chios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εγώ λέω δεν κάθεσαι στο ios αφού εκεί έχεις επένδυση και σε εφαρμογές; αν κάνεις μια χαρά την δουλειά σου γιατί να μπεις σε περιπέτειες; Εγώ σε Samsung δεν θα πήγαινα ούτε για πλάκα την αντιπαθώ σαν εταιρία γενικά. Αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά ίσος κοίταζα pixel ή κανένα huawei. 2
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Προσωπικα μια ζωη ειχα ανδροιδ συσκευες.Τις νοιωθω πιο παραμετροποιησιμες. Καποτε που δουλεψα ενα iphone για λιγες μερες , ενοιωθα λιγο περιορισμενος...Οτι θελει η apple να δουλευω με τον δικο της αναπηρικο τροπο και δεν μου εδινε πολλες επιλογες. Τεσπα... επειδη βλεπω το θεμα με το location αποκταει χαρακτηριστικα εμμονης τσεκαρα στο store μηπως υπαρχει καμμια εφαρμογη που να κανει αυτο που ζηταει ο TS , δηλ "διαβαθμισμενα" δικαιωματα... Βρηκα αυτο .Στα σκρινσοτς δειχνει να εχει να επιλεξεις "allow / deny / allow if foreground".Υποθετω η τελευταια επιλογη (η οποια δουλευει απο ανδροιδ 9 και πανω) ειναι αυτο που ζηταει ο TS.Δηλαδη το permission να δινεται οταν η εφαρμογη ειναι στο foreground..δηλ οταν εκτελειται/λειτουργει , ενω οταν κλεινει ή ειναι στο background να κοβει το permission. Eνα απο τα καλα του android ειναι το store που βρισκεις ο,τι μαλακια εχει σκεφτει το ανθρωπινο ειδος 1
rofl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αν εχεις πολλες εφαρμογες σε μια πλατφορμα δεν αξιζει να κανεις μεταβαση σε αλλη νομιζω κι εγω. αν μιλαμε για σπασμενα η free δεν εχει σημασια αλλα αν εχεις δωσει μερικες εκατονταδες ευρω+ σε εφαρμογες, δεν αξιζει αν δεν εισαι εντελως απογοητευμενος απο την πλατφορμα. για browser εγω αυτον. chromium με adblock. εκτος play store αλλα εχει repo στο fdroid. https://www.bromite.org/ γενικα τα καλα adblock ειναι εκτος playstore γιατι google <3 ads παντως αν ασχοληθεις οι διαφημισεις στο android δεν ειναι θεμα (αν και προσωπικα εχω adguard, οποτε δε γνωριζω τι παιζει σε λυσεις χωρις vpn) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από rofl 1
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αν το καλοσκεφτουμε , στα κινητα μας , δεν εχουμε αναγκη πραγματικα να κολλησουμε με τον chrome. Στο πισι μας , ναι , εχουμε τα bookmarks , passwords κλπ κλπ.Στο κινητο ομως καθετι που χρησιμοποιουμε εχει και το δικο του app. Θες να μπεις paypal?ebay?amazon?dropbox?onedrive?Τραπεζα?Δεν θα μπεις απο τον chrome..ας ειμαστε σοβαροι...ολα εχουν το δικο τους app.Απο κει θα μπουμε. Τα bookmarks ολων των browsers μεταφερονται δεξια/αριστερα με ευκολια..αρα ανετα μπορει καποιος να παιξει με εναν browser που τον βολευει (π.χ. εχει ad block) και να παει να γαμηθει ο chrome...
hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, mphxths είπε Προσωπικα μια ζωη ειχα ανδροιδ συσκευες.Τις νοιωθω πιο παραμετροποιησιμες. Καποτε που δουλεψα ενα iphone για λιγες μερες , ενοιωθα λιγο περιορισμενος...Οτι θελει η apple να δουλευω με τον δικο της αναπηρικο τροπο και δεν μου εδινε πολλες επιλογες. Τεσπα... επειδη βλεπω το θεμα με το location αποκταει χαρακτηριστικα εμμονης τσεκαρα στο store μηπως υπαρχει καμμια εφαρμογη που να κανει αυτο που ζηταει ο TS , δηλ "διαβαθμισμενα" δικαιωματα... Βρηκα αυτο .Στα σκρινσοτς δειχνει να εχει να επιλεξεις "allow / deny / allow if foreground".Υποθετω η τελευταια επιλογη (η οποια δουλευει απο ανδροιδ 9 και πανω) ειναι αυτο που ζηταει ο TS.Δηλαδη το permission να δινεται οταν η εφαρμογη ειναι στο foreground..δηλ οταν εκτελειται/λειτουργει , ενω οταν κλεινει ή ειναι στο background να κοβει το permission. Eνα απο τα καλα του android ειναι το store που βρισκεις ο,τι μαλακια εχει σκεφτει το ανθρωπινο ειδος Ευχαριστώ για το πρόργραμμα!! Μα δεν είναι εμμονή. Εσύ αφήνεις όλα τα applications με ενεργοποιημένη την τοποθεσία; Βασικά ξεκινάει όλο απο το οτι δεν θέλω διαφημίσεις. Να είσαι σε ταξίδι και να σου βγάζει μύνημα το Uber οτι στο ξενοδοχείο που είστε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Η το tripadvisor οτι υπάρχει καλό καφέ στην περιοχή που μόλις έφτασα. Όχι δεν το θέλω αυτό! 39 λεπτά πριν, mphxths είπε Αν το καλοσκεφτουμε , στα κινητα μας , δεν εχουμε αναγκη πραγματικα να κολλησουμε με τον chrome. Στο πισι μας , ναι , εχουμε τα bookmarks , passwords κλπ κλπ.Στο κινητο ομως καθετι που χρησιμοποιουμε εχει και το δικο του app. Θες να μπεις paypal?ebay?amazon?dropbox?onedrive?Τραπεζα?Δεν θα μπεις απο τον chrome..ας ειμαστε σοβαροι...ολα εχουν το δικο τους app.Απο κει θα μπουμε. Τα bookmarks ολων των browsers μεταφερονται δεξια/αριστερα με ευκολια..αρα ανετα μπορει καποιος να παιξει με εναν browser που τον βολευει (π.χ. εχει ad block) και να παει να γαμηθει ο chrome... Συμφωνώ!!! Βολεύει πολύ να συγγχρονίζεις τα πάντα με τον Chrome. Μπορείς να συγγχρονίζεις bookmarks με άλλους browsers στο android? Μου άρεσε αρκετά και ο default της Samsung. Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν αρέσει η Samsung σε αρκετούς στο φόρουμ. Πέρα απο τις τιμές της βγάζει καταπληκτικά κινητά.
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, hted είπε Ευχαριστώ για το πρόργραμμα!! Μα δεν είναι εμμονή. Εσύ αφήνεις όλα τα applications με ενεργοποιημένη την τοποθεσία; Βασικά ξεκινάει όλο απο το οτι δεν θέλω διαφημίσεις. Να είσαι σε ταξίδι και να σου βγάζει μύνημα το Uber οτι στο ξενοδοχείο που είστε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Η το tripadvisor οτι υπάρχει καλό καφέ στην περιοχή που μόλις έφτασα. Όχι δεν το θέλω αυτό! Κλεισε το ιντερνετ Οσα απο τα apps που εχω θελουν προσβαση στο location , τους την εχω δωσει.Το τι την κανουν αυτα ή η γοογλε δεν με απασχολει ιδιαιτερα...Οπως ειπα μας παρακολουθουν απο χιλιες μεριες... Απο την αλλη κατι τετοια προγραμματα που αναφερεις και πετανε τετοιες διαφημισεις/μηνυματα/notifications ειναι οντως σπαστικα , αλλα νομιζω εχει να κανει με τα δικαιωματα που εχουν οι εφαρμογες να πετανε "notifications".Αν τους κοψεις δηλ αυτην την προσβαση (στα notifications) , ασχετα αν εχουν προσβαση στην τοποθεσια σου δεν μπορουν να πεταξουν τιποτα εκνευριστικο. Δεν χρησιμοποιω τετοιες εφαρμογες και δεν ξερω πως λειτουργουν , οσες εφαρμογες εχω και χρησιμοποιουν τοποθεσια ειναι "νορμαλ" εφαρμογες και δεν ενοχλουν. Μια φαση μονο μια μαλακια της γοογλε πεταχτηκε και μου λεγε "ησουν στα mcdonalds, ηταν καλη εμπειρια?θες να αφησεις αξιολογηση" ή κατι τετοιες φασεις τελοσπαντων , αλλα την απεκλεισα απο τα notifications και δεν με ξανα-ενοχλησε εκτοτε.
hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, rofl είπε αν εχεις πολλες εφαρμογες σε μια πλατφορμα δεν αξιζει να κανεις μεταβαση σε αλλη νομιζω κι εγω. αν μιλαμε για σπασμενα η free δεν εχει σημασια αλλα αν εχεις δωσει μερικες εκατονταδες ευρω+ σε εφαρμογες, δεν αξιζει αν δεν εισαι εντελως απογοητευμενος απο την πλατφορμα. για browser εγω αυτον. chromium με adblock. εκτος play store αλλα εχει repo στο fdroid. https://www.bromite.org/ γενικα τα καλα adblock ειναι εκτος playstore γιατι google ❤️ ads παντως αν ασχοληθεις οι διαφημισεις στο android δεν ειναι θεμα (αν και προσωπικα εχω adguard, οποτε δε γνωριζω τι παιζει σε λυσεις χωρις vpn) Το σκέφτομαι μήπως κάνω λάθος με τη μετάβαση. Απο τα μηνύματα εδώ άρχισα να σκέφτομαι και όλα τα apps που έχω αγοράσει. Σπασμένα δεν με ενδιαφέρουν. Αυτό που μου μένει πάντως απο οτι γράψατε είναι οτι οι διαφημίσεις δεν είναι πρόβλημα στο android. Η προφανώς λανθασμένη εντύπωση που είχα είναι οτι είναι αναπόφεκτο κακό. Kαι πάλι ευχαριστώ! 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Κλεισε το ιντερνετ Οσα απο τα apps που εχω θελουν προσβαση στο location , τους την εχω δωσει.Το τι την κανουν αυτα ή η γοογλε δεν με απασχολει ιδιαιτερα...Οπως ειπα μας παρακολουθουν απο χιλιες μεριες... Απο την αλλη κατι τετοια προγραμματα που αναφερεις και πετανε τετοιες διαφημισεις/μηνυματα/notifications ειναι οντως σπαστικα , αλλα νομιζω εχει να κανει με τα δικαιωματα που εχουν οι εφαρμογες να πετανε "notifications".Αν τους κοψεις δηλ αυτην την προσβαση (στα notifications) , ασχετα αν εχουν προσβαση στην τοποθεσια σου δεν μπορουν να πεταξουν τιποτα εκνευριστικο. Δεν χρησιμοποιω τετοιες εφαρμογες και δεν ξερω πως λειτουργουν , οσες εφαρμογες εχω και χρησιμοποιουν τοποθεσια ειναι "νορμαλ" εφαρμογες και δεν ενοχλουν. Μια φαση μονο μια μαλακια της γοογλε πεταχτηκε και μου λεγε "ησουν στα mcdonalds, ηταν καλη εμπειρια?θες να αφησεις αξιολογηση" ή κατι τετοιες φασεις τελοσπαντων , αλλα την απεκλεισα απο τα notifications και δεν με ξανα-ενοχλησε εκτοτε. Πάντως το πρόγραμμα που μου έδωσες φαίνεται να κάνει ακριβώς αυτό που θέλω! Σκέφτομαι να μείνω λίγο ακόμα με το κινητό μου να μην κάνω κάποια κίνηση και αν μπορέσω να δανειστώ ένα S8 να παίξω λίγο. Έτσι μπορώ και να περιμένω να πέσει η τιμή του S10, να είμαι πιο σίγουρος και ίσως να περιμένω να δώ τι θα βγεί τον Σεπτ-Οκτ που βγαίνει και το Pixel 4. Το λέω για να μην εκμεταλεύομαι τη βοήθεια και το χρόνο σας απο τη στιγμή που δεν θα κάνω αύριο κάποια κίνηση. Νομίζω πάντως αρκετά άτομα που κάνουν αυτή τη μετάβαση έχουν παρόμοιες σκέψεις με εμένα γιατι κάποια πράγματα είναι default στην Apple. Όπως και το ανάποδο βέβαια!!
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Eβαλα ετσι για την φαση , firefox / opera .Ο οpera εχει ενσωματωμενο ad blocker και φορτωνει τις σελιδες πολυ σωστα.Και οταν λεω πολυ σωστα , εννοω οτι στα σημεια που υπηρχαν διαφημισεις , κλεινει τα κενα.Ενω ο firefox που εχει ad blocker σαν προσθετο (addon) σε καποιες σελιδες που ειχαν διαφημισεις εχει αφησει κενα εκει που ηταν οι διαφημισεις. Αρα με λιγα λογια ο οpera ειναι μια καλη επιλογη για εντος store εφαρμογη , αλλιως αν καποιος θελει να μεινει chrome με ad blocker παει σε εκτος store εφαρμογη. Η γοογλε οντως αγαπαει τις διαφημισεις , αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια , ολοκληρα σαιτς αλλαζουν μορφη με τις δεκαδες διαφημισεις που πανε και χωνονται σε αυτες... Εγω σκεφτομαι σοβαρα να σερφαρω με opera και για καμμια ειδικη περιπτωση να χω τον chrome σε μια γωνια. Τσεκαρε τι apps χρησιμοποιεις και αν υπαρχουν τα ιδια ή αντιστοιχα στο ανδροιδ.Αν εχεις αγορασει πολλα προγραμματα..ειναι ενα θεμα αυτο...στο ανδροιδ..δεν πληρωνουμε για apps 9 λεπτά πριν, hted είπε Έτσι μπορώ και να περιμένω να πέσει η τιμή του S10, να είμαι πιο σίγουρος και ίσως να περιμένω να δώ τι θα βγεί τον Σεπτ-Οκτ που βγαίνει και το Pixel 4. Μολις βγηκε το 10αρι...θελει κανα 6μηνο για να πεσει σε λογικη τιμη .Το pixel 4 οταν βγει πιθανολογω οτι θα κανει τουλαχιστον οσο κανει το pixel 3(xl) αυτην την στιγμη αν οχι περισσοτερο.Αρα μιλαμε για 7-8 κατοσταρικα για πλακα...
hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Eβαλα ετσι για την φαση , firefox / opera .Ο οpera εχει ενσωματωμενο ad blocker και φορτωνει τις σελιδες πολυ σωστα.Και οταν λεω πολυ σωστα , εννοω οτι στα σημεια που υπηρχαν διαφημισεις , κλεινει τα κενα.Ενω ο firefox που εχει ad blocker σαν προσθετο (addon) σε καποιες σελιδες που ειχαν διαφημισεις εχει αφησει κενα εκει που ηταν οι διαφημισεις. Αρα με λιγα λογια ο οpera ειναι μια καλη επιλογη για εντος store εφαρμογη , αλλιως αν καποιος θελει να μεινει chrome με ad blocker παει σε εκτος store εφαρμογη. Η γοογλε οντως αγαπαει τις διαφημισεις , αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια , ολοκληρα σαιτς αλλαζουν μορφη με τις δεκαδες διαφημισεις που πανε και χωνονται σε αυτες... Εγω σκεφτομαι σοβαρα να σερφαρω με opera και για καμμια ειδικη περιπτωση να χω τον chrome σε μια γωνια. Τσεκαρε τι apps χρησιμοποιεις και αν υπαρχουν τα ιδια ή αντιστοιχα στο ανδροιδ.Αν εχεις αγορασει πολλα προγραμματα..ειναι ενα θεμα αυτο...στο ανδροιδ..δεν πληρωνουμε για apps Το θέμα των apps πρέπει να το κοιτάξω, λογικά θα υπάρχουν. Έχω αγοράσει πολλά στο iOS 😕 O Opera και στο desktop είναι πολύ καλός! 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Μολις βγηκε το 10αρι...θελει κανα 6μηνο για να πεσει σε λογικη τιμη .Το pixel 4 οταν βγει πιθανολογω οτι θα κανει τουλαχιστον οσο κανει το pixel 3(xl) αυτην την στιγμη αν οχι περισσοτερο.Αρα μιλαμε για 7-8 κατοσταρικα για πλακα... Το θέμα των τιμών πάντως το έχουν ξεφτιλίσει όλοι!! Ξεκινώντας με την Apple...... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από hted
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, mphxths είπε Προσωπικα μια ζωη ειχα ανδροιδ συσκευες.Τις νοιωθω πιο παραμετροποιησιμες. Καποτε που δουλεψα ενα iphone για λιγες μερες , ενοιωθα λιγο περιορισμενος...Οτι θελει η apple να δουλευω με τον δικο της αναπηρικο τροπο και δεν μου εδινε πολλες επιλογες. Τεσπα... επειδη βλεπω το θεμα με το location αποκταει χαρακτηριστικα εμμονης τσεκαρα στο store μηπως υπαρχει καμμια εφαρμογη που να κανει αυτο που ζηταει ο TS , δηλ "διαβαθμισμενα" δικαιωματα... Βρηκα αυτο .Στα σκρινσοτς δειχνει να εχει να επιλεξεις "allow / deny / allow if foreground".Υποθετω η τελευταια επιλογη (η οποια δουλευει απο ανδροιδ 9 και πανω) ειναι αυτο που ζηταει ο TS.Δηλαδη το permission να δινεται οταν η εφαρμογη ειναι στο foreground..δηλ οταν εκτελειται/λειτουργει , ενω οταν κλεινει ή ειναι στο background να κοβει το permission. Eνα απο τα καλα του android ειναι το store που βρισκεις ο,τι μαλακια εχει σκεφτει το ανθρωπινο ειδος Η εφαρμογή όμως έχει και αυτό (απαιτεί root ή adb σε Android 6.0+)που δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει τον TS να κάτσει να ασχοληθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, hted είπε Στο iOS έχω adblockers για Safari χωρίς πρόβλημα. Αν δεν είναι εφικτό με Chrome είναι αποτρεπτικός παράγοντας. (Edit: Σε android τι browser έχετε; Σκέφτηκα ως δεδομένο το chrome για το sync) Μπορώ δηλάδη να κάνω εγκατάσταση ενός προγράμματος χωρίς να δώσω πρόσβαση σε ότι ζητάει η θα πρέπει να δώσω πρόσβαση πρώτα και να την ανακαλέσω μετά; Για εμένα είναι αποτρεπτικό να έχει πρόσβαση 24/7 μια εφαρμοφή στη θέση μου. Πχ χρησιμοποιώ το beat. Μου αρέσει που το iOS δίνει πρόσβαση στην τοποθεσία μόνο οταν ανοίγω το app. Άν κάτι είναι deactivate μπορεί να επικοινωνεί στο background στο internet? Καταλαβαίνω οτι οι απαντήσεις περι αναβάθμισης είναι στο περίπου αλλά επειδή είναι μεγάλο το ποσό και σημαντικό βήμα αν θα κάνω τη μετάβαση (μιας και έχω επενδύσει ήδη σε software στο ιΟΣ) ας μας πει κάποιος με σιγουριά για τα παραπάνω. βαλε firefox και χρησιμοποιησε το προσθετο ublock origin. αλλαζω συνεχεια browsers διοτι σε καποια εκδοση μπορει να συνανταω καποιο σημαντικο προβλημα στη χρηση που κανω, και αυτη τη στιγμη ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την "αλεπου"
papp0us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δουλέψει iOS 2 εβδομάδες, σε ένα 7 Plus, και ήθελα να του ανοίξω τρύπες στην οθόνη απο τα νεύρα, και αυτή την εισαγωγή την κάνω για να καταλάβεις πόσο απόμακρη σχέση έχω με apple και ios. Αφού έγινε γνωστό αυτό, ας πω και την προτασή μου: Κάτσε στα αυγά σου, πας να μπλέξεις τόσο πολύ που δεν μπορείς να φανταστείς. Θες συγκεκριμένα πράγματα απο μια συσκευή, που το Android κάνει εντελώς διαφορετικά απο οτι έχεις συνηθίσει. Αφου έχεις σκοπό να δώσεις τα χρήματα του S10+, απλά πάρε το επομενο iPhone και συνέχισε τη ζωή σου. Ειδικά απο τη στιγμή που έχεις δώσει τα ωραία σου λεφτάκια σε εφαρμογές για iOS, και ΕΙΔΙΚΑ σε περίπτωση που έχεις ακόμα μια Apple συσκευή με την οποία θες να συνεργάζεται το κινητό σου, -το τονίζω ξανά- δεν έχεις ιδέα που πας να μπλέξεις. Εντελώς πληροφοριακά πάντως, όσοι θέλετε να δίνετε δικαιώματα στις εφαρμογές, ΜΟΝΟ οταν χρειάζεται να κάνουν μια εργασία, και μετά να τους αφαιρούνται αυτόματα, μπορείτε να αγοράσετε το Bouncer, ένα δολλαριάκι κάνει και δουλέυει άψογα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από papp0us 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 7/3/2019 στις 10:48 ΜΜ, hted είπε (μιας και έχω επενδύσει ήδη σε software στο ιΟΣ) Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος σε αυτο?
hted Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, papp0us είπε Έχω δουλέψει iOS 2 εβδομάδες, σε ένα 7 Plus, και ήθελα να του ανοίξω τρύπες στην οθόνη απο τα νεύρα, και αυτή την εισαγωγή την κάνω για να καταλάβεις πόσο απόμακρη σχέση έχω με apple και ios. Αφού έγινε γνωστό αυτό, ας πω και την προτασή μου: Κάτσε στα αυγά σου, πας να μπλέξεις τόσο πολύ που δεν μπορείς να φανταστείς. Θες συγκεκριμένα πράγματα απο μια συσκευή, που το Android κάνει εντελώς διαφορετικά απο οτι έχεις συνηθίσει. Αφου έχεις σκοπό να δώσεις τα χρήματα του S10+, απλά πάρε το επομενο iPhone και συνέχισε τη ζωή σου. Ειδικά απο τη στιγμή που έχεις δώσει τα ωραία σου λεφτάκια σε εφαρμογές για iOS, και ΕΙΔΙΚΑ σε περίπτωση που έχεις ακόμα μια Apple συσκευή με την οποία θες να συνεργάζεται το κινητό σου, -το τονίζω ξανά- δεν έχεις ιδέα που πας να μπλέξεις. Εντελώς πληροφοριακά πάντως, όσοι θέλετε να δίνετε δικαιώματα στις εφαρμογές, ΜΟΝΟ οταν χρειάζεται να κάνουν μια εργασία, και μετά να τους αφαιρούνται αυτόματα, μπορείτε να αγοράσετε το Bouncer, ένα δολλαριάκι κάνει και δουλέυει άψογα. Όπως το βλέπω για το επόμενο διάστημα μένω με το iphone. Για όλους εμάς τους χρήστες πάντως όσο δεν παίρνουμε το ρίσκο κάποια στιγμή να κάνουμε τη μετάβαση απο το ένα σύστημα στο άλλο εγκλωβιζόμαστε όλο και περισσότερο. Μία ακόμα παράμετρος που υπολόγισα πέρα απο το κόστος των apps που έχω αγοράσει είναι οτι δεν χρειάζεται να τα αγοράζω δεύτερη φορά για το iPad. Δεν το είχα σκεφτεί αύτο ώς παράμετρο. 32 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος σε αυτο? Έχω αγοράσει πολλά apps κατα καιρούς. Είναι αγορές πολλών ετών. πχ tunein pro, soundhound, παιχνίδια, scanner pro, προγράμματα φωτογραφίας και βίντεο, απο itunes είναι αρκετά δεν τα θυμάμαι τώρα όλα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από hted
rofl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος σε αυτο? εννοει τη χρηματικη αξια των εφαρμογων που εχει ηδη αγορασει και μπορει να μην ειναι καθολου ευκαταφρονητη. αν εχει και ipad ακομη περισσοτερο. προσωπικα πχ εχω δωσει αρκετα για android εφαρμογες ολα αυτα τα χρονια, για να αλλαξω πλατφορμα. και με πολυ γεναια εκπτωση να βγαιναν τα iphone παλι δεν θα με συνεφερε. music player, video player, οffice, adguard, διαφοροι readers, διαφορα customization, emulators, λεξικο, παιχνιδια κ.α και ακομα και αν υπαρχουν αξιοπρεπεις free λυσεις (που συνηθως σε οσα εχω δεν υπαρχουν τοσο καλες, αλλιως δεν θα αγοραζα καθως προτιμω τις καλες free εναλλακτικες, αλλα μεσα στα χρονια βγαινουν πολυ καλες εφαρμογες σε sale) και οταν εχεις την κορυφαια paid ηδη αγορασμενη δεν εχεις ουσιαστικο λογο να γυρισεις σε free σε αλλη πλάτφορμα και επειδη ασχολιομουν και με ios στα πρωτα χρονια (μεχρι ios 5-6) ξερω οτι μπορει καποιος να εχει φτιαξει πολυ δυνατο library με μικρο κοστος ( για αρκετα χρονια το itunes εβγαζε πολυ πιο δυνατες προσφορες στις εφαρμογες απ το android, τωρα ειναι περιπου στα ιδια) που για να τα υποκαταστησεις σωστα θες η αρκετα λεφτα η να καραδοκεις τα sales για πολυ καιρο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα