Billgiann80 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο macbook pro 2015 μοντέλο το οποίο εχει ένα θέμα με τα ηχεία του. όταν βάζω μουσική ακούγετε ένα τρίξιμο το οποίο οταν δυναμώνω τη ένταση δυναμώνει κι αυτό. Τι μπορώ να κάνω με αυτό και ποιο το κόστος μιας τέτοιου είδους επισκευής αν γνωρίζει καποιος? Ευχαριστώ!
ntsioupl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 θελουν μαλλον αλλαγη και θα τα υπολογιζεις γυρω στα 60-70 ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Billgiann80 είπε Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο macbook pro 2015 μοντέλο το οποίο εχει ένα θέμα με τα ηχεία του. όταν βάζω μουσική ακούγετε ένα τρίξιμο το οποίο οταν δυναμώνω τη ένταση δυναμώνει κι αυτό. Τι μπορώ να κάνω με αυτό και ποιο το κόστος μιας τέτοιου είδους επισκευής αν γνωρίζει καποιος? Ευχαριστώ! https://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m4084.l1313.TR6.TRC2.A0.H0.Xmacbook+pro+2015+s.TRS0&_nkw=macbook+pro+2015+speakers Ανάλογα αν έχει χαλάσει το ένα ή και τα δύο. 50 pounds το σετ + μεταφορικά. Όπως στα είπε και ο @ntsioupl
Billgiann80 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Και τα δυο ακούγονται το ίδιο όποτε υποθέτω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι και στα δυο... Αλλά πως μπορεί να δημιουργήθηκε ένα τέτοιο πρόβλημα; πχ να έχει κάψει και τα δυο ηχεία
czarjuly Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Billgiann80 είπε Και τα δυο ακούγονται το ίδιο όποτε υποθέτω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι και στα δυο... Αλλά πως μπορεί να δημιουργήθηκε ένα τέτοιο πρόβλημα; πχ να έχει κάψει και τα δυο ηχεία Δεν είναι καμμένα εφόσον ακούγονται,πρέπει να έχει σχιστεί η μεμβράνη(ή αποκόλληση) ,αυτό μπορεί να συμβεί όταν παίζουν τέρμα ένταση για καιρό καταπονούνται κατά πολύ τα υλικά κατασκευής των ηχείων
Billgiann80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 @czarjuly υποθέτω κι εγώ πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί τώρα είναι μια σχετικά εύκολη επισκευή αυτή και ποιο το κόστος του πάνω κάτω;
czarjuly Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, Billgiann80 είπε @czarjuly υποθέτω κι εγώ πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί τώρα είναι μια σχετικά εύκολη επισκευή αυτή και ποιο το κόστος του πάνω κάτω; googleαρε επισκευη macbook pro 2015 και θα σου βγάλει μια λίστα με καταστήματα που μπορείς να ρωτήσεις
Billgiann80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Το έχω κάνει ήδη αυτό απλά ρώτησα μην τυχών είχε παρουσιαστεί και σε καποιον άλλο παρόμοιο πρόβλημα και ίσως να ήξερε κάτι περισσότερο..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Billgiann80 είπε Το έχω κάνει ήδη αυτό απλά ρώτησα μην τυχών είχε παρουσιαστεί και σε καποιον άλλο παρόμοιο πρόβλημα και ίσως να ήξερε κάτι περισσότερο.. Γύρω στα 20-30 ευρώ εργατικά... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από natural_sgf
mistr4l Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, czarjuly είπε Δεν είναι καμμένα εφόσον ακούγονται,πρέπει να έχει σχιστεί η μεμβράνη(ή αποκόλληση) ,αυτό μπορεί να συμβεί όταν παίζουν τέρμα ένταση για καιρό καταπονούνται κατά πολύ τα υλικά κατασκευής των ηχείων Αυτό ακριβώς είναι. Το είχα πάθει στο παλιό macbook pro 2008 που είχα. Αν και φθηνό το κόστος αλλαγής (από ebay) δεν το είχα επισκευάσει τότε κι απλά άκουγα μουσική είτε χαμηλά στο laptop είτε από εξωτερικά ηχεία. Λόγω του συγκεκριμένου laptop όμως, στην θέση σου θα έψαχνα τρόπο να το φτιάξω. Αν ανοίγει εύκολα ίσως και μόνος σου μπορείς. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω καθώς δεν γνωρίζω.
Billgiann80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστώ πολύ @mistr4l κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη 31 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Γύρω στα 20-30 ευρώ εργατικά... @natural_sgf Έχεις να μου προτείνεις κάποιο κατάστημα; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Billgiann80
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, Billgiann80 είπε Σ ευχαριστώ πολύ @mistr4l κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη @natural_sgf Έχεις να μου προτείνεις κάποιο κατάστημα; όχι, δεν έχω. είναι ανάλογα κιόλας τη περιοχή
Billgiann80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, natural_sgf είπε όχι, δεν έχω. είναι ανάλογα κιόλας τη περιοχή Οκ Σ ευχαριστώ!
Yiannis87 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billgiann80 είπε Οκ Σ ευχαριστώ! Απέφυγε πάντως τους επίσημους, πχ istorm, γιατί αντί να τα φτιάχνουν, τα χαλάνε (δες αλλαγή μπαταρίας σε άλλα thread από istorm και θα καταλάβεις) +παίζει να σου πουν με ύφος το μηχάνημα είναι παλιό, vintage, δεν το αναλαμβάνουμε, πάρε καινούριο Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
mistr4l Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μήπως να τα πάρεις από το ebay και να τ' αλλάξεις μόνος σου (αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου?) Έχει moderate δυσκολία, αλλά με λίγο προσοχή θα το καταφέρεις. https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+13-Inch+Retina+Display+Early+2015+Left+Speaker+Replacement/38524 Τέλος, αν και δυστυχώς συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω, θα σου πρότεινα το εντελώς ανάποδο, να κάνεις έναν κόπο και να ρωτήσεις στην istorm. Ένα τηλέφωνο αρκεί, ποτέ δεν ξέρεις. Όντως ακούγονται πολλά, αλλά στο κινητό μου (αλλαγή μπαταρίας σε iphone 6) ήταν επαγγελματίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα