Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ρώτησε ένας φίλος τι κινητό να πάρει μέχρι 700 ευρώ. Είπε ότι είναι αναμεσα σε oneplus 6t και mate 20 Pro. 

Προταιρεοτητα σε 1) μπαταρία 2) ταχύτητα 3) κάμερα. 

Κατά προτίμηση από Ελλάδα εκτός και αν αξίζει απ εξω

Εγώ του πρότεινα poco phone αλλά για κάποιο λόγο θέλει ένα απ τα 2 😕

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Οταν ο αλλος σου ζηταει προταση εως 700 το pocophone του προτεινεις? Ειναι σαν να ψαχνει κάποιος αμαξι μεχρι 50.000 ευρω και να του προτείνεις nissan pulsar. Καλό χρυσό το pocophone αλλά σε άλλη χρηματική κλίμακα  με αυτό που ψαχνει ο φίλος σου. Εγώ θα πήγαινα στο mate  pro, αν και το 6t είναι κορυφαίο.

Υ.Γ oύτε γω θα έδινα τόσα λεφτά για κινητό όταν με ένα poco ή ένα honor play πχ me 1/3 των χρημάτων έκανα την δουλεια μου μια χαρά αλλά περί ορέξεως....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vagtech είπε

Οταν ο αλλος σου ζηταει προταση εως 700 το pocophone του προτεινεις? Ειναι σαν να ψαχνει κάποιος αμαξι μεχρι 50.000 ευρω και να του προτείνεις nissan pulsar. Καλό χρυσό το pocophone αλλά σε άλλη χρηματική κλίμακα  με αυτό που ψαχνει ο φίλος σου. Εγώ θα πήγαινα στο mate  pro, αν και το 6t είναι κορυφαίο.

Υ.Γ oύτε γω θα έδινα τόσα λεφτά για κινητό όταν με ένα poco ή ένα honor play πχ me 1/3 των χρημάτων έκανα την δουλεια μου μια χαρά αλλά περί ορέξεως....

Ε ναι αφού θέλει να μπαίνει Facebook απλά τον ενημερώνω ότι θα τον καλύψει και το ποκοφον, όσο και τα άλλα. Τώρα αφού θέλει να σκάσει τόσα ας τα σκάσει. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, splanis είπε

Με ρώτησε ένας φίλος τι κινητό να πάρει μέχρι 700 ευρώ. Είπε ότι είναι αναμεσα σε oneplus 6t και mate 20 Pro. 

Προταιρεοτητα σε 1) μπαταρία 2) ταχύτητα 3) κάμερα. 

Κατά προτίμηση από Ελλάδα εκτός και αν αξίζει απ εξω

Εγώ του πρότεινα poco phone αλλά για κάποιο λόγο θέλει ένα απ τα 2 😕

Galaxy Note 9, HTC U12+ και με λίγα παραπάνω Pixel 3 XL 

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η μπαταρια ειναι τοσο πανω,τοτε mate20 pro με δευτερο το note9.

Το Oneplus υστερει σε καμερα απο Samsung και huawei παρολο που ειναι γρηγορο και εχει καλη αυτονομια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...