Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kυριως για MOBA games και ισως σιγα σιγα καποιο assasins creed-tomb raider αυτη η συνθεση πως σας φαινεται και φυσικα να τα βγαλει τα χρονακια του? (Μηπως ειναι καλυτερο ενας i7-8700 με μια φθηνοτερη motherboard?)

Και ποια οθονη θα προτεινατε για αυτο το pc ?

pc.png

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε

Kυριως για MOBA games και ισως σιγα σιγα καποιο assasins creed-tomb raider αυτη η συνθεση πως σας φαινεται και φυσικα να τα βγαλει τα χρονακια του? (Μηπως ειναι καλυτερο ενας i7-8700 με μια φθηνοτερη motherboard?)

Και ποια οθονη θα προτεινατε για αυτο το pc ?

pc.png

Ε να μην είναι καλύτερος ένας 8700 απλος, με μια Cryorig H7 RGB ή και non RGB, μια μητρική της κλάσης Ζ390 Gigabyte Gaming X ή την MSI Tomahawk και με 650W RMx τροφοδοτικό; Αρκετά πιο οικονομικό μου φαίνεται εμένα. Και σίγουρα χωρίς 2 NVMe. Καλύτερα 1ΤΒ Crucial MX500. Βέβαια με όλες αυτές τις περικοπές παίζει να χωράει 9700Κ, AORUS PRO και Be Quiet Dark Rock 4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι γενικα για να μαθαινω κι εγω.. Εφοσον ο i5 ειναι 9ης γενιας θα θελει καλυτερη ψυκτρα και θα ζοριζεται περισσοτερο απο τον i7 και ειναι μια η αλλη; 

ξεχασα να βαλω ψυκτρα στο συστημα σκεφτομουνα corsair H80i

36 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ε να μην είναι καλύτερος ένας 8700 απλος, με μια Cryorig H7 RGB ή και non RGB, μια μητρική της κλάσης Ζ390 Gigabyte Gaming X ή την MSI Tomahawk και με 650W RMx τροφοδοτικό; Αρκετά πιο οικονομικό μου φαίνεται εμένα. Και σίγουρα χωρίς 2 NVMe. Καλύτερα 1ΤΒ Crucial MX500. Βέβαια με όλες αυτές τις περικοπές παίζει να χωράει 9700Κ, AORUS PRO και Be Quiet Dark Rock 4.

Μαλλον πρεπει να αρχισω να μαθαινω καλυτερα γιατι εχω στο μυαλο μου πως μια ψυκτρα των 50 ευρω οτι ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας και μαλλον κανω λαθος

Επεξ/σία από TheSubZ3r0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...