Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, user2163 είπε Αλήθεια γιατί δεν στέλνεις την ταυτοτητά σου; Διάβασε εδώ για το πως η google χειρίζεται τα δεδομένα σου. 🤔 Και τους πιστευεις ??
user2163 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Montezuma είπε Και τους πιστευεις ?? Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Δεν έχω προσωπικά λόγω να μην τους πιστέψω. Στο κάτω κάτω στείλτη και μετά την ταυτοποίηση ζήτησε τους να την διαγράψουν. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από user2163 1
Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, user2163 είπε Μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Καλα ολα αυτα που βγαινουν καθε μερα για την Google και το FB δεν τα βλεπεις ??
Maverickj13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Montezuma είπε Απο μενα δεν εχει τιποτα... Λιγο πιο πριν...... To θεμα ειναι οτι εχω συνδεση καποιες εφαρμογες σε αυτον τον λογαριασμο, και χρειαζομαι προσβαση ,διοτι εχω φωτο και εγγραφα αποθηκευμενα εκει (google drive ,etc Go figure....
Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Γαμω την google μου μπλοκαρε και το κινητο τωρα
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, Montezuma είπε Γαμω την google μου μπλοκαρε και το κινητο τωρα Όποτε έχει γίνει παράβαση των όρων...
Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, kormos είπε Όποτε έχει γίνει παράβαση των όρων... Το ειπα και πιο πανω, η κορη μου πηγε να αλλαξη την ηλικα στον λογαριαμο μου, καμια αλλη παραβαση δεν εγινε
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Montezuma είπε Το ειπα και πιο πανω, η κορη μου πηγε να αλλαξη την ηλικα στον λογαριαμο μου, καμια αλλη παραβαση δεν εγινε Όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ευθύνεται η Google αλλά ο τελικός χρήστης! Η λύση έχει δωθεί σε προηγούμενες απαντήσεις 1
dimitrisg77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 και ολα αυτα γιατι δεν στελνει μια φωτο την ταυτοτητα .....ποιος εισαι και αγχωνεσαι τοσο να μην εχει η γοογλε την ταυτοτητα σου φιλε μου?ο μονος τροπος ανωνημιας και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ειναι κοψεις το ιντερνετ και νοκια 3310 πληρωμες μονο μετρητα και γενικα να μην κυκλοφορεις οπου υπαρχουν καμερες ασφαλειας. 1
Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, kormos είπε Όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ευθύνεται η Google αλλά ο τελικός χρήστης! Η λύση έχει δωθεί σε προηγούμενες απαντήσεις Το κινητο το ξεκλειδωσα τωρα, τον λογαριασμο ας το κρατησουν οι γελοιοι.. 1
papp0us Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Άν άφηνε οποιονδήποτε να μπεί στο λογαριασμό μου που έχεις συνδεδεμένο με 15 σημαντικα πράγματα , και να αλλάζει αβέρτα δεδομένα, θα ήταν άχρηστοι, τώρα που σου ζητάνε ταυτότητα για να πιστοποιήσουν την ταυτότητα σου, και δε δέχονται σαν πειστήριο το οτι "ναι εγώ ειναι, να φιλάω σταυρό" ειναι γελοίοι. Μάστα.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από papp0us 1
Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Άν άφηνε οποιονδήποτε να μπεί στο λογαριασμό μου που έχεις συνδεδεμένο με 15 σημαντικα πράγματα , και να αλλάζει αβέρτα δεδομένα, θα ήταν άχρηστοι, τώρα που σου ζητάνε ταυτότητα για να πιστοποιήσουν την ταυτότητα σου, και δε δέχονται σαν πειστήριο το οτι "ναι εγώ ειναι, να φιλάω σταυρό" ειναι γελοίοι. Μάστα.. Τους εστειλα την ταυτοτητα ,απλα εκρυψα ονομα-επιθετο κτλ, αφησα μονο ημ.γενν, και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα δεν το δεχτηκαν, με λιγα λογια θελουν τα παντα να μαθουν. Προφανος δεν διαβασες ολο το θεμα 1
dimitrisg77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 αφου εσβησες ονομα επιθετο που ξερουν αν οντως τα στοιχεια που εχεις δωσει ταυτηζονται με αυτα της ταυτοτηττας?απο περιεργεια ρωταω 1 1
possiz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Την ταυτότητα σου την έχει και η Κουτσή Μαρία. Δώστην και εκει να ξεμπερδευεις.
Montezuma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε αφου εσβησες ονομα επιθετο που ξερουν αν οντως τα στοιχεια που εχεις δωσει ταυτηζονται με αυτα της ταυτοτηττας?απο περιεργεια ρωταω Οταν δημηουργισα τον λογαριασμο δεν ειχα δωσει κανενα στοιχειο, οποτε δεν εχουν κανενα δικο μου στοιχειο , αρα και την ταυτοτητα να στειλω παλι δεν θα ξερουν αν πραγματικα ειναι δικη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις