Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα legacy drivers πλέον της κάρτας μου γραφικών,  μπορούν να προκαλέσουν blue screen of death  ?????? Έχω την κάρτα sapphire hd 6790 και παρατήρησα οτι μου το κάνει πολλές φορές όταν έχω ανοικτές πολλές σελίδες στο πρόγραμμα περιήγησης  . Με τον chrome μου το έκανε έντονα ενώ με το firefox που λειτουργώ τώρα πιο αραιά  . 

Δημοσ.

Αυτό είναι το περίεργο στα παιχνίδια δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και παίζω παιχνίδια όπως το for honnor το star wars battlefront 1 , battlefield 1 , fortnite ?!?!?! Αν ήταν οι μνήμες δεν θα μπορούσα να τα παίξω αυτά , επίσης 16 gb μνήμες που έχω νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετές  . Μόνο με τα προγράμματα περιήγησης με ανοιγμένες πολλές σελίδες μου το κάνει  . 

Δημοσ.

Η gpu όμως θα φτάνει υποθέτω το 100% usage στα παιχνίδια. Η ram όχι, αντιθέτως μπορεί να χρησιμοποιείται περισσότερο σε chrome/firefox. Βγάλε κ δοκίμασε τα dim της ram ένα ένα. Το μυαλό μου δε πάει σε κάτι άλλο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά είναι μια μνήμη το πρόβλημα από ότι φαίνεται  . Τις είχα τεστάρει με το πρόγραμμα των windows για τις μνήμες αλλά δεν μου είχε δείξει κάτι,  τώρα κατέβασα το memtest86+ και μετά από τρεις ώρες μου έβγαλε 17 σφάλματα ανάμεσα στα 8897 mb και τα 9997 mb. Θεωρητικά είναι η τρίτη μνήμη αλλά μάλλον πρέπει να τις τεστάρω μία τη φορά. Ευχαριστώ φιλε μου για τη βοήθεια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...