Eirini Olga Stefanaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Λοιπόν θέλω να κάνω μια παραγγελία από amazon.de και ο πωλητής βρίσκετε στο Λονδίνο. Λόγο του Brexit, θα περάσει από το τελωνείο; Η συνολική αξία της παραγγελίας μου (μαζί με τα μεταφορικά) είναι 107€. Επίσης η έκδοση τιμολογίου γίνετε μετά την παραγγελία στέλνοντας μήνυμα στον πωλητή ή πριν, δηλαδή υπάρχει κάποια επιλογή κατά την επεξεργασία της παραγγελίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Eirini Olga Stefanaki
mpentenis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλημέρα, λογικά δεν περνάει απο τελωνείο (ακόμα), τι θα ισχύει μετά την ολοκλήρωση μάλλον θα το μάθουμε την επόμενη μέρα μιας και ακόμα το παλεύουν απο οτι εχω καταλάβει... Για το τιμολόγιο, ζήτα το επι τόπου απο τον πωλητή, εαν δίνει. Σε αντίθετη περίπτωση μίλα με τον λογιστή γιατί ίσως του κάνει και η πράξη απο το paypal, τουλάχιστον ο δικός μου εχει χρησιμοποιήσει παλιότερα αντίγραφο της κίνησης για προιόντα που είχα αγοράσει εντός ένωσης παλαιότερα τα οποία δεν είχαν παραστατικό.
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε Καλημέρα. Λοιπόν θέλω να κάνω μια παραγγελία από amazon.de και ο πωλητής βρίσκετε στο Λονδίνο. Λόγο του Brexit, θα περάσει από το τελωνείο; Η συνολική αξία της παραγγελίας μου (μαζί με τα μεταφορικά) είναι 107€. Επίσης η έκδοση τιμολογίου γίνετε μετά την παραγγελία στέλνοντας μήνυμα στον πωλητή ή πριν, δηλαδή υπάρχει κάποια επιλογή κατά την επεξεργασία της παραγγελίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! δεν περναει τελωνειο ,για να παρεις τιμολογιο -απαλαγη φπα πρεπει να κανεις καταχωρηση του αφμ σου στο αμαζον ο οποιος θα το εγκρινει η οχι εντος 3 ημερων ,απο την στιγμη που εγκριθεις φαινεται η αξια του εμπορευματο χωρις φπα και κατω με φπα ,αν δεν το δεις ετσι σου γραφει οτι ο πωλητης δεν εκπιπτει το φπα (συνηθος απο τους τριτους πωλητες δεν εκπιπτσει ,αν θελεις στειλε μου το λινκ απο το προιον και θα σου πω)
Eirini Olga Stefanaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, slk200gr είπε δεν περναει τελωνειο ,για να παρεις τιμολογιο -απαλαγη φπα πρεπει να κανεις καταχωρηση του αφμ σου στο αμαζον ο οποιος θα το εγκρινει η οχι εντος 3 ημερων ,απο την στιγμη που εγκριθεις φαινεται η αξια του εμπορευματο χωρις φπα και κατω με φπα ,αν δεν το δεις ετσι σου γραφει οτι ο πωλητης δεν εκπιπτει το φπα (συνηθος απο τους τριτους πωλητες δεν εκπιπτσει ,αν θελεις στειλε μου το λινκ απο το προιον και θα σου πω) To link είναι αυτό: https://www.amazon.de/gp/product/B07NLFH5Y8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3FU5K25GK6J66&th=1 (x2) Έστειλα μήνυμα στον πωλητή μέσω fb και μου απάντησε αυτό: Hellou, Have no fear, Yeti is here We would like to present you a great new way of downloading the invoice in just few steps. All it takes is to wait until your package is shipped (when Amazon sends an email) and to go here: http://invoice.yellowyeti.co.uk/ After that you just put your order number and email where you want to get the invoice. There is an option to put other details as well if you wish It will automatically send to your Amazon email as well. If we can help in something just let us know. Yeti is a helpful creature. Have a good fun. Cheers Yellow Yeti My products do not only print in yellow Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Eirini Olga Stefanaki
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε To link είναι αυτό: https://www.amazon.de/gp/product/B07NLFH5Y8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3FU5K25GK6J66&th=1 (x2) οχι δεν δινει απαλαγη φπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα