stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Επειδή βρήκα πολύ φθηνά εισιτήρια για Μύκονο αξίζει να την επισκεφτεί κανεις για 5-6 ώρες για κάνα μπάνιο και να περιηγηθεί λίγο στο νησί? Ευχαριστώ
sstratos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Νομίζω θα είναι σκέτη ταλαιπωρία. Ασε που θα είσαι συνέχεια με το άγχος του ρολογιού .....
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Πότε τώρα ; Ακόμα ψόφο κάνει για μπάνιο . 2 μέρες τουλάχιστο θα έλεγα .
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι τώρα, για τέλη Απριλίου. Γενικά η εκδρομή αυτή δεν με πολύ νοιάζει γιατί έχω κλείσει για εξωτερικό, απλά έλεγα αν αξίζει να τσιμπήσω την ευκαιρία έστω και αυτή. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από stevengreeceGR 2
txcellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Όχι τώρα, για τέλη Απριλίου. Γενικά η εκδρομή αυτή δεν με πολύ νοιάζει γιατί έχω κλείσει για εξωτερικό, απλά έλεγα αν αξίζει να τσιμπήσω την ευκαιρία έστω και αυτή. Σωστος.
czarjuly Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αξίζει αν και η ζωή στην Μύκονο ξεκινάει το βράδυ!
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Οκ θες ταξί/λεωφορείο. Καλύτερα μια βόλτα χώρα και καφέ παρά παραλίες. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Κάνα πολύ φθηνό hostel για 2 άτομα υπάρχει? Γιατί βλέπω ξεκινάνε από 30€+
tsofras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αν είναι να μείνεις κιόλας σε δωμάτιο δεν υπάρχει κανένας λόγος, για διήμερο να έκανες την βόλτα σου το βραδάκι κάτι θα έλεγε.
TzortzisJosh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω πάει Βρυξέλλες από Θεσσαλονίκη για 2 ώρες. Πήγα βασικά για δουλειά η οποία διήρκησε μόλις 5 λεπτά οπότε την υπόλοιπη ώρα έκανα βόλτες, καφέ, φαγητό. Ωραία εμπειρία, προσωπικά θα πήγαινα Μύκονο στην θέση σου διότι 6 ώρες είναι αρκετές για να γυρίσεις λιγάκι το νησί, να βγάλεις φώτο κλπ. Μόνος ή με παρέα;; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από TzortzisJosh
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, TzortzisJosh είπε Έχω πάει Βρυξέλλες από Θεσσαλονίκη για 2 ώρες. Πήγα βασικά για δουλειά η οποία διήρκησε μόλις 5 λεπτά οπότε την υπόλοιπη ώρα έκανα βόλτες, καφέ, φαγητό. Ωραία εμπειρία, προσωπικά θα πήγαινα Μύκονο στην θέση σου διότι 6 ώρες είναι αρκετές για να γυρίσεις λιγάκι το νησί, να βγάλεις φώτο κλπ. Μόνος ή με παρέα;; Με παρέα. Το θέμα είναι ότι έχω τη δυνατότητα και τέλος Ιουνίου αλλά για μιάμιση μέρα και θα πρέπει να μείνουμε εκεί για βραδυ. Επειδή θέλουμε να μας βγει οικονομικά κάνα camping ή hostel δεν θα μας χάλασε σε αυτήν την περίπτωση
margaritagr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Hostel στη Μυκονο; τι είναι, το Αμστερνταμ;; ψάξε για camping αλλά Μύκονος και οικονομία δεν πάνε μαζί γενικώς
zanskou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Με παρέα. Το θέμα είναι ότι έχω τη δυνατότητα και τέλος Ιουνίου αλλά για μιάμιση μέρα και θα πρέπει να μείνουμε εκεί για βραδυ. Επειδή θέλουμε να μας βγει οικονομικά κάνα camping ή hostel δεν θα μας χάλασε σε αυτήν την περίπτωση ουτε hostel ουτε camping παίζει στη Μύκονο. το νησί έχει ένα brand και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά δεν περιλαμβάνονται σε αυτό. Δεν μας ειπες πως σκοπεύεις να πας. Ακτοπλοϊκώς ή με αεροπλάνο ; 1
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, zanskou είπε ουτε hostel ουτε camping παίζει στη Μύκονο. το νησί έχει ένα brand και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά δεν περιλαμβάνονται σε αυτό. Δεν μας ειπες πως σκοπεύεις να πας. Ακτοπλοϊκώς ή με αεροπλάνο ; Αεροπορικώς. Βρήκα camping με 5€. Τελικά δεν ξέρω αν μας βλέπω να πηγαίνουμε. Καλή ευκαιρία αλλά λόγος χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα