fluter4life Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online... Σκεφτομαι αυτό το build: https://buildr.gr/build/rdyxjnhb Αν και η διαφορά τιμής ανάμεσα στους R3 2200G και R5 2400G ειναι αρκετα μικρη (`30 ευρώ) και σκεφτομαι ότι και ο R5 θα ηταν μια καλη επιλογη ακομα κι αν ειναι λιγο overkill. Για πείτε άποψη... Θενκιου in advance!
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, fluter4life είπε Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online... Σκεφτομαι αυτό το build: https://buildr.gr/build/rdyxjnhb Αν και η διαφορά τιμής ανάμεσα στους R3 2200G και R5 2400G ειναι αρκετα μικρη (`30 ευρώ) και σκεφτομαι ότι και ο R5 θα ηταν μια καλη επιλογη ακομα κι αν ειναι λιγο overkill. Για πείτε άποψη... Θενκιου in advance! Καλησπέρα, καλύτερα πάρε μια μητρική με 4 DIMM slots, αλλά κυρίως πάρε 2Χ4 και όχι 1Χ8. 1
fluter4life Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Καλησπέρα, καλύτερα πάρε μια μητρική με 4 DIMM slots, αλλά κυρίως πάρε 2Χ4 και όχι 1Χ8. ουπς εχεις δικιο κατα λάθος εβαλα 1x8, 2x4 ηθελα
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, fluter4life είπε Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online... Σκεφτομαι αυτό το build: https://buildr.gr/build/rdyxjnhb Αν και η διαφορά τιμής ανάμεσα στους R3 2200G και R5 2400G ειναι αρκετα μικρη (`30 ευρώ) και σκεφτομαι ότι και ο R5 θα ηταν μια καλη επιλογη ακομα κι αν ειναι λιγο overkill. Για πείτε άποψη... Θενκιου in advance! Έλα μια χαρά είναι οι επιλογές, δωστο παραγγελία
ilos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, fluter4life είπε Καλησπέρα, έχω μια θεία που της χάλασε ο υπολογιστής και επειδή είναι ένας παλιός All-in-One, θα παρει καινουριο και ανελαβα να της το φτιαξω. Η χρήση που κάνει είναι ελαφριά, ταινίες ειδήσεις και μπιρίμπα online... ΘΕΟΣ 😍
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Τι ακριβώς χάλασμα έκανε? Και απο τι αποτελείται αυτό το παλιό? Γιατι απ΄ο,τι καταλαβαίνω, η θειτσούλα σου θα έκανε την δουλειά της και με ενα μεταχειρ. των 50-80 ευρω.. Ειδικά με εναν ssd θα νομίζει οτι το έκλεψες απο την NASA!🤣
donblunts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αν η πραγματική χρήση θα'ναι αυτή που λες, το PC που έφτιαξες είναι overkill.
tanasen01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Aπό το e-gate μια σύνθεση που νομίζω σηκώνει μπιρίμπα σε high settings 1080p 2
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στις 8/3/2019 στις 4:54 ΜΜ, donblunts είπε Αν η πραγματική χρήση θα'ναι αυτή που λες, το PC που έφτιαξες είναι overkill. Όταν θα πάει στην θεία δηλαδή να μην μπει ένα pubg ο ανιψιός? ☺️☺️
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλύτερα να βάλει 1x8 για μένα. Με το 2x4 τι θα κερδίσει; 2% παραπάνω ταχύτητα για την μπιρίμπα; Επίσης σε περίπτωση που βάλει μητρική με 4 dimm slots, θα ανέβει και άλλο το κόστος σε ένα σύστημα το οποίο ήδη είναι overkill.
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εγώ θα εβρισκα κάνα σετακι μτχ από εδώ μέσα στα 60-70 ευρώ,κοπανάς και ένα φτηνό SSD με 20 ευρώ και η θεία μια χαρά θα κάνει την δουλειά της για μπιριμπα online .Τώρα αν θες να σερφαρεις όταν πας από εκεί,να παίζεις κάνα ΜΜΟ η φοβάσαι τα μτχ πάρε 2400g Tην βλέπω την θεία να κοπανάει καμιά GTX 1660 μελλοντικά και να γίνετε e-sport παίχτρια 😀
fluter4life Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστω όλους για τη βοήθεια, αλλά η θείτσα δεν έχει επικοινωνήσει εδω και κατι βδομάδες όποτε συμπεραίνω ότι πήρε καποιο έτοιμο pc ή κατι τετοιο... κριμα και ηλπιζα ότι θα με χαρτζιλίκωνε να της το φτιάξω... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από fluter4life 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα