Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cameranek είπε

Δωρεαν 3gb απο Παρασκευη στις 18.00 εως Δευτερα στις 23.59 για καθε ΣΚΔ εως 25/3/2019.  

Θελει ενεργοποιηση καθε ΣΚ ξεχωριστα.

Ενεργοποιειται μεσω της εφαρμογης whats'up.  και απο την σελιδα... 

http://m.whatsup.gr/?id=HEMsFG3zV_876e94e7e308c6b17f080e5d&type=0&promo=0

wp_ss_20190309_0001.png

wp_ss_20190309_0002.png

2 ώρες πριν, louben είπε

Εχω windows phone kai δεν υπαρχει η αντιστοιχη εφαρμογη στο store. Μπορω να το ενεργοποιησω με μηνυμα κια αν ναι πως;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, louben είπε

Εχω windows phone kai δεν υπαρχει η αντιστοιχη εφαρμογη στο store. Μπορω να το ενεργοποιησω με μηνυμα κια αν ναι πως;

Γίνεται και με κλήση στο 1330

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως δεν μετρούν τα GB απο την Παρασκευή στις 18:00 όπως έγραφε στην εφαρμογή στην επιλογή "περισσότερα".

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Νομίζω πως δεν μετρούν τα GB απο την Παρασκευή στις 18:00 όπως έγραφε στην εφαρμογή στην επιλογή "περισσότερα".

Απο την Παρασκευη στις 6 μετρουν. Μπαινουν αυτοματα μολις παει 6. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μια χαρά μετρούν :) 

Δημοσ.

Παιδια ερωτηση αν ξερετε εχω εναν κωδικο reload it που λεει οτι ισχυει μεχρι της 26 του μηνα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης μεχρι τι ωρα ισχυει της 26 του μηνα γτ θελω να το τραβηξω οσο περισσοτερο γινεται να τα βαλω.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vicr108 είπε

Παιδια ερωτηση αν ξερετε εχω εναν κωδικο reload it που λεει οτι ισχυει μεχρι της 26 του μηνα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης μεχρι τι ωρα ισχυει της 26 του μηνα γτ θελω να το τραβηξω οσο περισσοτερο γινεται να τα βαλω.

Και τι θα κερδίσεις με 1-2 ημέρες/ώρες/λεπτά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Και τι θα κερδίσεις με 1-2 ημέρες/ώρες/λεπτά;

Στις 26 πληρωνομαι. Τελος του μηνα τα λεφτα εχουν γινει καπνος. Αρα 26 μολις πληρωθω βαζω και καρτουλα ηλεκτρονικα απλα και δε θα εχω ξεμεινει απο mb. 😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vicr108 είπε

Στις 26 πληρωνομαι. Τελος του μηνα τα λεφτα εχουν γινει καπνος. Αρα 26 μολις πληρωθω βαζω και καρτουλα ηλεκτρονικα απλα και δε θα εχω ξεμεινει απο mb. 😀

Μα δεν έχει σχέση αυτό, αφού το Reload (με βάση την ερώτησή σου) το έχεις ήδη, άρα απλά ενεργοποίηση κάνεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...