Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online... Σκεφτομαι αυτό το build: 

https://buildr.gr/build/rdyxjnhb

Αν και η διαφορά τιμής ανάμεσα στους R3 2200G και R5 2400G ειναι αρκετα μικρη (`30 ευρώ) και σκεφτομαι ότι και ο R5 θα ηταν μια καλη επιλογη ακομα κι αν ειναι λιγο overkill. Για πείτε άποψη... Θενκιου in advance!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fluter4life είπε

Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online... Σκεφτομαι αυτό το build: 

Αν και η διαφορά τιμής ανάμεσα στους R3 2200G και R5 2400G ειναι αρκετα μικρη (`30 ευρώ) και σκεφτομαι ότι και ο R5 θα ηταν μια καλη επιλογη ακομα κι αν ειναι λιγο overkill. Για πείτε άποψη... Θενκιου in advance!

Καλησπέρα, καλύτερα πάρε μια μητρική με 4 DIMM slots, αλλά κυρίως πάρε 2Χ4 και όχι 1Χ8.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, καλύτερα πάρε μια μητρική με 4 DIMM slots, αλλά κυρίως πάρε 2Χ4 και όχι 1Χ8.

ουπς εχεις δικιο κατα λάθος εβαλα 1x8, 2x4 ηθελα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fluter4life είπε

Έλα μια χαρά είναι οι επιλογές, δωστο παραγγελία 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fluter4life είπε

Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online...

ΘΕΟΣ 😍

Δημοσ.

Τι ακριβώς χάλασμα έκανε? Και απο τι αποτελείται αυτό το παλιό? Γιατι απ΄ο,τι καταλαβαίνω, η θειτσούλα σου θα έκανε την δουλειά της και με ενα μεταχειρ. των 50-80 ευρω.. Ειδικά με εναν ssd θα νομίζει οτι το έκλεψες απο την NASA!🤣

Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 4:54 ΜΜ, donblunts είπε

Αν η πραγματική χρήση θα'ναι αυτή που λες, το PC που έφτιαξες είναι overkill.

Όταν θα πάει στην θεία δηλαδή να μην μπει ένα pubg ο ανιψιός? ☺️☺️

Δημοσ.

Καλύτερα να βάλει 1x8 για μένα.

Με το 2x4 τι θα κερδίσει; 2% παραπάνω ταχύτητα για την μπιρίμπα;

Επίσης σε περίπτωση που βάλει μητρική με 4 dimm slots, θα ανέβει και άλλο το κόστος σε ένα σύστημα το οποίο ήδη είναι overkill.

Δημοσ.

Εγώ θα εβρισκα κάνα σετακι μτχ από εδώ μέσα στα 60-70 ευρώ,κοπανάς και ένα φτηνό SSD με 20 ευρώ και η θεία μια χαρά θα κάνει την δουλειά της για μπιριμπα online .Τώρα αν θες να σερφαρεις όταν πας από εκεί,να παίζεις κάνα ΜΜΟ η φοβάσαι τα μτχ πάρε 2400g 

Tην βλέπω την θεία να κοπανάει καμιά GTX 1660 μελλοντικά και να γίνετε e-sport παίχτρια 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σας ευχαριστω όλους για τη βοήθεια, αλλά η θείτσα δεν έχει επικοινωνήσει εδω και κατι βδομάδες όποτε συμπεραίνω ότι πήρε καποιο έτοιμο pc ή κατι τετοιο... κριμα και ηλπιζα ότι θα με χαρτζιλίκωνε να της το φτιάξω... :(

Επεξ/σία από fluter4life
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...