kleo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 θα μου επιτρέψετε ένα γενικό σχόλιο που δεν έχει να προσφέρει κάτι στην TS. ακούμε πολλές φορές να λένε... "κάνε το χαζό γιατί είναι μικρός ο κόσμος κι αν βγει βρώμα δε θα βρίσκεις δουλειά πουθενά", αναφερόμενοι σε αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν κάποια καταγγελία. Εδώ φαίνεται πόσο παρτάκηδες και πόσο ηλίθιοι είμαστε όλοι μας. Διότι αν είμασταν σοβαροί πολίτες τέτοια περιστατικά θα είχαν εκλείψει. Βγαίνει βρώμα ότι κάποιος δε πληρώνει τους υπαλλήλους του; Πολύ απλό, δε πατάει κανείς στο μαγαζί του. Έλα όμως που δε συμβαίνει, αλλά αντιθέτως "στιγματίζεται" ο εργαζόμενος που κυνηγάει το δίκιο του. Άλλα δε πειράζει μωρέ, η τσέπη μας να είναι καλά. 12
ardi21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω της κοπελας της δινει στο χερι λιγοτερα χρηματα, δεν της εχει δωσει δωρο και εχουμε εξυπνους που λενε "ενταξει μωρε μην κανεις φασαρια, ο κοσμος ειναι μικρος" Κοπελα μου ρωτησε ενα λογιστη η καποιον εργατολογο, βεβαιωσου οτι δεν συμβαινει κατι αλλο και παρε αυτο το χαρτι που σου εδωσε, τυλιξε το και ξερεις που θα του πεις να το βαλει. Μην τον αφησεις ετσι, τραβηξε το μεχρι τα ακρα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από ardi21 3
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, ardi21 είπε Εδω της κοπελας της δινει στο χερι περισσοτερα χρηματα, δεν της εχει δωσει δωρο και εχουμε εξυπνους που λενε "ενταξει μωρε μην κανεις φασαρια, ο κοσμος ειναι μικρος" Κοπελα μου ρωτησε ενα λογιστη η καποιον εργατολογο, βεβαιωσου οτι δεν συμβαινει κατι αλλο και παρε αυτο το χαρτι που σου εδωσε, τυλιξε το και ξερεις που θα του πεις να το βαλει. Μην τον αφησεις ετσι, τραβηξε το μεχρι τα ακρα. Λιγοτερα της δινει....... 20€ την ημερα για 20 μερες και την δηλωνει 635€!!!
ardi21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, k_w_t είπε Λιγοτερα της δινει....... 20€ την ημερα για 20 μερες και την δηλωνει 635€!!! Ναι σωστος. Το διορθωσα. 1
godfather0991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Λοιπόν ένα μικρό σχόλιο. Ένας εργοδότης πρέπει να είναι σωστός απέναντι σε ένα εργαζόμενο, να πληρώνει τα δεδουλευμένα, να φέρεται στον εργαζόμενο με ανθρωπιά, να έχει ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον κτλ.. Δεν υπάρχει αλλά μετά από αυτή την πρόταση. Όποιος βάζει αλλά μετά από αυτή την πρόταση ή είναι κακός εργοδότης ή κάτι άλλο προσπαθεί να πετύχει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ή ο εργοδότης έχει έναν ανίκανο λογιστή και ο ίδιος είναι άσχετος με τα λογιστικά οπότε έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος ή προσπαθεί κάτι να κερδίσει. Όπως και να έχει μίλα πρώτα μαζί του εξήγησε του και αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη ή στα μασάει τότε ή φεύγεις και το αφήνεις πίσω σου ή το κυνηγάς και τον καταγγέλλεις κτλ. Αυτή είναι δική σου επιλογή. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kleo1 είπε Πολύ απλό, δε πατάει κανείς στο μαγαζί του. έλα όμως που δεν συμβαίνει αυτό που λες εγώ ξέρω "επιχειρηματία" που δεν είναι σωστός και τα πρόβατα - πελάτες πάνε στο μαγαζί του γιατί έχει φθηνό προϊόν - υπηρεσία όπως είπα και προηγουμένως. άλλα πέρασε στο ντούκου. 14 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Ένας εργοδότης πρέπει να είναι σωστός απέναντι σε ένα εργαζόμενο, να πληρώνει τα δεδουλευμένα, να φέρεται στον εργαζόμενο με ανθρωπιά, να έχει ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον κτλ. συμφωνώ μόνο που θα πρέπει να υπάρχει και στήριξη στον εργαζόμενο απο το "κράτος" + την ανάλογη συμπεριφορά θα πρέπει να έχει και ο εργαζόμενος. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Χάρης Μυλωνίδης 2
godfather0991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε έλα όμως που δεν συμβαίνει αυτό που λες εγώ ξέρω "επιχειρηματία" που δεν είναι σωστός και τα πρόβατα - πελάτες πάνε στο μαγαζί του γιατί έχει φθηνό προϊόν - υπηρεσία όπως είπα και προηγουμένως. άλλα πέρασε στο ντούκου. συμφωνώ μόνο που θα πρέπει να υπάρχει και στήριξη στον εργαζόμενο απο το "κράτος" + την ανάλογη συμπεριφορά θα πρέπει να έχει και ο εργαζόμενος.το Το τι δικαιουται ο εργαζομενος δεν παει καθολου με την συμπεριφορα του. Δεν δουλευει, τεμπελιαζει, δεν ξερει να κανει σωστα την δουλεια του? Ο εργοδοτης εχει το δικαιωμα να τον απολυσει. Τα δικαιωματα του εργαζομενου ειναι συγκεκριμενα, μισθος, ασφαλιση, κτλ. αυτα κανενας εργοδοτης δεν εχει το δικαιωμα να τα στερει απο εναν εργαζομενο. Το κρατος στηριζει αυτους που εχουν το χρημα παντα σε ολες τις χωρες του κοσμου, ειναι στο δικο μας χερι να φτιαξουμε μια καλυτερη κοινωνια, δεν πρεπει να περιμενουμε απο το καθε κρατος να υπερασπιστει τα δικαιωματα μας που καποιοι προγονοι μας τα κερδισαν με το αιμα και τον ιδρωτα τους. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από godfather0991 5
logistoulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Αν του κάνεις μήνυση τότε θα βγάλεις κακό όνομα στην πιάτσα και δεν θα σε παίρνει κανείς για δουλειά. εμένα πάντως με παίρνουν 2
Onoma_Epi8eto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Ioannamar είπε Αυτό είναι το χαρτί, έχει γίνει περικοπή στην φωτογραφία για τα στοιχεία. Αυτόν τον μήνα λοιπόν εγώ είχα 19 μεροκάματα άρα 380€. Καλά τα λέτε να κινηθώ νομικά αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να τον αντιμετωπίσω έτσι. στειλε μου το κινητό σου
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Το τι δικαιουται ο εργαζομενος δεν παει καθολου με την συμπεριφορα του. Δεν δουλευει, τεμπελιαζει, δεν ξερει να κανει σωστα την δουλεια του? Ο εργοδοτης εχει το δικαιωμα να τον απολυσει. Τα δικαιωματα του εργαζομενου ειναι συγκεκριμενα, μισθος, ασφαλιση, κτλ. αυτα κανενας εργοδοτης δεν εχει το δικαιωμα να τα στερει απο εναν εργαζομενο. Το κρατος στηριζει αυτους που εχουν το χρημα παντα σε ολες τις χωρες του κοσμου, ειναι στο δικο μας χερι να φτιαξουμε μια καλυτερη κοινωνια, δεν πρεπει να περιμενουμε απο το καθε κρατος να υπερασπιστει τα δικαιωματα μας που καποιοι προγονοι μας τα κερδισαν με το αιμα και τον ιδρωτα τους. Όλοι είναι παρτάκιδες και κοιτάνε τον εαυτούλη τους, έλα μια βόλτα στη Λάρισα να δεις τι γίνεται κάθε μέρα οι καφετέριες είναι γεμάτες, προφανώς θα τους πείραξε η ζέστη απο το καλοκαίρι. Πολύ ρομαντικός είσαι χαχα ζεις στην Ελλάδα άραγε; βράδυ ένα παλικάρι ζητιάνευε και οι άλλοι δεν έδιναν δεκάρα τσακιστή τριγύρω τους διασκέδαζαν σαν να μην υπήρχε και δεν είναι ο μόνος. Όπως είπες όλα αυτά αποκτήθηκαν με αγώνες τα οποία τα χάσαμε μέσα σε μια μέρα. 😛 Δεν είναι απλά τα πράγματα 😛 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Χάρης Μυλωνίδης
ParafronGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ρε παίδες , απαγορεύεται να Στα δίνει κάποιος στο χέρι; Δουλεύω σε γνωστή αλυσίδα καφέ και μου τα δίνουν μόνο χέρι (όπως και σε άλλους φίλους στην ίδια αλυσίδα ) 1
gippas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες , απαγορεύεται να Στα δίνει κάποιος στο χέρι; Δουλεύω σε γνωστή αλυσίδα καφέ και μου τα δίνουν μόνο χέρι (όπως και σε άλλους φίλους στην ίδια αλυσίδα ) Δες εδώ: https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/35040
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, armagedwnn είπε Κάποιοι δεν δέχονται να σκύβουν το κεφάλι όσο παράξενο και αν σου φαίνεται εσένα. Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ απέναντι στον παρασιτισμό! Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να πληρώσω κάποιον επειδή πατάει σφραγίδες.
armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ απέναντι στον παρασιτισμό! Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να πληρώσω κάποιον επειδή πατάει σφραγίδες. Και καλά κάνεις, αν είσαι εργοδότης. Που ακριβώς όμως απευθύνεται αυτή σου η δήλωση. Στο θέμα που άνοιξε ο TS σε αυτό που είπα εγώ? Γιατί προσπαθώ αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις.
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Και καλά κάνεις, αν είσαι εργοδότης. Που ακριβώς όμως απευθύνεται αυτή σου η δήλωση. Στο θέμα που άνοιξε ο TS σε αυτό που είπα εγώ? Γιατί προσπαθώ αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις. Δεν είναι ο κάθε φορολογούμενος εργοδότης των κρατικών υπαλλήλων; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις