Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα την αίτηση και μου λέει στην αίτηση υποβληθεισα...ούτε εγκεκριμένη ούτε όχι...Θελει κάποιο χρόνο δεν γίνεται η έγκριση αυτόματα από το σύστημα;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, 26ska είπε

Έκανα την αίτηση και μου λέει στην αίτηση υποβληθεισα...ούτε εγκεκριμένη ούτε όχι...Θελει κάποιο χρόνο δεν γίνεται η έγκριση αυτόματα από το σύστημα;

Σε μενα εγινε κατευθειαν εγκεκριμενη  κ εμφανισε κ τα ποσα ανα μηνα.

Δημοσ.

Κολλάει το σύστημα τώρα. Όταν πατάω το συναινώ μου βγάζει αυτό: Παρουσιάστηκε μη αναμενόμενο λάθος κατά την εκτέλεση της τελευταίας εργασίας. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι σε λίγο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chsam είπε

Σε μενα εγινε κατευθειαν εγκεκριμενη  κ εμφανισε κ τα ποσα ανα μηνα.

Υποβληθεισα λέει ακόμα και μου είπε ο λογιστής ότι αυτό είναι οκ. Είσαι σίγουρος ότι σου έγραψε εγκεκριμένη; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mynam3 είπε

Κάθε πότε βάζουν την δόση;

Τον επομενο μηνα αφου περασει το καθε διμηνο , δηλαδη πχ το διμηνο μαρτη-απριλη θα το πληρωθουμε τελη μαη.1.392,18

24 λεπτά πριν, 26ska είπε

Υποβληθεισα λέει ακόμα και μου είπε ο λογιστής ότι αυτό είναι οκ. Είσαι σίγουρος ότι σου έγραψε εγκεκριμένη; 

Ναι τωρα οντως ετσι λεει, το πρωι που εκανα δηλωση και μια τροποποιητικη ηταν αλλιως μορφολογικα ολο το περιβαλλον/σελιδα και εγραφε εγκεκριμενη.

Δημοσ.

Χρειάστηκε να ακυρώσω δυο φορές την αίτηση, καθώς έκανα διορθώσεις. Πάω να ακυρώσω και μια τρίτη φορά, αλλά η αίτηση αντί για ακυρωμένη είναι σε κατάσταση ‘Νέα’ χωρίς να μπορώ να την επεξεργαστώ για να την υποβάλω.

Έβγαλε και ενα μήνυμα αμέσως μετά την ακύρωση ‘Δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων 2019’.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, chsam είπε

Τον επομενο μηνα αφου περασει το καθε διμηνο , δηλαδη πχ το διμηνο μαρτη-απριλη θα το πληρωθουμε τελη μαη.

Γεναρη Φλεβαρη θα τα βαλουν μαζι οπως περσυ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Γεναρη Φλεβαρη θα τα βαλουν μαζι οπως περσυ?

Παντα παιρνεις δυο μηνες μαζι και η πληρωμη καθε διμηνου γινεται τελη του επομενου μηνα απο το καθε διμηνο, οπως προανεφερα.Τωρα ,λενε, οτι τελη μαρτη θα προλαβουν να μπουν γεναρης-φλεβαρης.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...