Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δεν είναι ο κάθε φορολογούμενος εργοδότης των κρατικών υπαλλήλων;

Για την ακρίβεια, όχι δεν είναι αλλά κατάλαβα που το πας. Η γνώμη μου για το δημόσιο δεν διαφέρει πολύ απ' την δική σου ΑΛΛΑ δεν θεωρώ ότι είμαι εργοδότης τους.

Έστω ότι μου λες είμαι υπέρ στο ότι κλέβει το κράτος και όλους εμάς έστω. Θες να μου πεις ότι έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται έναν εργαζόμενο, με επόμενο να πληρώσει εφορία ή να μην έχει δικαίωμα σε κάποια επιδόματα κ.ο.κ.

Και μάλιστα βγαίνεις να πεις τι να της λέμε να σκύψει το κεφάλι και να μην ζητήσει αυτά που δικαιούται.? Αυτό λες?

Επεξ/σία από armagedwnn
  • Like 3
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, armagedwnn είπε

Για την ακρίβεια, όχι δεν είναι αλλά κατάλαβα που το πας.

Δηλαδή υπάρχουν λεφτόδενδρα όπου φυτρώνουν λεφτά;

• Sad 1
Δημοσ.

Αυτόφωρη επέμβαση εισαγγελέα και φυλάκιση απο 5 έως 10 χρόνια σε σένα και στον εργοδότη σου.Φταιτε και οι δυο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δηλαδή υπάρχουν λεφτόδενδρα όπου φυτρώνουν λεφτά;

Παίρνεις μία φράση και γράφεις αυτό που θέλεις? Δεν απαντάς σε τίποτα απολύτως. Εδώ υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε και εσύ είσαι τελείως εκτός.

Αλλά θα σου κάνω την χάρη να σου απαντήσω. Τεχνικά ούτε εγώ ούτε εσύ είμαστε οι εργοδότες τους δεν μπορούμε να τους απολύσουμε, δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε πόστο κτλ, αλλά χρηματοδοτούμαι ένα μέρος του μισθού τους. Αφού λαϊκίζεις με φράσεις όπως λεφτόδενδρα κτλ. Θα προσπαθήσω να σου παρομοιάσω πως είναι. Ας πούμε ότι το κράτος είναι μία Α.Ε και εσύ είσαι ένας πολύ μικρός μέτοχος.

• Like 2
Δημοσ.

Καθόλου εκτός.

Και η κοπέλα και ο εργοδότης πληρώνουν φόρους.

Πάμε στο επόμενο βήμα τώρα.

Όσο αυξάνονται οι σφραγιδοπατητές ή οι σπατάλες τόσο μεγαλώνει ο φόρος που πρέπει να πληρώσουν τα δύο άτομα αυτά.

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ntguitar είπε

Αυτόφωρη επέμβαση εισαγγελέα και φυλάκιση απο 5 έως 10 χρόνια σε σένα και στον εργοδότη σου.Φταιτε και οι δυο.

Μονό? Κανονικά έπρεπέ να την μπουζουριαζόσουν ισόβια γιατί το κράτος επιτρέπει να εκμεταλλεύονται κάποιον που θέλει - πρέπειέχει ανάγκη να δουλέψει ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Ρε παίδες , απαγορεύεται να Στα δίνει κάποιος στο χέρι; Δουλεύω σε γνωστή αλυσίδα καφέ και μου τα δίνουν μόνο χέρι (όπως και σε άλλους φίλους στην ίδια αλυσίδα )

Προφανως η γνωστη αλυσιδα καφε που δουλευεις ειναι κ@λοχανειο οπως και αρκετοι εργοδοτες.

Τα ιδια ειχα και εγω στην προηγουμενη δουλεια (franchise καταστημα vodafone). Δουλευα κανονικα 8ωρο, με δηλωνε 4ωρο, με αποτελεσμα τα μισα νομιμα να τα επαιρνα κανονικα στην τραπεζα και τα αλλα μισα, μαυρα στο χερι. Ερχοταν καθε μηνα ενας με μηχανακι και μας μοιραζε τα λεφτα.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Πάντως αν θες μπορώ να σου προτείνω έναν επιχειρηματία πολύ αξιόλογο στη Λάρισα να στείλεις cv με πμ.

Μέχρι φαγητό δίνει στους υπαλλήλους στο εξωτερικό το κάνουν πολλές εταιρείες.

Απλά συγχαρητήρια!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καθόλου εκτός.

Και η κοπέλα και ο εργοδότης πληρώνουν όλους τους φόρους.

Όσο αυξάνονται οι σφραγιδοπατητές ή οι σπατάλες τόσο μεγαλώνει ο φόρος που πρέπει να πληρώσουν τα δύο άτομα αυτά.

🖖

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, skiabox είπε

Λινκ ορ νεβερ χαπεντ για το υπογραμμισμένο.

Η εργασιακή σχέση έχει συγκεκριμένους κανόνες που πρέπει να τηρούνται ανεξάρτητα με τον αριθμό "σφραγιδοπατητών" που ψυχανεμίζεται ο καθένας. Διαφορετικά την βλέπουμε αλλιώς, ας πούμε εγώ βαρέθηκα να πληρώνω κήρυκες χανίων, αλλαγές ΑΦΜ και ναρκεμπόρους και γι'αυτό σκέφομαι να μπουκάρω σπίτι σου να πάρω ότι έχεις.

Ζουγκλα mode κι όποιος αντέξει;

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καθόλου εκτός.

Και η κοπέλα και ο εργοδότης πληρώνουν φόρους.

Τα εχεις πολυ περίεργα στο μυαλό σου, τα πράγματα και δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτο τον διάλογο. Αρχικά δεν νομίζω οτι εχεις καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα της TS. Δεύτερον το σύστημα δεν λειτουργεί τοσο απλά οσο το αναφέρεις και σίγουρα εχει πολλά προβλήματα που αναγνωρίζω. Αλλα δεν είμαι εδω για να κανω αυτή την ανάλυση. 

Λυπάμαι αλλα δεν θα συνεχίσω αυτο τον διάλογο μαζί σου. 

Δημοσ.

pigeon : Μόνο στη σελίδα μου στο Facebook ποστάρω 100 σκάνδαλα την ημέρα.

Άσε που στον κοινωνικό περίγυρο ότι αναπνέει έχει διοριστεί.

Δημοσ.

Σε λιγο θα πρέπει να κάνεις φορολογική δήλωση. Εκεί θα φανεί από τον λογιστή σου τι έχεις πληρωθεί. Και εκεί θα φανούν όλα... Αν δεν σου έχει κάνει πρόσληψη, που μάλλον κάτι τέτοιο παίζει θα φανεί. Το πιθανοτερο να σου δίνει ένα χαρτζιλίκι και να καλύπτει κάποιον άλλον με τα ένσημα σου. Αλήθεια, δώρο Χριστουγέννων πήρες; και εάν ναι πόσο και πως σε πλήρωσε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, james01gr είπε

Σε λιγο θα πρέπει να κάνεις φορολογική δήλωση. Εκεί θα φανεί από τον λογιστή σου τι έχεις πληρωθεί. Και εκεί θα φανούν όλα... Αν δεν σου έχει κάνει πρόσληψη, που μάλλον κάτι τέτοιο παίζει θα φανεί. Το πιθανοτερο να σου δίνει ένα χαρτζιλίκι και να καλύπτει κάποιον άλλον με τα ένσημα σου. Αλήθεια, δώρο Χριστουγέννων πήρες; και εάν ναι πόσο και πως σε πλήρωσε; 

Αυτό που λες είναι τρομακτικό.

Δεν υπάρχει ηλεκτρονικός τρόπος στην Ελλάδα του 2019 (όταν οι άλλοι ασχολούνται πλέον με τεχνητές νοημοσύνες) να δει κάποιος εργαζόμενος αν είναι καταγεγραμμένος;
Είναι δυνατόν;

Ξέρω ότι δεν έχει μηχανογράφηση η Ελλάδα καθόλου (από στρατηγική επιλογή υπέρ των σφραγιδοπατητών) αλλά είναι τόσο άσχημη η κατάσταση;

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, skiabox είπε

pigeon : Μόνο στη σελίδα μου στο Facebook ποστάρω 100 σκάνδαλα την ημέρα. 

Άσε που στον κοινωνικό περίγυρο ότι αναπνέει έχει διοριστεί.

Μπήκα για λίγο και έπαθα overdose "δημιουργίας". Πάω να διοριστώ κι εγώ. 😉

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...