spongebobgal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 hour ago, liakos18 said: Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα GB ενώ βρίσκομαι εξωτερικό (εντός ΕΕ); Υποθέτω πώς όχι αλλά ελπίχω να μπορώ. Τα GB τα οποια προερχονται απο δωρα-bonus κλπ , ΔΕΝ μπορεις να τα χρησιμοποιησεις στο εξωτερικο. Θα καταναλωνεις του προγραμματος σου. Ετσι μου ειχαν πει σε 3 καταστηματα Cosmote που ρωτησα πριν παω Λονδινο. ΑΛΛΑ τελικα καταναλωνα τα extra GB (δωρα,promo,extra αγορασμενα κλπ) χωρις κανενα προβλημα ή περαιτερω χρεωση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Το ενεργοποιησα και εγω μεσω εφαρμογης σε καρτοκινητη, απλα χρειαστηκε 2 φορες να το πατησω. Την πρωτη μου εβγαλε οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη.
MasterX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, liakos18 είπε Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα GB ενώ βρίσκομαι εξωτερικό (εντός ΕΕ); Υποθέτω πώς όχι αλλά ελπίχω να μπορώ. και εγω που ειχα ρωτησει την εξυπηρετηση το καλοκαιρι αν ισχυουν για Βουλγαρια, μου ειχαν πει οτι μονα τα πρωτα 500ΜΒ.. μετα θα καταναλωσω του προγραμματος μου.. Λαθος η ενημερωση τους βεβαια, καθως εγω συνεχισα να τα καταναλωνω κανονικα και περαν των 500 και δεν μου εφαγε απο τα δικα μου
viotos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 το πηρα και εγω απο την εφαρμογη!!!! ευχαριστω τον Τ.Σ!!!!
Sadako Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ήταν προσφορά που φαινόταν μόνο χτες; Γιατί τώρα μπαίνω (με έκδοση εφαρμογής 3.6.16) και δεν μου βγάζει κάτι για δωρεάν, μόνο τα γνωστά πακέτα επί πληρωμή. Εκτός αν θα φανεί μέσα στο ΣΚ.
papafigos84 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Sadako είπε Ήταν προσφορά που φαινόταν μόνο χτες; Γιατί τώρα μπαίνω (με έκδοση εφαρμογής 3.6.16) και δεν μου βγάζει κάτι για δωρεάν, μόνο τα γνωστά πακέτα επί πληρωμή. Εκτός αν θα φανεί μέσα στο ΣΚ. Τη βλεπω κανονικα και τωρα. 1 1
anestis3 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εγώ πάντως που δε γνώριζα για τον αστερίσκο στη χρήση των mb των δώρων στο εξωτερικό, το Σεπτέμβριο έφαγα τζάμπα μια 10ευρη κάρτα στην Ιταλία. Άρα σε μένα όντως δεν υπολόγισε τα mb που είχα δώρο από ανανέωση.
Sadako Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, papafigos84 είπε Τη βλεπω κανονικα και τωρα. Ωραίος, ευχαριστώ. Πήγαινα στα πακέτα βασικά, ή περίμενα να μου το βγάλει στην αρχική οθόνη της εφαρμογής όπως βγάζει άλλες φορές. Πήγα στις υπηρεσίες, αρχικά δεν το είχε, ξεκινούσε με το φοιτητικό πακέτο, έκανα refresh με swipe από το πάνω μέρος και φάνηκε. Το αναφέρω σε περίπτωση που έχει κι άλλος παρόμοιο θέμα.
ALIEN-3- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, anestis3 είπε Εγώ πάντως που δε γνώριζα για τον αστερίσκο στη χρήση των mb των δώρων στο εξωτερικό, το Σεπτέμβριο έφαγα τζάμπα μια 10ευρη κάρτα στην Ιταλία. Άρα σε μένα όντως δεν υπολόγισε τα mb που είχα δώρο από ανανέωση. Ναι στο εξωτερικό κάνεις χρήση μόνο του χρόνου που έχεις αγοράσει και όχι των δώρων
AntiCambeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από AntiCambeR
cubilone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εγώ πήγα στη Λετονία πριν λίγες μέρες και χρησιμοποίησα μόνο MB από το reload it. Δεν είχα πρόγραμμα για MB και δεν μου έφαγε τίποτα.
louben Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εχω windows phone kai δεν υπαρχει η αντιστοιχη εφαρμογη στο store. Μπορω να το ενεργοποιησω με μηνυμα κια αν ναι πως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα