Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έστω ότι νοικιάζεις ένα κλειστό πάρκινγκ κι εκτός από τα δικά σου έχεις και 2-3 αλλά ξένα αμάξια, μηχανάκια. Πως μπορείς ας πούμε να κατοχυρωθεις μη σου κάνουν καμία μαλακια σε μεταγενεστερο χρόνο εκτός από το να κόβεις φάτσες (εννοώ μην σηκώσουν καμία μηχανή κανενός κακομοίρη) ; 😂😂

• Confused 1
Δημοσ.

Το νοικιάζεις σαν ιδιοκτήτης ή είσαι ο ενοικιαστής ; 

Στην πρώτη περίπτωση καμιά κάμερα, αλλά δε νομίζω ότι κερδίζεις και πολλά 

Στην 2η περίπτωση δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Το νοικιάζεις σαν ιδιοκτήτης ή είσαι ο ενοικιαστής ; 

Στην πρώτη περίπτωση καμιά κάμερα, αλλά δε νομίζω ότι κερδίζεις και πολλά 

Στην 2η περίπτωση δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι 

Το νοικιάζω σαν ιδιοκτήτης. Καλή ιδέα ή κάμερα. Δεν το είχα σκεφτεί καν. Βέβαια κι αυτό δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό. Πόσες φορές έχουμε δει να κλέβουν μπροστά σε κάμερες; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nauths είπε

Το νοικιάζω σαν ιδιοκτήτης. Καλή ιδέα ή κάμερα. Δεν το είχα σκεφτεί καν. Βέβαια κι αυτό δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό. Πόσες φορές έχουμε δει να κλέβουν μπροστά σε κάμερες; 

Πολλές δυστυχώς, για αυτό σου είπα ότι δε κερδίζεις και πολλά 

Το ιδανικότερο είναι να έχεις πελάτες με όσο το δυνατόν καλύτερες συστάσεις, γνωστούς κλπ κπλ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμερες , συναγερμους(δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο) και ο θεος βοηθος αν το βαλουν στο ματι κατα 90% να το/τα κλεψουν εκτος αν μιλαμε για τιποτα ασχετους που δεν νομιζω.

Επεξ/σία από roympos1994
Δημοσ.

Και μετά έξτρα προστασία κρυπτοναιτ κτλ. Γενικότερα πάντως μόνο καλή τη θελήσει απ ό,τι βλέπω! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nauths είπε

Και μετά έξτρα προστασία κρυπτοναιτ κτλ. Γενικότερα πάντως μόνο καλή τη θελήσει απ ό,τι βλέπω! 

Προσωπικά, παρόλο που έχω υπόγειο γκαράζ που μπαίνουμε 3 αμάξια (οι άλλοι 2 είναι ένοικοι της πολυκατοικίας και προφανώς τους γνωρίζω) πολύ σπάνια να αφήσω δίκυκλο ξεκλείδωτο, ούτως ή άλλως 

Δημοσ.

Όταν κάποιος που νοίκιαζε αποχωρήσει, να μην μπορεί να έχει πρόσβαση, πχ αν είναι με τηλεκοντρόλ να αλλάξει ο κωδικός γιατί τα τηλεκοντρόλ αντιγράφονται πολύ εύκολα (όσο κάποιος το έχει). Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να επαναπρογραμματιστούν όλα τα τηλεκοντρόλ. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, techartware είπε

Όταν κάποιος που νοίκιαζε αποχωρήσει, να μην μπορεί να έχει πρόσβαση, πχ αν είναι με τηλεκοντρόλ να αλλάξει ο κωδικός γιατί τα τηλεκοντρόλ αντιγράφονται πολύ εύκολα (όσο κάποιος το έχει). Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να επαναπρογραμματιστούν όλα τα τηλεκοντρόλ. 

Συν το κοστος, συν το τρεξιμο απ τα υπολοιπα διαμερισματα.

Δημοσ.

Γιατί αν κλέψουν κάτι φταίει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ; Νομίζω δεν έχει ευθύνη το πάρκινγκ αν γίνει οτιδήποτε.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, zio10 είπε

Γιατί αν κλέψουν κάτι φταίει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ; Νομίζω δεν έχει ευθύνη το πάρκινγκ αν γίνει οτιδήποτε.

Σε πολλά πάρκινγκ το γράφουν ότι δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για κλοπή κτλπ

Η καλύτερη λύση είναι ασφάλεια κλοπής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...