Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λεει ο τιτλος τι ειναι καλυτερο συνολικα;Δεν με πειραζει που και τα δυο ειναι 2/16 και τωρα εχω 2/16 και με καλυπτει απολυτα εχω και micro sd για φωτο και βιντεο,οποτε ο εσωτερικος χρησιμοποιειται αποκλειστικα για τις λιγες εφαρμογες που εχω.

Το 5.1 φαινεται σε επεξεργαστη και ταχυτητα καλυτερο αλλα εχει λιγο μικροτερη μπαταρια και μεγαλυτερο μεγεθος με οτι σημαινει για την αυτονομια τους.

Ξερω υπαρχουν καλυτερες προτασεις απο Κινα και οχι μονο αλλα επειδη ειμαι παλιος ευχαριστημενος κατοχος nokia θελω να δωσω μια νεα ευκαιρια στα παλια αγαπημενα nokia......εχω περασει ωρες διασκεδαζοντας με το φιδακι στο παλιο 3310 που ειχα.

Εκτος αυτου ειναι android one με οτι σημαινει αυτο για τις μελλοντικες αναβαθμισεις που πραγματοποιει η nokia και δεν μενει στα λογια σαν μερικες αλλες εταιριες που πρεπει να παρεις ακριβο τηλεφωνο για να εχεις αναβαθμισεις.....

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δυο κινητα απο ο,τι βλεπω στα χαρακτηριστικα τους , ειναι πανω κατω τα ιδια.Ελαχιστες διαφορες εως καμμια.
Μια διαφορα που βλεπω καπως πιο χτυπητη ειναι στην οθονη.Καλυτερη αναλυση και ppi τo 5.1 στην οθονη του.
Επισης στο 5.1 αναφερεται "dual" led flash ενω στο 3.1 οχι , οσον αφορα στις καμερες.

Tα υπολοιπα σχεδον τα ιδια..κερδιζει δηλ με μικρη διαφορα το 5.1.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Ειδα οτι και το antutu score ειναι καλυτερο 62000 εναντι 40400.

Εχει κανεις εμπειρια σε καταστημα η γνωστος του για καποιο απο τα δυο.

Αν και οπως βλεπω με κοβω για το 5.1.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chios είπε

2/16, εν έτη 2019 δεν θα έπαιρνα με τίποτα, πεταμένα λεφτά είναι.

Αγαπητε μου εχω ηδη 2/16 κινητο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την  αποδοση του και την χωριτικοτητα του συν οτι εχω και ελευθερο χωρο για εφαρμογες,χρησιμοποιωντας βεβαια microsd για τις φωτογραφιες μου και τα βιντεο μου.Αλλωστε μια καρτα μνημης ειναι ευκολοτερο να μεταφερθει σε αλλο κινητο οταν αυτο αλλαχτει στα επομενα 2-3 χρονια που κραταμε συνηθως ενα κινητο.Την βαζεις στο επομενο και τελος.Οσο για τις εφαρμογες εχω λιγες,αυτες τις οποιες χρειαζομαι και μονο,δεν βαζω οτι να ναι αλλα ουτε παιζω παιχνιδια για να χρειαστω πολυ χωρο.Ειμαι απο αυτους που κανουν ελαφρια χρηση και οχι απαιτητικος σε σημειο να μην το αφηνω απο τα χερια μου,εχουμε και καποια ηλικια.......😁

Δημοσ.

To κινητο ειναι ενα διαμαντακι απο ολες τις πλευρες. Δεν ειναι η αιχμη τις τεχνολογιας, αλλα για μια καθημερινη λογικη χρηση, χωρις να εισαι σκλαβος τις οθονης, πιστευω θα ενθουσιαστεις. Ειναι το μοναδικο τηλεφωνο το οποιο αν σπασει η οθονη δεν χρειαζεται να λυσεις ολο το τηλεφωνο οπως γινεται στα περισσοτερα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Loinen είπε

To κινητο ειναι ενα διαμαντακι απο ολες τις πλευρες. Δεν ειναι η αιχμη τις τεχνολογιας, αλλα για μια καθημερινη λογικη χρηση, χωρις να εισαι σκλαβος τις οθονης, πιστευω θα ενθουσιαστεις. Ειναι το μοναδικο τηλεφωνο το οποιο αν σπασει η οθονη δεν χρειαζεται να λυσεις ολο το τηλεφωνο οπως γινεται στα περισσοτερα. 

Για ποιο μιλας;

Δημοσ.

Αν η χρήση σου είναι απλή οκ, αλλά αξίζει να πας σε τουλάχιστον 3/32,  με 130-140€  παίρνεις πολύ καλό κινητό.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Το λεει ο τιτλος τι ειναι καλυτερο συνολικα;Δεν με πειραζει που και τα δυο ειναι 2/16 και τωρα εχω 2/16 και με καλυπτει απολυτα εχω και micro sd για φωτο και βιντεο,οποτε ο εσωτερικος χρησιμοποιειται αποκλειστικα για τις λιγες εφαρμογες που εχω.

Το 5.1 φαινεται σε επεξεργαστη και ταχυτητα καλυτερο αλλα εχει λιγο μικροτερη μπαταρια και μεγαλυτερο μεγεθος με οτι σημαινει για την αυτονομια τους.

Ξερω υπαρχουν καλυτερες προτασεις απο Κινα και οχι μονο αλλα επειδη ειμαι παλιος ευχαριστημενος κατοχος nokia θελω να δωσω μια νεα ευκαιρια στα παλια αγαπημενα nokia......εχω περασει ωρες διασκεδαζοντας με το φιδακι στο παλιο 3310 που ειχα.

Εκτος αυτου ειναι android one με οτι σημαινει αυτο για τις μελλοντικες αναβαθμισεις που πραγματοποιει η nokia και δεν μενει στα λογια σαν μερικες αλλες εταιριες που πρεπει να παρεις ακριβο τηλεφωνο για να εχεις αναβαθμισεις.....

Νοκια 5.1 Παρ το με χίλια !!!!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις γνωμες σας.......στην ουσια το μονο υπερ του 3.1 ειναι το μεγεθος του αλλα απο το 5,5 να κατεβω στο 5,2 μου φαινεται καπως οποτε παραμενω στις 5,5 ιντσες απο το xperia L1 που εχω με ελαφρως μικροτερες διαστασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...