Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, user2163 είπε

Αλήθεια γιατί δεν στέλνεις την ταυτοτητά σου;

Διάβασε εδώ για το πως η google χειρίζεται τα δεδομένα σου.

🤔

Και τους πιστευεις ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Και τους πιστευεις ??

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Δεν έχω προσωπικά λόγω να μην τους πιστέψω.

1mp36m.jpg.5283fe1bb124d04e7d7c12abf62379f7.jpg

Στο κάτω κάτω στείλτη και μετά την ταυτοποίηση ζήτησε τους να την διαγράψουν.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, user2163 είπε

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

1mp36m.jpg.5283fe1bb124d04e7d7c12abf62379f7.jpg

Καλα ολα αυτα που βγαινουν καθε μερα για την Google και το FB δεν τα βλεπεις ??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Montezuma είπε

Απο μενα δεν εχει τιποτα...

Λιγο πιο πριν......

To θεμα ειναι οτι εχω συνδεση καποιες εφαρμογες σε αυτον τον λογαριασμο, και χρειαζομαι προσβαση ,διοτι εχω φωτο και εγγραφα αποθηκευμενα εκει (google drive ,etc

Go figure....

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Γαμω την google μου μπλοκαρε και το κινητο τωρα

Όποτε έχει γίνει παράβαση των όρων...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Όποτε έχει γίνει παράβαση των όρων...

Το ειπα και πιο πανω, η κορη μου πηγε να αλλαξη την ηλικα στον λογαριαμο μου, καμια αλλη παραβαση δεν εγινε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Το ειπα και πιο πανω, η κορη μου πηγε να αλλαξη την ηλικα στον λογαριαμο μου, καμια αλλη παραβαση δεν εγινε

Όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ευθύνεται η Google αλλά ο τελικός χρήστης!

Η λύση έχει δωθεί σε προηγούμενες απαντήσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

και ολα αυτα γιατι δεν στελνει μια φωτο την ταυτοτητα .....ποιος εισαι και αγχωνεσαι τοσο να μην εχει η γοογλε την ταυτοτητα σου φιλε μου?ο μονος τροπος ανωνημιας και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ειναι κοψεις το ιντερνετ και νοκια 3310 πληρωμες μονο μετρητα και γενικα να μην κυκλοφορεις οπου υπαρχουν καμερες ασφαλειας.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ευθύνεται η Google αλλά ο τελικός χρήστης!

Η λύση έχει δωθεί σε προηγούμενες απαντήσεις :)

Το κινητο το ξεκλειδωσα τωρα, τον λογαριασμο ας το κρατησουν οι γελοιοι..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άν άφηνε οποιονδήποτε να μπεί στο λογαριασμό μου που έχεις συνδεδεμένο με 15 σημαντικα πράγματα , και να αλλάζει αβέρτα δεδομένα, θα ήταν άχρηστοι, τώρα που σου ζητάνε ταυτότητα για να πιστοποιήσουν την ταυτότητα σου, και δε δέχονται σαν πειστήριο το οτι "ναι εγώ ειναι, να φιλάω σταυρό" ειναι γελοίοι. Μάστα..

Επεξ/σία από papp0us
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papp0us είπε

Άν άφηνε οποιονδήποτε να μπεί στο λογαριασμό μου που έχεις συνδεδεμένο με 15 σημαντικα πράγματα , και να αλλάζει αβέρτα δεδομένα, θα ήταν άχρηστοι, τώρα που σου ζητάνε ταυτότητα για να πιστοποιήσουν την ταυτότητα σου, και δε δέχονται σαν πειστήριο το οτι "ναι εγώ ειναι, να φιλάω σταυρό" ειναι γελοίοι. Μάστα..

Τους εστειλα την ταυτοτητα ,απλα εκρυψα ονομα-επιθετο κτλ, αφησα μονο ημ.γενν, και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα δεν το δεχτηκαν, με λιγα λογια θελουν τα παντα να μαθουν.

Προφανος δεν διαβασες ολο το θεμα

• Sad 1
Δημοσ.

αφου εσβησες ονομα επιθετο που ξερουν αν οντως τα στοιχεια που εχεις δωσει ταυτηζονται με αυτα της ταυτοτηττας?απο περιεργεια ρωταω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε

αφου εσβησες ονομα επιθετο που ξερουν αν οντως τα στοιχεια που εχεις δωσει ταυτηζονται με αυτα της ταυτοτηττας?απο περιεργεια ρωταω

Οταν δημηουργισα τον λογαριασμο δεν ειχα δωσει κανενα στοιχειο, οποτε δεν εχουν κανενα δικο μου στοιχειο , αρα και την ταυτοτητα να στειλω παλι δεν θα ξερουν αν πραγματικα ειναι δικη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...