παπι Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Dafuq τιτλος το ξερω. Ας πουμε οτι εχω την εταιρεια Κομεντακιας ΑΕ. Σε εμενα θα ερθουν εταιρειες που θελουν να γραφτουν καλα σχολια στο προφαιλ τους στο φεισμπουκ. Εγω ομως δεν θα εχω προσωπικο να κανει αυτη τη δουλεια, εγω θα εχω χρηστες οι οποιοι θα κανουν αυτη τη δουλεια. Και εφοσον την κανουν, τοτε θα παρουν καποια λεφτα για αυτο που κανανε ως ανταμοιβη. Ειναι νομιμο αυτο το σχημα στην Ελλαδα;
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαφημιστικη λεγεται σαν βιτρινα και για υπαλληλους αν θελουν να δινουν εισφορες κτλ με εργοσημο.. Ratings likes views comments σε ποσταρισματα βιντεο youtube fb instagram κτλ. Το ξεκινησαν στην ασια(ινδια κινα)αλλα συνηθως με emulators ..αν θες εχω λιστα για να καταλαβεις τι κανουν/πληρωνονται.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από kage
παπι Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εκτοπιστηκες. Αναφέρομαι στη νεα μοδα εταιρειων που αντι να προσλάβουν κοσμο, πανε και τον ανταμείβουν. Πχ οπως τα πατινια τις λάιμ που πληρωνουν τον καθενα που θα τα φορτίσει ή μετακινήσει καπου.
theoritikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Οι χρήστες είναι 20 πχ συγκεκριμένα άτομα, ή 20 τυχαία; Αν ειναι 20 συγκεκριμένα, για να είσαι νομικά καλυμμένος νομίζω πως θα πρέπει να τους έχεις σαν εξωτερικούς συνεργάτες
παπι Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Οποιος θέλει μπαίνει. Οπως πχ το uber, airbnb κλπ. Νομιζω εχει καποια ονομασια αυτή εταιρική "δομη" αλλα μου διαφεύγει. Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι αν μπορω ως ελληνική εταιρεία να πληρώνω το καθε ακυρο και φυσικα αν μπαινιυν στα εξοδα.
logistoulis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, παπι είπε Ειναι νομιμο αυτο το σχημα στην Ελλαδα; https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/43600 κάτι ευκαιριακό χωρίς πρόσληψη προβλέπεται να αμείβεται με τίτλο κτίσης (απόδειξη δαπάνης), που πλέον έχει και εισφορές ΑΝ θες να μιλάς για να μπει κάτι στα έξοδά σου Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από logistoulis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, παπι είπε Οποιος θέλει μπαίνει. Οπως πχ το uber, airbnb κλπ. Νομιζω εχει καποια ονομασια αυτή εταιρική "δομη" αλλα μου διαφεύγει. Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι αν μπορω ως ελληνική εταιρεία να πληρώνω το καθε ακυρο και φυσικα αν μπαινιυν στα εξοδα. με είχε μεγάλη γνωστή εκδοτική εταιρεία σαν συντάκτη νέων για ιστοσελιδα μου εδινε 200 ευρώ, με θεωρούσε εξωτερικό συνεργάτη, αλλά μαύρα. Μπορούσα να κόψω απόδειξη παροχής υπηρεσιών, αλλά δεν μου έμενε τίποτα στο χέρι. Φυσικά και μπορείς να πληρώνεις τον κάθε άκυρο οπως λες, σου ανέφερα το παράδειγμα παραπάνω το δικό μου.
παπι Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μαυρα χαίρω πολυ. @logistoulis εισαι ονομα και πραμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα