gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, Locke_John είπε Γνωρίζετε, έχετε να συστήσετε κάποιον τεχνικό που ίσως να αναλαμβάνει διάγνωση κ επισκευή; (Αθήνα, κέντρο (Γκύζη)). Θα ηθελα και γω να ξερω εναν γνωστη-τιμιο!
Locke_John Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, gia_nnis είπε Θα ηθελα και γω να ξερω εναν γνωστη-τιμιο! Θα ρωτήσω αύριο σ' ένα μαγαζί της περιοχής μου αν αναλαμβάνει να έρθει επίσκεψη στο σπίτι για αλλαγή αντίστασης κ αν ναι, θα ενημερώσω .
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 25/6/2019 στις 1:00 ΜΜ, Locke_John είπε Το έκανα τις προάλλες και δεν είδα βρωμιες,χνούδια κτλ εντός. Μάλλον θα πρέπει να κάνω έρευνα αγοράς κ να προτιμήσω αγορά καινούριου αυτή τη φορά (αυτό το πήρα μεταχειρισμένο πέρσυ), απλά είμαι σε δίλημμα για άνω φόρτωσης (μόνο τέτοιο χωράει στο μπάνιο) ή κλασσικό (που όμως θα μπει στον χώρο της κουζινας) 35 χρόνια μόνο άνω φόρτωσης έχουμε χρησιμοποιήσει για δύο λόγους. Ο πρώτος αυτός που αναφέρεις, δεν χωρούσε κλασικό πλυντήριο στο σπίτι τότε. Αλλά και να χωρούσε πάλι άνω φόρτωσης θα πέρναμε γιατί θεωρούνται πιο ανθεκτικά. και δεν μας διέψευσαν. Αλλάξαμε πλυντήριο μετά από 20 χρόνια γιατί μας το σακάτεψαν στη μετακόμιση και πήραμε πάλι άνω φόρτωσης και 15 χρόνια δεν έχει χρειαστεί τίποτε! 1
Locke_John Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Εγώ πάλι, νόμιζα , ( η οικογένειά μου δλδ) ότι είναι πιο ευαίσθητα. Βέβαια, η μητέρα μου έβγαλε σχεδόν 25 χρόνια με ένα ανω φόρτωσης...δε ξέρω τί την έκανε να έχει αυτή την άποψη. Εγώ το δικό μου το πήρα μεταχειρισμένο από εδώ μέσα πέρσυ, πέρασε ήδη 2 μετακομίσεις, ελπίζω να επιδιορθώνεται αλλιώς θα το αλλαξω, μάλλον με καινούριο άνω φόρτωσης και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα