Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Επειδή βρήκα πολύ φθηνά εισιτήρια για Μύκονο αξίζει να την επισκεφτεί κανεις για 5-6 ώρες για κάνα μπάνιο και να περιηγηθεί λίγο στο νησί? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομίζω θα είναι σκέτη ταλαιπωρία. Ασε που θα είσαι συνέχεια με το άγχος του ρολογιού .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι τώρα, για τέλη Απριλίου. Γενικά η εκδρομή αυτή δεν με πολύ νοιάζει γιατί έχω κλείσει για εξωτερικό, απλά έλεγα αν αξίζει να τσιμπήσω την ευκαιρία έστω και αυτή. 

Επεξ/σία από stevengreeceGR
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Όχι τώρα, για τέλη Απριλίου. Γενικά η εκδρομή αυτή δεν με πολύ νοιάζει γιατί έχω κλείσει για εξωτερικό, απλά έλεγα αν αξίζει να τσιμπήσω την ευκαιρία έστω και αυτή. 

Σωστος.

Δημοσ.

Αν είναι να μείνεις κιόλας σε δωμάτιο δεν υπάρχει κανένας λόγος, για διήμερο να έκανες την βόλτα σου το βραδάκι κάτι θα έλεγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάει Βρυξέλλες από Θεσσαλονίκη για 2 ώρες. Πήγα βασικά για δουλειά η οποία διήρκησε μόλις 5 λεπτά οπότε την υπόλοιπη ώρα έκανα βόλτες, καφέ, φαγητό. Ωραία εμπειρία, προσωπικά θα πήγαινα Μύκονο στην θέση σου διότι 6 ώρες είναι αρκετές για να γυρίσεις λιγάκι το νησί, να βγάλεις φώτο κλπ. Μόνος ή με παρέα;;

Επεξ/σία από TzortzisJosh
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TzortzisJosh είπε

Έχω πάει Βρυξέλλες από Θεσσαλονίκη για 2 ώρες. Πήγα βασικά για δουλειά η οποία διήρκησε μόλις 5 λεπτά οπότε την υπόλοιπη ώρα έκανα βόλτες, καφέ, φαγητό. Ωραία εμπειρία, προσωπικά θα πήγαινα Μύκονο στην θέση σου διότι 6 ώρες είναι αρκετές για να γυρίσεις λιγάκι το νησί, να βγάλεις φώτο κλπ. Μόνος ή με παρέα;;

Με παρέα. Το θέμα είναι ότι έχω τη δυνατότητα και τέλος Ιουνίου αλλά για μιάμιση μέρα και θα πρέπει να μείνουμε εκεί για βραδυ. Επειδή θέλουμε να μας βγει οικονομικά κάνα camping ή hostel δεν θα μας χάλασε σε αυτήν την περίπτωση

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Με παρέα. Το θέμα είναι ότι έχω τη δυνατότητα και τέλος Ιουνίου αλλά για μιάμιση μέρα και θα πρέπει να μείνουμε εκεί για βραδυ. Επειδή θέλουμε να μας βγει οικονομικά κάνα camping ή hostel δεν θα μας χάλασε σε αυτήν την περίπτωση 

ουτε hostel ουτε camping παίζει στη Μύκονο. το νησί έχει ένα brand και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Δεν μας ειπες πως σκοπεύεις να πας. Ακτοπλοϊκώς ή με αεροπλάνο ;

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, zanskou είπε

ουτε hostel ουτε camping παίζει στη Μύκονο. το νησί έχει ένα brand και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Δεν μας ειπες πως σκοπεύεις να πας. Ακτοπλοϊκώς ή με αεροπλάνο ;

Αεροπορικώς. Βρήκα camping με 5€. Τελικά δεν ξέρω αν μας βλέπω να πηγαίνουμε. Καλή ευκαιρία αλλά λόγος χρόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...