Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Κουλή απορία πρωί πρωί, είναι εφικτό να αλλάξει το όνομα μιας πόλης/χωριού/περιοχής? Και αν ναι ποιος θα μπορούσε να είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο; Πρωθυπουργός, δήμαρχος, πρόεδρος ξέρω γω; Τυχαίο παράδειγμα, η πλειοψηφία των κατοίκων των καμένων βούρλων θέλουν να πάψει να λέγεται έτσι η περιοχή τους, αρκεί αυτό;

Επεξ/σία από giannis2429
Δημοσ.

δημοτικο συμβουλιο νομιζω. προσφατα αλλαξε η Καλαμπακα και πλεον ονομαζεται Μετεωρα νομιζω. στειλε email στο δημαρχο τους! :)

Δημοσ.

Μπορει να αλλαξε η Καλαμπακα ,αλλα πριν μια μερα που ημουνα εκει ,σε καθε αποδειξη εγραφε καλαμπακα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BarcodeCrew είπε

Μπορει να αλλαξε η Καλαμπακα ,αλλα πριν μια μερα που ημουνα εκει ,σε καθε αποδειξη εγραφε καλαμπακα.

Και οι γείτονες πλέον north Macedonia θα λέγονται, δε θα αλλάξουν τα πάντα σε ένα βράδυ, οι αποδείξεις τους Macedonia σκέτο θα γράφουν

Δημοσ.
Στις 6/3/2019 στις 10:02 ΠΜ, giannis2429 είπε

Καλημέρα. Κουλή απορία πρωί πρωί, είναι εφικτό να αλλάξει το όνομα μιας πόλης/χωριού/περιοχής? Και αν ναι ποιος θα μπορούσε να είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο; Πρωθυπουργός, δήμαρχος, πρόεδρος ξέρω γω; Τυχαίο παράδειγμα, η πλειοψηφία των κατοίκων των καμένων βούρλων θέλουν να πάψει να λέγεται έτσι η περιοχή τους, αρκεί αυτό;

Ειδικά τα Καμένα Βούρλα άλλαξαν όνομα το 2016 και από Δήμος Μώλου/Αγίου Κωνσταντίνου μετονομάστηκε σε Δήμος Καμένων Βούρλων!

http://www.mag24.gr/ke-episima-dimos-kamenon-vourlon-apo-simera/

• Thanks 1
Δημοσ.

Επισηε και το Τρικερι εχει γινει Ραδοχωριον εδω και 7 χρονια,  αλλα παντου Τρικερι το ξερουν.

Δημοσ.
Στις 7/3/2019 στις 6:19 ΜΜ, ELTASSOS είπε

Επισηε και το Τρικερι εχει γινει Ραδοχωριον εδω και 7 χρονια,  αλλα παντου Τρικερι το ξερουν.

Ποιο Τρίκερι;

Δημοσ.
Στις 9/3/2019 στις 4:44 ΠΜ, stathisp είπε

Ποιο Τρίκερι;

Μαγνησια νοτιο πηλιο...παραθαλασσιο δεν νομιζω υπηρχε αλλο, παει και αυτο. Οργανωνεται κινηση πολιτων για επαναφορα ονοματος εν ιψει εκλογων δημοτικων

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Μαγνησια νοτιο πηλιο...παραθαλασσιο δεν νομιζω υπηρχε αλλο, παει και αυτο. Οργανωνεται κινηση πολιτων για επαναφορα ονοματος εν ιψει εκλογων δημοτικων

Καλή Σαρακοστή!

Επειδή είμαι από εκεί δεν έχει γίνει Ραδοχώριον ούτε έχω ακούσει για κάποια κίνηση πολιτών για επαναφορά ονόματος. Αν μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες...

Δημοσ.

Σταθη καλησπερα,  μιλα με αντινομαρχια, νομιζω που το οργανωνει , να σου πει. Ωραιοτατο μερος οπως και να λεγεται πλεον αν και τρικερι το ξερουν ολοι.

Δημοσ.

Κατι έχεις μπλεξει...

Το ΤΡΙΚΕΡΙ δεν άλλαξε ποτέ όνομα... ΤΡΙΚΕΡΙ λεγόταν ΤΡΙΚΕΡΙ λέγετε

Και αν κάνεις μια αναζήτηση στου google " Ραδοχώριον " βγάζει ότι  μόνο εσύ το γνωριζεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...