Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους, σημερα ξαφνικα η γμαιλ μου αποσυνδεσε τον λογαριαμο και για να το ενεργοποιηση μου ζηταει η ταυτοτητα η πιστωτικη καρτα.

Μου ηρθε μυνυμα οτι παρατηρησανε περιεργη δραστηριοτητα, μου ηρθε μια ερωτηση αν ειμαι μικροτερος απο 13 ετων και απαντησα οχι, και ετσι μου ζητησε Ταυτοτητα η Πιστωτικη καρτα,

αλλα δεν θελω να δωσω φωτο της ταυτοτητας μου στην google, τι μπωρο να κανω ???

Screenshot (1).png

Επεξ/σία από Montezuma
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Montezuma είπε

Καλησπερα σε ολους, σημερα ξαφνικα η γμαιλ μου αποσυνδεσε τον λογαριαμο και για να το ενεργοποιηση μου ζηταει η ταυτοτητα η πιστωτικη καρτα.

Μου ηρθε μυνυμα οτι παρατηρησανε περιεργη δραστηριοτητα, μου ηρθε μια ερωτηση αν ειμαι μικροτερος απο 13 ετων και απαντησα οχι, και ετσι μου ζητησε Ταυτοτητα η Πιστωτικη καρτα,

αλλα δεν θελω να δωσω φωτο της ταυτοτητας μου στην google, τι μπωρο να κανω ???

Δημιούργησε νέο λογαριασμό, εναλλακτικά κάνεις ότι σου ζητάνε για να σου παρέχουν ξανά πρόσβαση...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Δημιούργησε νέο λογαριασμό, εναλλακτικά κάνεις ότι σου ζητάνε για να σου παρέχουν ξανά πρόσβαση...

To θεμα ειναι οτι εχω συνδεση καποιες εφαρμογες σε αυτον τον λογαριασμο, και χρειαζομαι προσβαση ,διοτι εχω φωτο και εγγραφα αποθηκευμενα εκει (google drive ,etc)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Montezuma είπε

To θεμα ειναι οτι εχω συνδεση καποιες εφαρμογες σε αυτον τον λογαριασμο, και χρειαζομαι προσβαση ,διοτι εχω φωτο και εγγραφα αποθηκευμενα εκει (google drive ,etc)

Οπότε η λύση είναι μια! Τους προωθείς την ταυτότητα σου όπως ζητάνε. Λογικά κάτι "εκτός κανόνων έχεις κάνει με το λογαριασμό σου"...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το e-mail από που σου ήρθε; Είσαι σίγουρος ότι είναι από την Google;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Οπότε η λύση είναι μια! Τους προωθείς την ταυτότητα σου όπως ζητάνε. Λογικά κάτι "εκτός κανόνων έχεις κάνει με το λογαριασμό σου"...

Εκτος κανονων δεν εχω κανει τιποτα, απλα η κορη μου προσπαθησε σε μια εφαρμογη να αλλαξει την ημερ, γεννησ, αυτο τιποτα αλλο.

Δεν υπαρχει καποιος τροπος αλλος ???

2 λεπτά πριν, elorant είπε

Το e-mail από που σου ήρθε; Είσαι σίγουρος ότι είναι από την Google;

Μαλλον ειναι απο την google,

https://myaccount.google.com/agedisabled?

Επεξ/σία από Montezuma
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Εκτος κανονων δεν εχω κανει τιποτα, απλα η κορη μου προσπαθησε σε μια εφαρμογη να αλλαξει την ημερ, γεννησ, αυτο τιποτα αλλο.

Δεν υπαρχει καποιος τροπος αλλος ???

Μαλλον ειναι απο την google,

https://myaccount.google.com/agedisabled?

Γιατί δεν στέλνεις την ταυτότητα σου;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, user2163 είπε

Γιατί δεν στέλνεις την ταυτότητα σου;

Γιατι δεν θελω να εχει η Google την Ταυτοτητα μου.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Ξέρουν ποια sites επισκέπτεσαι και πότε, τι ψάχνεις στο Internet, τις καταναλωτικές σου συνήθειες, τι αγοράζεις κλπ. Αν δε, έχεις και Android ξέρουν που μένεις, που δουλεύεις, πότε είσαι σπίτι και πότε εκτός, πόση ώρα κάθεσαι στο κάθε μέρος που επισκέπτεσαι, ποιες είναι οι καθημερινές σου διαδρομές κλπ.

Το αν θα στείλεις ταυτότητα βέβαια είναι δικό σου θέμα, αλλά μην έχεις αυταπάτες ότι δεν γνωρίζουν πληροφορίες για σένα.

Επίσης, για θέματα δουλειάς δεν χρησιμοποιούμε ποτέ δωρεάν e-mails. Αγόρασε ένα domain και βάλε το GMail να δουλεύει σε αυτό. Κόστος $5 το μήνα. Αν σε κάνουν ban χάνεις το web interface, όχι το λογαριασμό. Ή πάρε ένα λογαριασμό στην fastmail.com με €3/μήνα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, elorant είπε

Έχει πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Ξέρουν ποια sites επισκέπτεσαι και πότε, τι ψάχνεις στο Internet, τις καταναλωτικές σου συνήθειες, τι αγοράζεις κλπ. Αν δε, έχεις και Android ξέρουν που μένεις, που δουλεύεις, πότε είσαι σπίτι και πότε εκτός, πόση ώρα κάθεσαι στο κάθε μέρος που επισκέπτεσαι, ποιες είναι οι καθημερινές σου διαδρομές κλπ.

Το αν θα στείλεις ταυτότητα βέβαια είναι δικό σου θέμα, αλλά μην έχεις αυταπάτες ότι δεν γνωρίζουν πληροφορίες για σένα.

Επίσης, για θέματα δουλειάς δεν χρησιμοποιούμε ποτέ δωρεάν e-mails. Αγόρασε ένα domain και βάλε το GMail να δουλεύει σε αυτό. Κόστος $5 το μήνα. Αν σε κάνουν ban χάνεις το web interface, όχι το λογαριασμό. Ή πάρε ένα λογαριασμό στην fastmail.com με €3/μήνα.

Δεν το χρησημοποιω για δουλεια, για αυτο εχω αλλο μαιλ, με δικο μου δομαιν, απλα εχω καποιες φωτο στο ντραιβ, και το χρησιμοποιω και για καποιες αλληλογραφιες.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Απο μενα δεν εχει τιποτα...

Δεν εχεις δωσει κινητο για 2 factor authenticator?

Το μεηλ αυτο δεν το εχεις δωσει στη τραπεζα σου, στο ικα/μικα/σικα κλπ.

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι αν το μεηλ αυτο το εχεις για σοβαρα πραγματα και οχι απλα για να λαμβανεις απλα νιουςλεττερ απο πλαισιο, τοτε δωσε την ταυτοτητα να ξεμπερδευεις.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mary είπε

Δεν εχεις δωσει κινητο για 2 factor authenticator?

Το μεηλ αυτο δεν το εχεις δωσει στη τραπεζα σου, στο ικα/μικα/σικα κλπ.

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι αν το μεηλ αυτο το εχεις για σοβαρα πραγματα και οχι απλα για να λαμβανεις απλα νιουςλεττερ απο πλαισιο, τοτε δωσε την ταυτοτητα να ξεμπερδευεις.

Εστειλα την ταυτοτητα αλλα εσβησα το ονομα επιθετο κτλ. αφησα μονο την ημερ.γενν.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Montezuma είπε

Γιατι δεν θελω να εχει η Google την Ταυτοτητα μου.

Αλήθεια γιατί δεν στέλνεις την ταυτοτητά σου;

Διάβασε εδώ για το πως η google χειρίζεται τα δεδομένα σου.

5 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Εστειλα την ταυτοτητα αλλα εσβησα το ονομα επιθετο κτλ. αφησα μονο την ημερ.γενν.

🤔

Επεξ/σία από user2163
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...