Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, elorant είπε

Έχει πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Ξέρουν ποια sites επισκέπτεσαι και πότε, τι ψάχνεις στο Internet, τις καταναλωτικές σου συνήθειες, τι αγοράζεις κλπ. Αν δε, έχεις και Android ξέρουν που μένεις, που δουλεύεις, πότε είσαι σπίτι και πότε εκτός, πόση ώρα κάθεσαι στο κάθε μέρος που επισκέπτεσαι, ποιες είναι οι καθημερινές σου διαδρομές κλπ.

Το αν θα στείλεις ταυτότητα βέβαια είναι δικό σου θέμα, αλλά μην έχεις αυταπάτες ότι δεν γνωρίζουν πληροφορίες για σένα.

Επίσης, για θέματα δουλειάς δεν χρησιμοποιούμε ποτέ δωρεάν e-mails. Αγόρασε ένα domain και βάλε το GMail να δουλεύει σε αυτό. Κόστος $5 το μήνα. Αν σε κάνουν ban χάνεις το web interface, όχι το λογαριασμό. Ή πάρε ένα λογαριασμό στην fastmail.com με €3/μήνα.

Αν τα γνωρίζουν όλα αυτά γιατί ζητάνε στοιχεία?

Κάτι σαν "πως σε λένε ρε Κώστα?"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Montezuma είπε

Τι ακριβως πιστευεις οτι δεν στεκει ??

Μπηκε η κορη σου και προσπαθησε να αλλαξει την ημερομηνια. Προφανως αυτο δεν επιτρεπεται οποτε ο λογαριασμος σου απενεργοποιηθηκε για λογους ασφαλειας. Σου ζητησανε ταυτοτητα (για να σου την ζητανε εχουν καποιο λογο, ασχετα με το τι νομιζεις εσυ και ο καθενας μας) και εσυ τους εστειλες ταυτοτητα με... σβησμενα τα προσωπικα σου στοιχεια.

Αρχικα ρωτησες αν μπορεις να αποφυγεις να στειλεις την ταυτοτητα σου, η οποια ειναι μια λογικη ερωτηση. Επισης ειναι δικη σου αποφαση αν θες να στειλεις το συγκεκριμενο εγγραφο η οχι. Μεχρι εκει το καταλαβαινω.

Μετα ομως το θεμα πηγε αλλου και απορουσες γιατι δεν σου δωσανε πισω το mail σου στελνοντας ταυτοτητα χωρις στοιχεια (!), το οποιο δεν ειναι λογικο, ειναι παραλογο. Παλι καλα που δεν του ειπες "εγω ειμαι, αληθεια σας λεω". Το θεμα μπορει να κλειδωσει νομιζω...

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Montezuma είπε

Οταν δημηουργισα τον λογαριασμο δεν ειχα δωσει κανενα στοιχειο, οποτε δεν εχουν κανενα δικο μου στοιχειο , αρα και την ταυτοτητα να στειλω παλι δεν θα ξερουν αν πραγματικα ειναι δικη μου.

Όπως καταλαβαίνεις έκανες πολλά ατοπήματα από την αρχή.

Αν δεν θέλεις να συμμορφωθείς με αυτά που σου λένε τότε μην φτιάχνεις λογαριασμό το να μας λες βλακείες της τάξεως δεν τους δίνω την ταυτότητα γιατί φοβάμαι για την πολιτική απορρήτου τους όταν έχεις δώσει την ταυτότητα σου σε πολλά αλλά μέρη σαν υποχρέωση για να μπορούν να σου παρέχουν υπηρεσίες είναι στα όρια του παραλόγου.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...