imoras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Το ότι μερικοί κράζουμε την Microsoft για πολές επιλογές της δεν συμαίνει ότι δεν την θέλουμε. Απλά θεωρούμε ότι έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με αυτό που θέλει πλέον ο μέσος χρήστης. Μακάρι το Light OS για παράδειγμα να είναι όπως το λέει να δούμε και κάτι καλό επιτέλους. Νομίζω πως η αλαζονεία της είναι αυτή που την έχει αφήσει πίσω. Είναι κρίμα για έναν κολοσό όπως η Microsoft να τρώει τα χαστούκια της αγοράς το ένα μετά το άλλο. Αυτό οφείλετε στην κακή αντίληψη των στελεχών της και τίποτε παραπάνω. Όχι στην τεχνολογία την οποία κατέχει και θεωρώ ότι είναι πολύ ανώτερη από όλους τους ανταγωνιστές της.
czarjuly Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Το θέμα είναι ότι με αυτές τις κινήσεις χάνει ο καταναλωτής την εμπιστοσύνη του σε αυτή την εταιρεία,εγώ προσωπικά(πλεονάζω το ξέρω)δεν θα αγόραζα ξανά προϊόν της microsoft μετά από όλα αυτά τα προτζεκτ που έχει παρατήσει και ιδίως όταν ακούω ότι θα μείνει στα windows 10-αυτό το έκτρωμα κατά την γνώμη μου-ίσως και να έχει κάνει τον κύκλο της σαν εταιρεία και δε μπορεί πια να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που μπορεί να υποστηρίξει.
dancer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Διαβάζω πόσα ποστ ότι η ms δε μπορεί είναι άχρηστη δεν δεν δεν, σε μια εποχή όπου ο κόσμος είναι εξαρτημένος από κοινωνικά δίκτυα και πως θα βγάλει καλή φωτογραφία για να την ανεβάσει σίγουρα πολλά προτζεκτς θα πιάσουν πάτο πολλών εταιρειών. Όσον αφορά την υποστήριξη καλό είναι οι μηλαραδες να μην μιλάνε γτ γελάνε και οι πέτρες με τά καμώματα της apple με τις μπαταρίες που αντί να αποζημιώσει πληρώσανε κιόλας οι κάτοχοι και τα προϊόντα τους έχουν ημερομηνία λήξης από το σέρβις της apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα