Jonvlas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους!!!Προσφατα βρέθηκε ένα μεγάλο σπίτι να νοικιάσω από συγγενή και ενώ στην αρχή είχε δεσμευθεί να ανακαινίσει - βάψει πλακάκια μπάνιου και κουζίνας τώρα μου κάνει νερά η κόρη (νιάνιαρο) με πολύ άσχημο ύφος, του στυλ αν εσείς είστε μοντέρνοι και θέλετε να βαψετε τα πλακάκια εμείς δεν είμαστε!!! Πως με συμβουλεύετε να απεμπλακω χωρίς να τσακωθούμε???
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1)Να μην τα βάψεις 2)Να μην πιάσεις το σπίτι 3)Να τα βάψεις και να μην σε νοιάζει η αποψη τους.
christospvl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Φιλε λες στεγνα την αληθεια και τι σε πειραξε.. Και δικιο θα χεις γιατι αμα συμφωνησες αλλα και εκανε αλλα.. Δεν παει ετσι η δουλεια.. Υπαρχουν χιλιαδες σπιτια να νοικιασεις και αν μη τη αλλο λεφτα θα βγαλει! Θα πρεπει να ναι ανταγωνιστικος..
santac Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 μακριά από συγγενείς. δε γίνονται δουλειές με συγγενείς. παράτα το σπίτι και βρες άλλο. Μη κολλάς στο ότι είναι συγγενείς, εγώ έχω πλακωθεί με τόσους. Σιγά μη κάθομαι να ανέχομαι τον κάθε καραγκιόζη απλά και μόνο επειδή είναι συγγενής μου 1
li@m Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Φίλε κλείσε το σπίτι. Δεν υπάρχει σπίτι για σπίτι. Αν αποφασίσεις πως δεν θα το κλείσεις και είναι Αθήνα στείλε μου πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα