προς αντικατασαση του lumia 640 Xl απο το οποιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος btw). Λεω να στραφω προς Xiaomi μερια . Περα απο τις προτασεις σας μια ερωτηση για το θεμα των εγγυησεων. Απο οτι ειδα οι τιμες στην ελλαδα ειναι πλεον οι ιδες σε σχεση με κινα. Σε γενικες γραμμες τι γινεται με τις εγγυησεις. Επισκευαζονται στην ελλαδα η τα στελνουν και αυτοι κινα με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν αγορασω απο πιο "σοβαρο" retailer (px mi store) κερδιζω κατι; Αν αγορασω πχ απο Amazon uk (opoy εχω δει προσφορες κυριως σε Nokia/Huawei οχι κατι το φοβερο ομως) θα εχω αναβαθμισμενη τεχνικη υποστηριξη; Περιμενω τις σκεψεις σας και κυριως τις προτασεις σας για το budget kai tα κριτηρια που εθεσα. Για την επίσημη εγγύηση(Info Quest)τις Xiaomi την έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές. Μόνο από επίσημους διανομής έχεις διετή εγγύηση και στα Σκρουτζάδικα ένα χρόνο και το στέλνουν Κίνα. Μόνο δύο καταστήματα(μπορεί και άλλα) έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος(όχι Info Quest) και δικό τους service και δεν το στείλουν Κίνα. Η Nokia δεν έχει επίσημη εγγύηση αλλα μπορείς να το στείλεις σε ένα Nokia Care , Γερμανό η στην Arvato και αυτή το στείλουν έξω (δεν γνωρίζω που ακριβώς).
life is music Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, shooterg είπε Nokia 7 Plus Dual (223,00€ σε 23 καταστήματα) Το ΝΟΚΙΑ είναι καλύτερο. Xiaomi Mi A2 4GB 64GB (169,00€ σε 60 καταστήματα) Το mi a2 ναι μεν είναι καλό σαν κινητό αλλά δεν δέχεται sd card και δεν έχει υποδοχή γ ακουστικά! Στις 3/3/2019 στις 1:32 ΜΜ, louben είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-220 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Browsing, video calls, οχι παιχνιδια. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6+ ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολυ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Οχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα δυο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑινουργιο ΠΑιδια μια ερωτηση. ΥΣτερα απο πολυ καιρο ηλθε η ωρα να αγορασω κινητο (προς αντικατασαση του lumia 640 Xl απο το οποιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος btw). Λεω να στραφω προς Xiaomi μερια . Περα απο τις προτασεις σας μια ερωτηση για το θεμα των εγγυησεων. Απο οτι ειδα οι τιμες στην ελλαδα ειναι πλεον οι ιδες σε σχεση με κινα. Σε γενικες γραμμες τι γινεται με τις εγγυησεις. Επισκευαζονται στην ελλαδα η τα στελνουν και αυτοι κινα με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν αγορασω απο πιο "σοβαρο" retailer (px mi store) κερδιζω κατι; Αν αγορασω πχ απο Amazon uk (opoy εχω δει προσφορες κυριως σε Nokia/Huawei οχι κατι το φοβερο ομως) θα εχω αναβαθμισμενη τεχνικη υποστηριξη; Περιμενω τις σκεψεις σας και κυριως τις προτασεις σας για το budget kai tα κριτηρια που εθεσα. Σε αυτά τα λεφτά πήγαινε και πάρε honor 9 lite αλλιώς κοίτα το redmi note 5 3 32gb Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από life is music
Dimis6694 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/16046657/Samsung-Galaxy-A7-2018-Dual-64GB.html Με μονη υποχωρηση την οχι κ τοσο μεγαλη μπαταρια Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Dimis6694
louben Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Για να ειμαι ειλικρινης ειχα καταληξει σε 3 μοντελα της xiaomi. Ta Mi8 lite,note pro 6 kai Mi A2 κατα σειρα προτεραιοτητας. Η ελλειψη 3,5 mm jack τωβν δυο πρωτων λυνεται με usb c to 3,5 mm ανταπτορακι . Το καλο με το τριτο ειναι οτι περιεχει fm radio, 3,5 jack kai sd slot που κατ τα τρια θεωρω πολυ σημαντικα. Huawei/samsung εχουν πολυ καλο σερβις απο οτι ξερω (ημουν στο τσακ να παρω το 10 lite απο το Γερμανο με την επιστροφη της εθνικης πριν απο κανενα 15 μερο). Μεγαλη εμφαση, να διευκρινησω δινω στην καμερα και κυριως στο 4Κ video.
shooterg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Γιατί δεν κοιτάς και το νοκια ; αξίζει η υπέρβαση
louben Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Οπως προειπα με ενδιαφερει η τεχνικη υποστηριξη. ΚΑι τωρα windows phone (Nokia) εχω και μια φορα που τη χρειαστηκα τα ειδα ολα( πηγε τσεχια κτλ). Επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυταρα τα ΝΟΚΙΑ απο τα προαναφερθεντα . Ας πουν τη γνωμη τους οι γνωστες.....
saruman123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, louben είπε Οπως προειπα με ενδιαφερει η τεχνικη υποστηριξη. ΚΑι τωρα windows phone (Nokia) εχω και μια φορα που τη χρειαστηκα τα ειδα ολα( πηγε τσεχια κτλ). Επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυταρα τα ΝΟΚΙΑ απο τα προαναφερθεντα . Ας πουν τη γνωμη τους οι γνωστες..... Σε αυτά τα λεφτά το Nokia 7 plus είναι η καλύτερη επιλογή από τα άλλα που αναφέρθηκαν. Μεγάλη μπαταρία,Pure android ,NFC, gorilla glass, θύρα ακουστικών,την καλύτερη κάμερα (στα λεφτά του) και το πιο ανθεκτικό κινητό για το 2018. Τώρα όσο για υποστήριξη αφού ξέρεις δεν μπορώ να σου πω κάτι..... Αν σε "καίει" αυτό το κομμάτι τότε κοιτάς Samsung και με αυτά τα λεφτά ποιο κατώτατα κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα